Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 30-40 éves, szüleikkel élő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 30-40 éves, szüleikkel élő férfiak pont annyira esélytelenek a nőknél, mint a hajléktalanok?

Figyelt kérdés
2023. júl. 26. 13:21
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
A 30-40-es szüleikkel élő férfiak nem esélytelenek. Nekik lehet esélyük. Az inceleknek nincs sanszuk, nagyon helyesen.
2023. júl. 26. 13:22
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Hajlektalan az, akit a szulei nem fogadnak be, vagy mar nincsenek elo szulei. Tehat az eletre valo alkalmassag eggyel magasabb fokan allsz, de az sem a te erdemed, hanem a szuleide. Talan csak annyiban, hogy nem vagy drogos alkoholista, es ezert nem tagadtak ki, ami valljuk meg nem egy tul magas szint. Mi akadalyoz meg abban, hogy felnott letedre onallo eletet kezdj azzal, hogy kiveszel egy alberletet valahol a kulvarosban?
2023. júl. 26. 13:37
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
Nem, mert több hajléktalannak van nője, mint azoknak a férfiaknak, akik még 30-40 éves korukban is a szüleikkel élnek.
2023. júl. 26. 13:37
 4/7 anonim ***** válasza:
58%

Nem mindegy, hogy miért él a szüleivel, és hogy milyen körülmények közt…

Hogy tudna e változtatni, vagy anyuci kicsi fiacskája…

2023. júl. 26. 14:08
 5/7 anonim ***** válasza:
88%
Párom a szüleivel élt, mikor összejöttünk. Szóval nem...
2023. júl. 26. 14:40
 6/7 anonim ***** válasza:
41%
Ismertem 1-2 hajléktalant meg munkásszállón lakó 20-30 as férfit akinek konkrétan jó csaja volt. Nekem meg saját lakásom van és egy átlagos nőt se tudok szeretni! A kulcs az hogy ők hol néznek ki én meg pocakos vagyok ezért nekem nem jár nő.
2023. júl. 26. 14:49
 7/7 anonim ***** válasza:
77%

6

Lehetne barátnőd. Mondjuk egy pocakos nő?

2023. júl. 26. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!