Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy mai férfinak jogsi és kocsi nélkül kis túlzással csak a csöves, hajléktalan nőknél van esélye?
15
Ja, cicám, végülis csak parkolóhelyet kell keresned, 30 pirosat kiállnod és vigyázni, nehogy valami városi kötsög meghúzza a kocsidat. Ne legyél már idióta, másrészt ki a fszom utazza át a várost minden nap? a külső kerületekben soha életemben nem jártam szerintem. 15 percre van a munkahelyem, 2 megálló a tesco, auchan, spar. 6 megállóra, 20 percre jártam egyetemre busszal. Én ezért nem vagyok hajlandó havi átlag 60-ból fenntartani egy kocsit, már ne is haragudj. És ezt nőként mondom.
15.-kretén baromnak!
Én vagyok, akit megszólítottál.
Látszik, hogy te életedben nem tetted ki a lábad a faluból, nem hogy éltél...vagy legalább vezettél volna Budapesten!
Ennyi!
+ Amit a 21.-írt:
"Ja, cicám, végülis csak parkolóhelyet kell keresned, 30 pirosat kiállnod és vigyázni, nehogy valami városi kötsög meghúzza a kocsidat. Ne legyél már idióta, másrészt ki a fszom utazza át a várost minden nap? a külső kerületekben soha életemben nem jártam szerintem. 15 percre van a munkahelyem, 2 megálló a tesco, auchan, spar. 6 megállóra, 20 percre jártam egyetemre busszal. Én ezért nem vagyok hajlandó havi átlag 60-ból fenntartani egy kocsit, már ne is haragudj. És ezt nőként mondom."
Nem tudom ti hol éltek amúgy! Rengeteg tömegközlekedésen látni párokat!
Nekem fontos a jogsi és a kocsit! Kell, de magamnak. Nem mástól várom el.
Jó nő vagyok, jelenlegi páromnak nincs jogsia sem.
Szeretek kocsikazni, falura anyámekhoz gyorsabb, a bevásárlást is szeretem avval intézni!
Még is megyek busszal is a városba vagy gyalog, biciklivel. Túrázni is alap a 20 km-er!
Borkostoló meg ilyenek....tudod, akkor jó a taxi is. Nem csak a nem jogsival rendelkezők vehetik igénybe.
N28
És mikortól "kocsi" a "kocsi"?
12 éves Opel Astra? 34 éves fostalicska BMW, szigorúan "németbű" 8. tulajként? 20M+ Audi RS?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!