Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valójában tényleg tudnak valamit a sok különböző nőt teherbe ejtő hajléktalanok?
Tudom, hogy sokakat felháborít, de tényleg nem provokatív célból írom ki, sajnos ez az egyetlen ilyen kérdezős oldal.
Nem nevezek meg etnikai kisebbséget sem, akiknél ez bevett szokás, hiszen nem is ez a lényeg, maximum annyi, hogy arról a bizonyos kisebbségről sok mindent el lehet mondani, de egyben a szélsőjobbtól a szélsőbalig mindenki egyetért: nagyon élelmesek és a jég hátán is megélnek.
A fejlett társadalmakban nincs olyan hárem, mint az arab államokban. Viszont gyerekes anyukát a legtöbb férfi nem akar. Még ha fiatal, csinos lány is legtöbbször csak szexre vagy mert nem jut neki jobb. (ugyanolyan nő gyerektelenül) Még a leggyerekimádóbb férfiben is örök tüske lesz, hogy nem a saját genetikai állományát neveli vagy megoszlik az erőforrás a kakukkfióka és a saját(ok) között.
Egy szóval aki teherbe ejt egy nőt, aki meg is szüli az elkapta őt, mint egy Pokémont. A nő még ezt nem is tudja, lázadhat is ellene (Charmander), de végső soron jo-jo effektusként visszatalál a gyerek apjához, mert azzal legalább összeköti őket a gyerek és a közös múlt.
Ez látszólag tökre megérné a férfinek, viszont erre már sokan rájöttek, így jött képbe a gyerektartás intézménye. Erre pedig válaszul a hajléktalan lét, akár csak papíron.
Ez egy örökös macska-egér harc, ahol most a női oldal lépett Novák Katalin személyében, akit államfői pozícióba raktak (ő volt a gyerektartás szigorítási terv kidolgozója).
És nagyon kérek mindenkit, hogy ne trollkodjunk és ne az én személyemet támadjátok. Illetve összességében a nagy egészet vizsgáljuk.
Nem érdekel, hogy xy érintett soha bottal sem piszkálná meg a gyerek biológiai apját, azt nézzük, hogy a társadalomban mennyi ilyen bumeráng kapcsolat létezik, amit a közös gyerek tart össze és akár a család előtt is letagadva dugópajtikként összejárnak. Lényegtelen, hogy ki miben reménykedik, meg mit ígér a másiknak, a tény a lényeg, hogy a férfi szexuális bumerángot csinált a lányból.
Ahogy az is, hogy ha a férfi nem fizet gyerektartást vagy nem lehet rajta bevasalni, az neki hatalmas genetikai előny, mert erőforrásbefektetés nélkül szaporodott.
Viszont itt kívülről nem lehet igazságot tenni, minden esetet egyénileg kellene vizsgálni, arra meg nincs kapacitás vagy többe kerülne a leves, mint a hús. Arról nem beszélve, hogy a szülők háborúskodásának mindig a gyerek issza meg a levét. De most ne is menjünk el ebbe az irányba.
A lényeg, hogy rengeteg férfinek ez nagyon előnyös tud lenni, mert ő maga úgy szaporodott, hogy közben egy életre leértékelte a nőt a húspiacon.
Ebből pedig a migrációval együtt egyre nagyobb divat lesz.
Ez így túlontúl szerteágazó információözön. Nem értem a lényeget!
Megpróbálnád rövidebben megfogalmazni? Valamilyen tanulmány megírásához kellenének a válaszok, vagy mire gondoltál konkrétabban?
Megpróbálom: Tehát a gyerekes anyukák iránti keresletcsökkenés, illetve kizárólag laza szexkapcsolat céljából való érdeklődés kombinálva annak visszafordíthatatlanságával (vagyis elég egyszer nem a megfelelő embernek szülni, egy életre végigkísér) egy öngerjesztő kört alakított ki, ahol a gyerek biológiai apja szexuális előnyre is szert tesz a nyilvánvaló evolúciós előnyön felül.
Az állam pedig bármennyire agresszíven is lép fel, a probléma gyökerét szerkezeténél fogva képtelen kezelni, tehát úgyis megmarad, hogy minél jobban megérdemelné az illető, hogy bevasalják rajta, általában annál trógerebb életet folytat és az anya (aki összeállt egy ilyennel) is valószínűleg hasonlóan bánik a pénzzel, amit végső soron a gyerek fog elszenvedni, aki még a háborúskodást is végignézheti.
