Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy mai férfinak jogsi és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy mai férfinak jogsi és kocsi nélkül kis túlzással csak a csöves, hajléktalan nőknél van esélye?

Figyelt kérdés
2020. júl. 8. 23:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
78%

Egy időben rettegtem az autóban. Szóval eszembe se volt jogsit szerezni, vezetni.

A férjem meg annyira képes figyelmetlen lenni, hogy jobb ha nem vezet.

Persze kényelmes a kocsiban ülni, de eddig nem volt rá szükség. Igaz, csak a balcsiig, de vonatozunk, a gyerekek élvezik. Bármilyen baj van, van taxi, akár idegen, de van "privát" sofőr is, akit kb 0-24ben tudunk hívni.

Rohadtul nincs szükségünk saját autóra...

(boltból lehet rendelni, házhoz hozzák, nagyon jó a tömegközlekedés) (megvenni, tankolni semmiség, de más kapcsolódó tételek, mint parkolás, szervizek, adók, ilyen olyan ráköltések, és kettő kéne, egy nekem, egy a férjemnek, mert életerő időben, és helyre járunk dolgozni, gyerekek is különböző dolgokkal foglalkoznak... Fontosabb a megtakarítás, mint ez a fajta felesleges pénzkidobás)

2020. júl. 9. 06:08
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
És akkor nincs is egyáltalán semmilyen más értéke, csak h tudott venni egy kocsit meg egy lakást? Hát ha te csak ennyit tudsz felmutatni, akkor max valami lehuzos ribot foghatsz ki, de barátnőt semmikepp
2020. júl. 9. 06:29
 13/27 anonim ***** válasza:
81%
Hát én azért szeretek bútort, nagybevásárlást, stb kocsival hazavinni. Ráadáaul ha lesz gyerek akkor se árt egy autó ha mondjjk kirándulni vagy orvoshoz kell menni.
2020. júl. 9. 07:18
 14/27 anonim ***** válasza:
78%
Nekem lehetne, van jogsim is, de nem akarok. Utálok vezetni, a jogsit dísznek csináltam, mert szüleim szerint az kell. Ha egy csajnak ez gond, akkor vagy vezessen ő, vagy hagyjuk egymást békén. 30f
2020. júl. 9. 07:58
 15/27 anonim ***** válasza:
17%

Na, megint összegyűjt itt a gyk szemete!

Egy férfinél kötelező skill az autóvezetés. Nem csak a jogsi, hanem az évek rutinja!

A Bp-s majomnak: Pestet átutazni bkv-val is 1,5 óra! Kocsival max fél. És akkor még nem esett az eső, hó, fagy... de keresd csak a marha érveidet!

Siófok is 1 óra a belvárosból! Egy csajt pedig vinni kell, nekik élmény kell. De te csak fagyoskodj a megállóban bebaszva!

Alig találni értelmes emberi választ(4 és 13)...

Vicc hogy amúgy egy normális élethez kell egy lakás minimum, ezt ha levetítjük az egyik félre akkor egy fél lakás vagyont elvár a másik(sok nő a teljeset elvárja a pasitól, de ezt tegyük most félre), akkor nehogy már ne lehessen ennek töredékéért egy középkategóriás autóval minőségi életet élni...

2020. júl. 9. 08:07
 16/27 anonim ***** válasza:
74%

Nem gondolo,hogy csak csöves hajléktalan nőd lehet emiatt :DD

Én pl 2. olyan férfival vagyok együtt már (friss 30-as pasik) akiknek nincs se jogsi,se autó. Nekem van jogsim,de nincs autóm úgyhogy sokat nem érek vele :D

De én nm hisztiztem ezen,hogy nincs kocsi,igaz nagyon kényelmes amikor van a pasinak és cipel ide-oda engem,kocsival vásárolunk be...

Gondolkoztam is rajta,hogy vegyek-e valami használtat,de én őszintén sajánlom a pénzem a benzin+adók+szervízre.

Valamint úgy gondolom,hogy kocsira akkor van szüksége,ha gyerek is kilátásban van,vagy jön a gyerek.

Azért is nem érdekel ez a téma ,mert bárki le tudja tenni a jogist és venni egy használt autót ..nem nagy teljesítmény. Így tudom,ha szükség lesz rá megoldjuk. De egyenlőre gyerek nélkül nem igazán érdekel a dolog.

2020. júl. 9. 08:34
 17/27 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy egy autó vezetése, ami ugye élet kioltására alkalmas eszköz, hatalmas önbizalmat ad egy férfinak. Főleg ha nyugisan tud közlekedni a belvárosban ahol mások kb azt se tudják merre menjenek. Nekem már mondta csaj hogy ő felnéz mindenkire aki ebben a káoszban tud közlekedni autóval.
2020. júl. 9. 09:09
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Hányszor fogod még megkérdezni?
2020. júl. 9. 09:49
 19/27 anonim ***** válasza:
75%

17, szerintem mindenkinek ad egy kis magabiztosságot nőnek/férfinak is. De azért amikor mindkét fél képes erre akkor ott már nm nagy cucc. Ott igen felnéz a nő ahol pl ő nem tud vezetni.

Barátom családjában anyuka 50 éves,de nincs jogsija és neki nagy dolog,hogy vezet apuka. Az én családomban mindenkinek van és anyukám még szerintem jobban is vezet,mint apa ,náluk ez soha nem volt presztizs kérédés.

2020. júl. 9. 09:49
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy barátom volt akinek nem volt, a legtöbb férfinak van egy kor fölött, de csak egy nő miatt ne tedd le a jogsit, ha amúgy nem akarsz vezetni.aki tényleg szeret, annak ez nem fog számítani,akinek még emiatt nem kellenél, azzal jobb is ha nem jössz össze, mert ott más gondok is lennének.
2020. júl. 9. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!