Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegye fel a harcot egy egyszerűmelós/ félig hajléktalan (albérletben élő) férfi a gazdag konkurenciával?
Ha elmegyek a szigetre vagy bármelyik fesztiválra, klubba akárhová ahol fiatalok vannak. Hogy rúgjak labdába az olyan 25 éves gazdag családból származó fiúkkal szemben akiknek a rajtuk levő ruha és ékszer többet ér mint nekem 6 havi fizetésem. És 50 milliós terepjáróval mennek haza nekem meg a tömegközlekedés jut. A csinos fiatal nők ezekre fognak mászni nem a 30+ os pocakos egyszerű melós de normális férfire
Lehet tényleg orvos kell nekem ha olyanról fantazialok hogy háborúba kerül az ország és besorozzák a fiatalokat meghalni. És akkor nekem és a hozzám hasonlók megszabadulhatnak a nem kívánatos konkurenciától?.
A sziget nem is annak a rétegnek amit te képviselsz. Hanem a huszonéves csiliviliknek.
A többi csak rontja az összképet ott.
Dehogynem kívánod, világosan le isírtad: "ha olyanról fantazialok hogy háborúba kerül az ország és besorozzák a fiatalokat MEGHALNI"
Undorító, gusztustalan féreg az, aki háború után sóvárog és mások halálát kívánja és ráadásul mindezt miért?? Pusztán azért, mert ő maga egy rakás szerencsétlenség és nem képes becsajozni, ezért jobbnak gondolja, ha több millió embert küld halálba. Bravó, anyádék biztosak büszkék rád. Komolyan rémisztő, hogy milyen "emberek" élnek közöttünk.
Ilyen mentalitással, ha a világ legjobb és egyben az utolsó pasija lennél ezen a bolygón, akkor sem piszkálnálak meg bottal sem, inkább maradnék egyedül és beszereznék egy vibrit.
Nem mellesleg attól, hogy meghal a jóképű gazdag srác, te semmivel nem leszel sem vonzóbb, sem kevésbé csóró, szóval azontúl h végtelenül beteg, teljesen értelmetlen és logikátlan is a képzelgésed. Ha valaki nem vonzódik hozzád, akkor nem vonzódik hozzád, pont.
"Hogy vegye fel a harcot egy egyszerűmelós/ félig hajléktalan":
Hogy nagyobbra nő, állkapcsot vagy hajat növeszt.
Üdv,
A gazdag gyerek, akiről beszélsz, incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!