A gyakoris finnyogástól eltekintve semmi gond nincs a gyerekes anyukákkal. A való életben nem ismerek olyan elvált, gyerekes nőt, aki szenvedne attól, hogy csak qrogatják, senki nem akar tőle kapcsolatot. A való életben aki szeretne, az talál is magának valakit (többnyire szintén elvált, gyerekes apukát).
Másrészt soha nem hallottam vagy tapasztaltam, hogy egy nő "összejárt" volna a gyereke apjával, akitől elvált/szakított. A többség egy életre tervez azzal, akivel gyereket vállal, eleve nem elég annyi a váláshoz, hogy az illető elfelejtette elmosni a kávéscsészéjét. Ha pedig végleg sikerül valakiből kiábrándulni, akkor pláne nem fog akarni szexelni vele az ember a továbbiakban. Egy nő akár élete végéig is elvan szex nélkül, ti vagytok azok, akik belebetegedtek, ha nem tehetitek be senkinek. A legtöbb férfi amúgy is közel sem akkora szexisten, mint ahogy ő elképzeli. Akkor már egy jó segédeszközzel, egyedül is előrébb van az ember.
Az a baj, hogy lerí rólad, hogy semmilyen rálátásod nincs a valós párkapcsolati viszonyokra, ezért ahhoz a kevés infóhoz, amit kívülállóként tudni vélsz, hozzákeverted a fantazmagóriádat.
Semmi ilyesmiről nincs szó, pláne arról, amire itt szép lassan te is ki akarsz lyukadni:hogy xy férfiak te előled szívják el a szép fiatal, csinos nőket.
Elárulom:még ha így is lenne, ahogy leírtad, normàlis férfiaknak eszük ágàban sincs offolni egy nőt csak mert mástól van gyereke. Ez egy hétköznapi dolog.
Ez csak a ti (magatok szerint) úri farkatoknak nem felel meg. Mintha lett volna bármilyen nőben valaha…
4-es válaszoló MAXIMÁLISAN EGYETÉRTEK!!!
Egy nő akár élete végéig is elvan szex nélkül. Tényleg a férfiak szexmániások tapasztalatom szerint. Mármint a többség.
De beszéltem rendkívül bunkó nővel is, aki "lelkisegélyes" létére folyamatosan belekötött az elképzeléseimbe. Még bocsánatot sem kért a tapintatlanságáért. Lesújtó véleménnyel vagyok róla.
Szerencsére egy évvel ezelőtt egy olyan férfi ismerősre bukkantam, akit akár életem párjául is el tudnék képzelni, ANNYIRA NEM érdekli a szex. Én ezt találom rendkívül vonzó tulajdonságnak.
A félénksége, bátortalansága, nyugodt, megfontolt temperamentummal társul. Ragaszkodik ahhoz, hogy időnként azért felhívjam (CSAK BARÁTSÁG!)
Ha nem jutunk túl a barátságon, akkor is megérte megismerni. Nagyon elmélyülten tudunk beszélgetni dolgokról. Egyre jobban érzem magam a társaságában. Tud hallgatni, nagyon óvatos és kíméletes - kijelentéseiben is. Bárcsak több ilyen finomhangolt lélekkel találkoznék!
hogymivan?! ez egy ertelmetlen katyvasz, vegig se olvastam.
nem hiszem, hogy annyi ‘sok kulonbozo not teherbe ejto hajlektalan’ lenne. egy hajlektalannak kisebb gondja is nagyobb annal, h b.asszon. nem fog minden heten mas not dugni, nem tudom, honnan szedsz ilyen baromsagokat. persze vannak hajlektalan parok, ahol a no terhes lesz, ez felelotlenseg nyilvan, de ha eltekintunk a korulmenyeiktol, ok is ugyanolyan parok, mint barki mas. ehhez a ferfinek semmit nem kell tudnia, csak betenni a farkat es elelveznie (es persze nem impontensnek v betegnek lennie), tehat ezt a szintet allatok is hozzak konkretan.
a tobbi agymeneseddel bem ertem, mire akarsz kilyukadni, a cimre valaszoltam.
"így jött képbe a gyerektartás intézménye. Erre pedig válaszul a hajléktalan lét, akár csak papíron."
Valószínűsíthetően a 'hajléktalan' szó arra értendő, hogyha a gyt-t fizetni kell, a pasasnak nincs a nevén semmi, hogy ez alól kivághassa magàt.
Amúgy nincs kérdés, csak dicsőíteni akarja ezeket a véglényeket, milyen ügyesek, hogy teherbe ejtik a nőket, sakkban tartva őket ezzel, és még pénzbe se kerül nekik, és tapsoljuk meg őket... 🤮🤮🤮🤮🤮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!