Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy mai férfinak jogsi és kocsi nélkül kis túlzással csak a csöves, hajléktalan nőknél van esélye?
Nem. Budapesten élek, nincs kocsim. Van itt TAXI, meg tömegközlekedés.
Mit érnék a kocsival, buli, vacsora, borkóstoló, ...? Vezessek részegen, és ugorjon a fegyverkészletem?
Meg mit érsz a jogsival, ha csak egy fostos 25 éves, rozsdakupac BMW-vel arcoskodsz?
A páromnak sincs kocsija. Értelemszerűen a jogsiját sem használta mostanában. Nekem van jogsim, mert apám kihajtitta belőlem, mint a diplomát. De nincs kocsim. Szóval minek, ha nincs mit vezetnem? Hogy mikor odakerülök, álljak, mint fsz a lakodalomban, hogy hogyan kell egyáltalán tolatni? Ugyan kérlek,újra kell tanulnom úgyis. Örök életemben 10 percre volt tőlem minden, ami kellett. Majd ha vidémre költözöm, fog érdekelni, hogy van-e kocsim vagy jogsim. De akkor is a sajátom
Jó tanács: ne kezdj kocsibolond nővel, akinek nincs saját autója. Az ilyen embereknek nincs semmi praktikus érzéke és pénzkultúrája. Fingjuk sincs, miről beszélnek.
2. vagyok. 0%.
Valaki írja már le, hogy megyek kocsival bulizni, egy jó étterembe, egy pálinka vagy bor fesztiválra,...?
6
Tömegközlekedés, taxi vagy van annyi pénzed, hogy kiveszel egy szállást a közelben, mert egy bor/pálinkafesztiválnál úgy illik.
Ha lenne is a párodnak kocsija, jogsija, komolyan azt várnád, amíg te becsűrsz, ő józanon terelgessen? Hihetetlen vagy. :D Akkor a legjobb, ha mindketten iszunk.
7.-nek.
Ki beszél berúgásról?
Miért vezetne a párom? A TAXI-t?
Páromnak se jogsija, se autója. Nekem van jogsim, de autóm nincs. Lassan 7 és fél éve együtt vagyunk.
Én pedig egy csinos nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!