Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy mai férfinak jogsi és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy mai férfinak jogsi és kocsi nélkül kis túlzással csak a csöves, hajléktalan nőknél van esélye?

Figyelt kérdés
2020. júl. 8. 23:18
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez lenne benne az egyetlen "érték", hogy jogsija és autója van, akkor igen.
2020. júl. 8. 23:21
 2/27 anonim ***** válasza:
57%

Nem. Budapesten élek, nincs kocsim. Van itt TAXI, meg tömegközlekedés.

Mit érnék a kocsival, buli, vacsora, borkóstoló, ...? Vezessek részegen, és ugorjon a fegyverkészletem?

Meg mit érsz a jogsival, ha csak egy fostos 25 éves, rozsdakupac BMW-vel arcoskodsz?

2020. júl. 8. 23:28
 3/27 anonim ***** válasza:
71%
Nem feltétlen az autón múlik, inkább csak annyi, hogy sok nő nem szívesen megy bele olyan párkapcsolatba, amiben a férfi nem tűnik anyagilag elég stabilnak egy hosszútávú kapcsolathoz (de ha mondjuk más ok miatt nincs jogsi, akkor nem hinném, hogy olyan nagy probléma lenne).
2020. júl. 8. 23:30
 4/27 anonim ***** válasza:
59%
Nem, de bizonyos ido utan alap, hogy legyen auto, nyaralni nem megyunk vonattal bizonyos eletkor felett, szulni se tomegkozlekedve jarunk, es utana a kisgyerekkel se buszozgatunk. (Aki rakenyszerul, ez van, vannak ilyenek.) Ha csak az egyik felnek van jogsija, az kisse megnehezitheti a mindennapokat.
2020. júl. 8. 23:44
 5/27 anonim ***** válasza:
79%

A páromnak sincs kocsija. Értelemszerűen a jogsiját sem használta mostanában. Nekem van jogsim, mert apám kihajtitta belőlem, mint a diplomát. De nincs kocsim. Szóval minek, ha nincs mit vezetnem? Hogy mikor odakerülök, álljak, mint fsz a lakodalomban, hogy hogyan kell egyáltalán tolatni? Ugyan kérlek,újra kell tanulnom úgyis. Örök életemben 10 percre volt tőlem minden, ami kellett. Majd ha vidémre költözöm, fog érdekelni, hogy van-e kocsim vagy jogsim. De akkor is a sajátom

Jó tanács: ne kezdj kocsibolond nővel, akinek nincs saját autója. Az ilyen embereknek nincs semmi praktikus érzéke és pénzkultúrája. Fingjuk sincs, miről beszélnek.

2020. júl. 8. 23:52
 6/27 anonim ***** válasza:
35%

2. vagyok. 0%.

Valaki írja már le, hogy megyek kocsival bulizni, egy jó étterembe, egy pálinka vagy bor fesztiválra,...?

2020. júl. 9. 00:06
 7/27 anonim ***** válasza:
15%

6

Tömegközlekedés, taxi vagy van annyi pénzed, hogy kiveszel egy szállást a közelben, mert egy bor/pálinkafesztiválnál úgy illik.

Ha lenne is a párodnak kocsija, jogsija, komolyan azt várnád, amíg te becsűrsz, ő józanon terelgessen? Hihetetlen vagy. :D Akkor a legjobb, ha mindketten iszunk.

2020. júl. 9. 00:25
 8/27 anonim ***** válasza:
40%

7.-nek.

Ki beszél berúgásról?

Miért vezetne a párom? A TAXI-t?

2020. júl. 9. 02:25
 9/27 anonim ***** válasza:
82%
Nem hinném, hogy ezen múlik :D máshol keresd a hibát.
2020. júl. 9. 03:15
 10/27 anonim ***** válasza:
76%

Páromnak se jogsija, se autója. Nekem van jogsim, de autóm nincs. Lassan 7 és fél éve együtt vagyunk.

Én pedig egy csinos nő vagyok.

2020. júl. 9. 05:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!