Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy vegye fel a harcot egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegye fel a harcot egy egyszerűmelós/ félig hajléktalan (albérletben élő) férfi a gazdag konkurenciával?

Figyelt kérdés

Ha elmegyek a szigetre vagy bármelyik fesztiválra, klubba akárhová ahol fiatalok vannak. Hogy rúgjak labdába az olyan 25 éves gazdag családból származó fiúkkal szemben akiknek a rajtuk levő ruha és ékszer többet ér mint nekem 6 havi fizetésem. És 50 milliós terepjáróval mennek haza nekem meg a tömegközlekedés jut. A csinos fiatal nők ezekre fognak mászni nem a 30+ os pocakos egyszerű melós de normális férfire

Lehet tényleg orvos kell nekem ha olyanról fantazialok hogy háborúba kerül az ország és besorozzák a fiatalokat meghalni. És akkor nekem és a hozzám hasonlók megszabadulhatnak a nem kívánatos konkurenciától?.

2023. aug. 20. 11:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
És az egyszerű melósok vajon alanyi jogon mentesülnek a besorozás alól?
2023. aug. 20. 14:53
 12/15 anonim ***** válasza:
36%

Az igazság az, hogy amit a kedves kérdező ír már megtörtént egyszer német országban.

És igaza lett a kérdezőnek mert sok nő már csak érdekből alá feküdt a sok nyomainak mert még is több mint a semmi.

És tényleg elég nagy görénység erre játszani vagy ezt remélni, még csak szólok beszéltem katonákkal és ma durvább lenne a helyzetert mindenkit vinnének mert nagyon kevés az ember.

Tuti meghalnál mint ahogy én is, mert én túlsúlyos vagy és kérdeztem a katonákat mi lenne ha le lassítanám a menet oszlopot?

Azt mondta nagyon egyszerű, engem és még a hozzám hasonló nyomikat párosával előre küldenék egy rádióval fel deríteni, ez még biztos hála mért pl aknára lépek vagy mester lövész le szed stb... Innen tudná az őrmester, hogy arra nem viszi a többi fiút.

Engem még a diplomám se biztos hogy megvédene pedig híradás technikát tanultam. Tiszt lennék de csak papíron hála fia lennék.

2023. aug. 20. 15:51
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg full beteg vagy.

" nem a 30+ os pocakos egyszerű melós de normális férfire"

Te tehetsz róla ha pocakos vagy, te tehetsz róla ha egyszerű "melós" vagy, ezek a te döntéseid, hogy nem csináltál magadból jobb partit!

Egy egészséges kicsit műveltebb nő nem a rinyálást akarja hallgatni és nem olyan férfi fogja érdekelni aki semmire nem vitte. Az a baj, hogy azt állítod magadról, hogy "normális", de a gondolatmeneted egyáltalán nem egészséges, ferdíti a valóságot: Nem csak a szigeten van élet. Nem a szigeten van mind a 9 millió magyar. De magad se veszed figyelembe az egyszerű, melós, dagi nőket - akik nem a szigeten fognak mászni a gazdag pasikra - mert esélyük sincs náluk, hanem épp valami raktárban (stb.) dolgoznak!

A meghalós dolgot nem is kommentálom. MENJ EL PSZICHOLÓGUSHOZ.

2023. aug. 20. 16:24
 14/15 anonim ***** válasza:
89%

szabadulj meg a pocakodtól és szedd rendbe a külsőd, sportolj és többé ne sörözz, gondolom még nincs diplomád, szerezz egyet, kb. 2 alapképzést (úgy tudom 12 félév) ingyenesen megszerezhetsz, államilag támogatott.

Én átlagosan keresek, 43 éves vagyok, de most sem jelent problémát ismerkedni 10 akár 15 évvel fiatalabb nőkkel sem.

De ezt csak úgy tudtam fenntartani hogy tudatosan kerültem hogy az átlagos pocakos, sörözős egyszerű pasi legyek. Sportolni kell rendszeresen.

Aztán normális frizura kell, és arcápolás is minden nap.

2023. aug. 20. 17:32
 15/15 anonim ***** válasza:
#14, az ingyenesen megszerezhető végzettség középfokú szakmára vonatkozik. Felsőoktatásban továbbra is ponthatár van az állami támogatásos képzésekre, maximum annyi félévre, amennyi alatt abszolválni kell adott végzettséget.
2023. aug. 20. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!