Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy mai férfinak jogsi és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy mai férfinak jogsi és kocsi nélkül kis túlzással csak a csöves, hajléktalan nőknél van esélye?

Figyelt kérdés
2020. júl. 8. 23:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
83%

15

Ja, cicám, végülis csak parkolóhelyet kell keresned, 30 pirosat kiállnod és vigyázni, nehogy valami városi kötsög meghúzza a kocsidat. Ne legyél már idióta, másrészt ki a fszom utazza át a várost minden nap? a külső kerületekben soha életemben nem jártam szerintem. 15 percre van a munkahelyem, 2 megálló a tesco, auchan, spar. 6 megállóra, 20 percre jártam egyetemre busszal. Én ezért nem vagyok hajlandó havi átlag 60-ból fenntartani egy kocsit, már ne is haragudj. És ezt nőként mondom.

2020. júl. 9. 11:10
 22/27 anonim ***** válasza:
75%
Ja, a "kocsit könnyű venni" embereket meg beavatnám, hogy mennyit szívtam az anyáméktól örökölt autómmal. Pedig nem volt benne túl sok. 2 év alatt eltapsoltam a javíttatására egymillió forintot, plusz az alap költségek. akinek van egy kis gazdasági érzéke, nem megy bele ilyenbe, idegentől meg főleg nem vesz használtan autót.
2020. júl. 9. 11:13
 23/27 anonim ***** válasza:
32%

15.-kretén baromnak!

Én vagyok, akit megszólítottál.

Látszik, hogy te életedben nem tetted ki a lábad a faluból, nem hogy éltél...vagy legalább vezettél volna Budapesten!

Ennyi!

+ Amit a 21.-írt:

"Ja, cicám, végülis csak parkolóhelyet kell keresned, 30 pirosat kiállnod és vigyázni, nehogy valami városi kötsög meghúzza a kocsidat. Ne legyél már idióta, másrészt ki a fszom utazza át a várost minden nap? a külső kerületekben soha életemben nem jártam szerintem. 15 percre van a munkahelyem, 2 megálló a tesco, auchan, spar. 6 megállóra, 20 percre jártam egyetemre busszal. Én ezért nem vagyok hajlandó havi átlag 60-ból fenntartani egy kocsit, már ne is haragudj. És ezt nőként mondom."

2020. júl. 9. 12:50
 24/27 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudom ti hol éltek amúgy! Rengeteg tömegközlekedésen látni párokat!

Nekem fontos a jogsi és a kocsit! Kell, de magamnak. Nem mástól várom el.

Jó nő vagyok, jelenlegi páromnak nincs jogsia sem.

Szeretek kocsikazni, falura anyámekhoz gyorsabb, a bevásárlást is szeretem avval intézni!

Még is megyek busszal is a városba vagy gyalog, biciklivel. Túrázni is alap a 20 km-er!

Borkostoló meg ilyenek....tudod, akkor jó a taxi is. Nem csak a nem jogsival rendelkezők vehetik igénybe.

N28

2020. júl. 9. 15:41
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért van egypár nő, aki nem csöves és hajléktalan, akinek nem gond, ha a férfinek nincs saját lakása vagy autója, ha nem őt akarja lehúzni / megkopasztani / eltartatni magát vele. Az más kérdés, hogy sok ilyen férfi attól még csak a vékony, szuperszép csajokat veszi nőszámba, akiken látszik, hogy költenek is magukra, és akkor csodálkoznak, hogy náluk nem rúgnak labdába.
2020. júl. 9. 18:23
 26/27 anonim ***** válasza:
20%

És mikortól "kocsi" a "kocsi"?

12 éves Opel Astra? 34 éves fostalicska BMW, szigorúan "németbű" 8. tulajként? 20M+ Audi RS?

2020. júl. 9. 18:46
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek számomra vonzó férfit, akinek nincs jogsija, ebből kifolyólag kocsija sem. Praktikus, ha van, de nem ez tesz valakit vonzóvá. Ezt úgy mondom, hogy nekem van autóm és jogsim is, napi szinten használom. Nem vagyok csöves nő.
2020. júl. 10. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!