Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan mondjak le a párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjak le a párkapcsolatról, családról?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok. Előttem az élet, de szerintem már eltelt. Nem volt párkapcsolatom, még csak nem is csókolóztam. Kipróbaltam mindent, megfogadtam a legtöbb tanácsot, amit adtak, még a sokak által istenített társkeresőkre is felregisztráltam. A barátnőim már régen elköltöztek otthonról, közösen építgetik az életüket a párjukkal. Én csak most tudtam elköltözni, a fűtési szezont fogalmam sincs, hogy miből fogom megoldani egyedül.

A sok csalódás ellenére még mindig vágyok társra, szerelemre, szexre, de hiába. Én már nem lennék alkalmas egy párkapcsolatra, ahhoz túl sok idő telt el, tudom, hogy bármit megtehetne velem a másik, mert nincs lehetőségem elmenni, annyit nem mondhatnék, hogy menjen kicsit arrébb, mert nincs jogom rá.

Már maszturbálni se maszturbálok, mert felesleges, kitapasztaltam, hogy mit szeretek, de minek?

2023. aug. 20. 08:34
1 2
 1/20 LuckyLevi ***** válasza:
0%

"sokak által istenített társkeresők", Én mást hallottam.

Miért ne lenne jogod saját akarathoz? 25 évesen még messze nincs vége az életednek, még akár be is csajozhatsz, vagy pasizhatsz. De élhetsz szingliként is.

2023. aug. 20. 08:49
 2/20 anonim ***** válasza:
9%

Az exem hasonló volt ő is el volt keseredve én segítettem neki önálló életet kezdeni.

Fő a pozitív hozzáállás és hogy ne add fel.

Ha van kedved írj próbálok majd pozitív gondolatokat át adni és tapasztalatokat.🙂

2023. aug. 20. 09:07
 3/20 anonim ***** válasza:
49%
Ha ilyen negatívan állsz hozzá, akkor soha nem lesz párod. Szünetet tarts, csakis magadra fordítsd az időt, fejlődj pozitívan és aztán próbálkozz!
2023. aug. 20. 09:13
 4/20 LuckyLevi ***** válasza:
67%

#3 Miben tartson szünetet? A nem létező párkapcsolatok között?

Mellesleg mindjárt itt a fűtési szezon.

2023. aug. 20. 09:16
 5/20 anonim ***** válasza:
59%
Jaaa, hogy csaj vagy? Akkor készülj fel privátáradatra.
2023. aug. 20. 09:24
 6/20 Noren1989 ***** válasza:

#2höz hasonlóan voltam én is.

Én nem vàrok privit 🤔😅

Nos, a javaslatom, h inkàbb kezdj önfejlesztésbe, valósítsd meg magad, màs ne érdekeljen.

Ha úgy esik, jön egy alkalmas férfi.

2023. aug. 20. 09:35
 7/20 LuckyLevi ***** válasza:
39%

#5 El is àrasztottad?

Honnan veszed, hogy csaj?

2023. aug. 20. 09:36
 8/20 LuckyLevi ***** válasza:
0%
Nyugodj meg Noren, nem leszel elàrasztva privikkel, talpraesett lányokra nem utaznak, csak a kiszolgáltatottakra.
2023. aug. 20. 09:40
 9/20 Noren1989 ***** válasza:
Khm, férfi vagyok, ha nem lenne egyértelmű 🤔
2023. aug. 20. 09:48
 10/20 LuckyLevi ***** válasza:
60%
Noren, akkor végképp nem leszel elàrasztva.:)
2023. aug. 20. 09:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!