Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan mondjak le a párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjak le a párkapcsolatról, családról?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok. Előttem az élet, de szerintem már eltelt. Nem volt párkapcsolatom, még csak nem is csókolóztam. Kipróbaltam mindent, megfogadtam a legtöbb tanácsot, amit adtak, még a sokak által istenített társkeresőkre is felregisztráltam. A barátnőim már régen elköltöztek otthonról, közösen építgetik az életüket a párjukkal. Én csak most tudtam elköltözni, a fűtési szezont fogalmam sincs, hogy miből fogom megoldani egyedül.

A sok csalódás ellenére még mindig vágyok társra, szerelemre, szexre, de hiába. Én már nem lennék alkalmas egy párkapcsolatra, ahhoz túl sok idő telt el, tudom, hogy bármit megtehetne velem a másik, mert nincs lehetőségem elmenni, annyit nem mondhatnék, hogy menjen kicsit arrébb, mert nincs jogom rá.

Már maszturbálni se maszturbálok, mert felesleges, kitapasztaltam, hogy mit szeretek, de minek?

2023. aug. 20. 08:34
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Levagyok. 25 évesen és idősebben már senki nem fog tanítgatni, nem jó a szégyellősség, a tapasztalatlanság. Úgyhogy el kell nyomjam magamban ezt az érzést.

Amikor pozitívan álltam hozzá, akkor mi volt szerinted? Ugyanez. Miben bízzak? Az összes reményem elhagyott.

Mindig magamra koncentrálok, mert nincs kire. Bújtam az önfejlesztő szharságokat, folyton csináltam magamnak a programokat, kimerülésig hajtottam magam.

2023. aug. 20. 10:03
 12/20 Noren1989 ***** válasza:
És teljesebbnek érzed magad tőle?
2023. aug. 20. 10:05
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, hogy nézel ki? Hogy higy eddig otthon eltel? Mik a hibbijaid?
2023. aug. 20. 10:15
 14/20 anonim ***** válasza:
#11 ez se igaz. 31 éves volt a bnőm mikor megismertem, soha nem volt senkije. Nem kellett tanítgatni semmire. teljesen képben volt a dolgokkal, sőt körökert vert a több partnerrel lévő nőtársaira.
2023. aug. 20. 10:41
 15/20 LuckyLevi ***** válasza:
0%
Összejössz innen egy incellel a téli hónapokra, aztán utána már értékelni fogod a szingli létet. Plusz: fűtési szezon letudva.
2023. aug. 20. 10:47
 16/20 anonim ***** válasza:
14, persze nyilván van, akinek szerencséje lesz ezen a téren, mint ahogy vannak lottónyertesek is. Csakhogy az ő számuk ahhoz képest, ahányan játszanak és amennyi pénzt fektetnek bele, elenyésző...
2023. aug. 20. 11:00
 17/20 anonim ***** válasza:

Kérdező a volt szerelmem (meghalt szegeny) 29evesen szűz volt

Ne add fel

2023. aug. 20. 11:16
 18/20 anonim ***** válasza:
Mi van az emberekkel, hogy lepontozzak a kérdéseket?:D ennyiből, amit a kérdező leírt érdemben nem lehet segíteni. 🤦‍♀️
2023. aug. 20. 11:35
 19/20 LuckyLevi ***** válasza:
46%

#18 " Hogyan mondjak le a párkapcsolatról?"

Nem mindegy, hogy hogy néz ki és mi a hobbija. Mellesleg irritáló a sok elíràs.

Amúgy Én nem pontoztalak le, csak a nagyon negatív, troll, vagy nem témàba vágó válaszokat szoktam lepontozni. Mondjuk ez alapján megtehettem volna. Be is pótolom.

2023. aug. 20. 11:42
 20/20 anonim ***** válasza:
Köszi LuckyLevike. Akkor most megint elég lesz az évre már a gyakoriból. Szeretek embereknek segíteni, de itt nem lehet
2023. aug. 20. 11:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!