Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Szigeten megkérdezett nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Szigeten megkérdezett nők szerint az egyik legvisszataszítóbb dolog egy férfiban ha fizikai munkát végez. De miért, amikor sokkal többet keresnek?

Figyelt kérdés

Manapság egy cserépadogató egy építkezésen vagy egy foodpandás ételfutár konkrétan jobban keres mint egy gépészmérnök. Mégis a TOP3 legvisszataszítóbb férfi tulajdonságok között szerepelt a fiatal bulizós csajok szerint, ha egy férfi fizikai munkát végez. Valami olyasmi ami miatt azonnal offolják.

De miért, amikor manapság a fizikai munka annyira jövedelmező, hogy hülye aki továbbtanul. Fizikai munkakörben egy melós már annyit kér el amennyit csak nem szégyell. Diplomásoknál nem ez a helyzet.

2023. aug. 19. 18:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:

Én nem tartom visszataszítónak a fizikai munkás férfiakat, ha azok egyébként érdeklődőek, értelmesek, lehet velük filozofálni.

Nekem sincs diplomám, sajnos nekem nem volt lehetőségem a továbbtanulásra, így nem várhatom el a diplomát a társamtól se.

Én takarítónő voltam évekig, mire felküzdöttem magam oda, hogy csoportvezető legyek.

Az előző munkámhoz nem kellett sok ész, ide már azért elkél.

A fizikai munka hasznos, ezért nem lehet lenézni azt aki ezt végzi, a testvéreim mind fizikai munkások, 3 báttyam van.

Az egyik asztalos-kőmüves, senki se mondhatja hogy az nem hasznos.

A másik vízszerelő, a harmadik pedig festő-mázoló.

Konkrétan egy teljes házat képesek hárman felhúzni, elképesztően hasznos a tudásuk.

Viszont eltudom fogadni, gondolom ők is, hogy nem tudnak algebráról beszélgetni, mert nem értik, nem tanulták olyan szinten, ezért egy olyan csajszi akinek fontos hogy erről, és hasonló dolgokról beszélgethessen a párjával annak nem fog tetszeni egyik testvérem se.

Mindenki nagyjából a maga szintjén választ. Persze vannak kivételek, de az én férjem pl ugyanolyan fizikai munkás, mint én.

Mi rengeteget gondolkodunk, elmélkedünk dolgokon, és minket nem olyan fizikai munkás emberek vesznek körül, akik suták.

Én konkrétan nem ismerek buta munkás embereket, pedig a barátaim is mind fizikai munkát végeznek.

Ettől függetlenül eltudom fogadni, hogy létezik ilyen.

Azok a csajok akiket megkérdeztek, ezt gondolják, oké, és akkor mivan?

Azt nem értem hogy miért kell mindenben a rosszat látni, most akkor azt gondolod az összes fizikai munkás pasi sose fog magának párt találni, mert pár nő azt gondolja hogy az visszataszító?

Azoknak a csajoknak diplomás pasijaik lesznek, akik meg nem tartják visszataszítónak azoknak fizikai munkás lesz a párjuk, ennyi.

Mindenesetre nem ezzel van a gond szerintem.

Azzal van a gond, ha valaki nem tartja fontosnak a fizikai munkát, lenézi a takarítókat, a futárokat, stbstb.

Majdnem minden munkára szüksége van az emberiségnek, kellenek a diplomás arcok is, de nagyon kellenek a fizikai munkások is, mivel egy diplomás nem tud falakat húzni, nem tud felcsempézni, viszont a diplomás is kell hogy előre vigye a társadalmat. Kikell egyezni, mindkét fél fontos a saját területén.

2023. aug. 20. 10:47
 42/78 anonim ***** válasza:
100%

"Én konkrétan nem ismerek buta munkás embereket..."

Utolsó, szerintem tök jó a hozzáállásod, teszik, hogy van véleményed, de el tudod fogadni másét is. Sok háromdiplomás ember nem képes ilyesmire.

Az idézett mondatodon viszont jót nevettem. Tényleg? Nem ismersz buta munkás embert? Azért ezt hagyjuk már... Akkor vajon inkább az orvosok, mérnökök, tanárok közt kell keresni őket?

2023. aug. 20. 10:53
 43/78 anonim ***** válasza:
23%
Aki diplomaskent lenezi a ketkezi munkasokat abba nem sok intelligencia szorult. A primitiv hulye ember nezi csak le a masikat.. Foleg ugy, hogy a fizikai melos lehet meg tobbet is keres...sot.
2023. aug. 20. 11:07
 44/78 anonim ***** válasza:
8%

"Aki diplomaskent lenezi a ketkezi munkasokat abba nem sok intelligencia szorult"

Aztan jarmumernokkent nem tudja beinditani a Trabantot, mert nem talalja a benzincsapot. Meg egyaltalan nem is tudja, hogy van a Trabantban benzincsap.

39F incel

2023. aug. 20. 11:11
 45/78 anonim ***** válasza:
88%

"Foleg ugy, hogy a fizikai melos lehet meg tobbet is keres...sot."

Ja mert pénz alapján működik? Azt hittem, nem szeretitek ezt a hozzáállást.

2023. aug. 20. 11:17
 46/78 anonim ***** válasza:
69%
A tanultság nem feltétlen hozza magával a kulturált és művelt viselkedést , ezt italozó helyeken élőben látom. Lehetséges van aki mindenhez hozzá tud szólni de ha egy seggfej akkor semmivel sem tobb mint beszológatos jozska a dohánybolt előtt.
2023. aug. 20. 11:57
 47/78 anonim ***** válasza:
91%

""Én konkrétan nem ismerek buta munkás embereket...""

Mert te is az vagy, így nem veszed észre.

2023. aug. 20. 11:57
 48/78 anonim ***** válasza:
91%

"Aki diplomaskent lenezi a ketkezi munkasokat abba nem sok intelligencia szorult."

Képesek vagytok felfogni a tyúk agyatokkal azt, hogy a "nem akarok valamilyen párt" és a lenézés két nagyon különböző dolog?

2023. aug. 20. 11:59
 49/78 anonim ***** válasza:
91%
Nem értem, miért vagytok ezen kiakadva, hiszen benneteket nem érdekelnek a diplomás lányok, mivel ti is nyilván az alattatok edukált nőkre hajtatok, ahogy azt elvárjátok a nálatok tanultabbaktól.
2023. aug. 20. 12:04
 50/78 anonim ***** válasza:
46%
Egyetem nélkül csak buta emberek vannak. Fogadjátok el hogy kevesebbet értek! És gyerünk vissza a gyártósorra.
2023. aug. 20. 12:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!