Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Szigeten megkérdezett nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Szigeten megkérdezett nők szerint az egyik legvisszataszítóbb dolog egy férfiban ha fizikai munkát végez. De miért, amikor sokkal többet keresnek?

Figyelt kérdés

Manapság egy cserépadogató egy építkezésen vagy egy foodpandás ételfutár konkrétan jobban keres mint egy gépészmérnök. Mégis a TOP3 legvisszataszítóbb férfi tulajdonságok között szerepelt a fiatal bulizós csajok szerint, ha egy férfi fizikai munkát végez. Valami olyasmi ami miatt azonnal offolják.

De miért, amikor manapság a fizikai munka annyira jövedelmező, hogy hülye aki továbbtanul. Fizikai munkakörben egy melós már annyit kér el amennyit csak nem szégyell. Diplomásoknál nem ez a helyzet.

2023. aug. 19. 18:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:
28%

Az, hogy egyetemi vegzettseged van, csak azt jelenti, hogy a szuleidnek volt penze/kapcsolatai tanittatni.

39F incel

2023. aug. 20. 12:27
 52/78 anonim ***** válasza:
76%

Nem szabad a munkásokat se egy kalap alá venni. Ők is nagyon sokfélék. A fent említett ételfutarok pl sokszor lelkes, kalandvágyó fiatalok, én is csináltam kis ideig, egész jó meló. De most vannak nálunk a házat felujítani, az egyik már reggel bűzlik a piátol meg a cigitől, a másiknál meg addig csodálkoztam hogy nyugdíjasként miért dolgozik még, amíg ki nem derült hogy nem rég múlt 40.

De láttam már aranyos, de tök buta komolyabb diplomást, meg kifejezetten intelligens futószalagnál dolgozót. Szóval minden lehetséges, nem szabad egyik réteget se egy kalap alá venni, meg kell ismerni magát az embert. Aki erre nem képes, az az utolsó alkesznál is rosszabb.

Diplomás nőként nekem volt már teherautó sofőr, gyári munkás, zenész, mert nem ez számít.

2023. aug. 20. 12:57
 53/78 anonim ***** válasza:
78%

41-es vagyok.

Igen, én konkrétan nem ismerek buta munkás embert, akit itt leírtatok, aki fütyülget a tizenéves kiscsaj után, meg akivel két mondatot nem lehet beszélni.

Én azaz ÉN még nem találkoztam utánam fütyülő útimunkással, pedig nem vagyok csúnya.

A férjem munkatársaival órákig eltudok beszélgetni politikáról, irodalomról, mert bszartok, könyveket olvasnak.

Én nem vagyok buta, gondolod egy buta ember így ír?

De ismétlem magam, ettől még biztosan vannak buta munkásemberek.

ÉN nem ismerek egyet se, de nem ismerem az összes fizikai munkás embert a világon.

Nekem van pár diplomás barátom is, ők is normálisak. Egyszerűen engem nem vesznek körül buta, toxikus emberek, mert nincs kedvem ilyen emberekkel kapcsolatokat kialakítani. :)

Az édesanyám és az édesapám is munkás ember, sőt zsákfaluból származnak, mélyszegénységben nőttek fel, ahogy mi is (azért nem olyan szegénységben, mint ők) a testvéreimmel.

Ők 8-osztályt végeztek, majd elkezdtek egy gyárban dolgozni, ahol szintúgy mint mi a testvéreimmel, felküzdötték magukat egy elég magas szintre.

Az én szüleimmel biztosan nem fog tudni az ember matematikáról, fizikáról értekezni, viszont van egy egész szobájuk tele könyvekkel, az irodalomról bármikor bármilyen kérdésben megtudnak nyilvánulni, biztos ezért se gondolom azt hogy az összes tanulatlan ember buta is egyben.

Mert nem azok.

Fejlesztheted magad bárhogyan, bármikor, és máris nem leszel buta fizikai munkásként se.

2023. aug. 20. 14:19
 54/78 anonim ***** válasza:
37%

A lényeg a szigeten van ! Aki a szigeten van nő és onnan nyilatkozik ilyen primitíven az egy megélhetési szajha a szememben.

A barátom dolgozott már segédmunkásként én pedig árúfeltöltőként és nem szégyelem , sőt büszke vagyok rá mert egy igazi férfi! 25l

2023. aug. 20. 15:04
 55/78 anonim ***** válasza:
22%
A többség át van esve a ló túloldalára. A diákoknak töménytelen lexikális tudást vernek a fejébe. Számomra az az okos ember aki sokoldalú lehet vele irodalomról, történelemről de akár mostani rock zenéről is beszélgetni ugyanakkor a gyakorlati dolgokhoz is ért. Mert azért egy ruha kiszabásához is kell ám ész! Érdekes tapasztalat volt baráti körben, hogy egy bonyolult, régről előkerült kockát senki nem tudott összerakni. Diplomások is voltak a társaságban. Aztán az egyik hölgynek a lenézett férje aki csak szakmunkás ő rakta össze. Hm. térlátás, logika kellett a feladathoz.
2023. aug. 21. 19:42
 56/78 anonim ***** válasza:
62%

51

Mucuka, az első diploma ingyenes. Lehet ám levelzőn is tanulni vagy dolgozni közben. Rengetegen ezt teszik. Azok, akik nem csak kifogást keresnek.

2023. aug. 21. 19:57
 57/78 anonim ***** válasza:
67%

Teljesen lényegtelen, hogy csupa intelligens és művel munkás van és ostoba diplomás.

Akkor sincs senki semmilyen joga számonkérni azt, hogy egy diplomás miért diplomás párt akar.

2023. aug. 21. 20:00
 58/78 anonim ***** válasza:
100%

51

Minden ostoba, tanulatlan senkiházi ezt gondolja...

2023. aug. 21. 22:40
 59/78 anonim ***** válasza:
76%
Kedves kérdező!3 diplomás mérnök vagyok,7 számjegyű keresettel s nem 1-el kezdődik..Sosem derogált a fizikai munka,tisztelem a fizikai munkást,de az azért önámítás hogy egy fizikai munkás egy jó közgazdász-mérnök-jogásznál jobban fog valaha is keresni..Max vállalkozással..De itt már havi milliós tételekről beszélünk..
2023. aug. 21. 22:59
 60/78 anonim ***** válasza:
100%
55. A térlátas az örökletes.. van akinek rossz erről senki nem tehet.
2023. aug. 21. 23:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!