Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Szigeten megkérdezett nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Szigeten megkérdezett nők szerint az egyik legvisszataszítóbb dolog egy férfiban ha fizikai munkát végez. De miért, amikor sokkal többet keresnek?

Figyelt kérdés

Manapság egy cserépadogató egy építkezésen vagy egy foodpandás ételfutár konkrétan jobban keres mint egy gépészmérnök. Mégis a TOP3 legvisszataszítóbb férfi tulajdonságok között szerepelt a fiatal bulizós csajok szerint, ha egy férfi fizikai munkát végez. Valami olyasmi ami miatt azonnal offolják.

De miért, amikor manapság a fizikai munka annyira jövedelmező, hogy hülye aki továbbtanul. Fizikai munkakörben egy melós már annyit kér el amennyit csak nem szégyell. Diplomásoknál nem ez a helyzet.

2023. aug. 19. 18:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
82%
Két diplomám van, ahol nem is a diploma a lényeg, hanem az egyetemi környezetben töltött idő. Ne kelljen ecsetelnem, hogy milyen gondolkodásmódbeli, megnyilvánulásbeli és egyéb különbségek vannak az egyetemi körben mozgó és szakmunkás körben mozgó emberek között. És itt tisztelet a kivételnek, mert van.
2023. aug. 19. 19:08
 12/78 anonim ***** válasza:
82%
Mondok én valamit... Amikor 14 évesen hazafele sétálgattam az iskolából valahogy nem az orvosis hallgatók vagy az ügyvédek szólogattak be és ocsmánykodtak, hanem az útépítő munkások. Ezt csak így itt hagyom.
2023. aug. 19. 19:11
 13/78 anonim ***** válasza:
15%
Utolsóka! Ha diplomás lennél, vagy csak simán intelligens akkor tudnád hogy a háttér a meghatározó abban hogy valaki bejut-e egyetemre és segítik-e el is végezni!
2023. aug. 19. 19:12
 14/78 anonim ***** válasza:
65%
13 Milyen háttér? :D Az, hogy nem full tróger valakinek a családja, vagy mi?
2023. aug. 19. 19:14
 15/78 anonim ***** válasza:
23%

12, egyetemi bulikban ugyanúgy fogdos a mérnök a doki meg a jogász is, és ugyanolyan taplók, mára már a kifejezéseik is nagyon hasonlóak:)

Én csak külföldön dolgozó fizikai munkással jönnék össze, egyrészt mert okosabb(:)), másrészt kell, hogy legyen terve későbbre, amikor a teste nem bírja. Ja és fizikai munkások korábban halnak..

2023. aug. 19. 19:18
 16/78 anonim ***** válasza:
83%

15

A buliban, egekben levő véralkohol szinttel általában lealjasodnak az emberek. Férfiak, nők, tanultak, tanulatlanok egyaránt. De jó kérdés, hogy az orvostanhallgatók vagy a bírósági dolgozók fényes nappal miért nem ocsmánykodtak egy 14 évessel? És az útépítő munkások miért igen? (nem egyszer, hanem többször is)

2023. aug. 19. 19:22
 17/78 anonim ***** válasza:
90%
Én inkább fordítva kérdezném. Miért is háborít fel, hogy egy diplomás nő nem akar munkást, hiszen nyilván nem őt akarod, mert miért is akarnak felfelé választani, ha szerinted lefelé is kell. Jöjj össze egy max. nyolc általánost végzettel.
2023. aug. 19. 19:27
 18/78 anonim ***** válasza:
8%

Nem feltetlen a penz miatt nezik le hanem a stilus jellem miatt.

A fizikai munka is egy tag fogalom mert pl egy ugyes acs aki millioker rak ossze tetoszerkezetet az a diplomas emberek 90% nal tobbet keres ma magyarorszagon es teszem hozza meg is erdemli. Az a no aki oket lenezi az egy idiota r..banc.

A komuves segedmunkasok mar mas teszta. Dolgoztam anno koztuk, es szinte az osszes egy bunko bofogos fingos alkoholista dohanyzos apatestu majom volt aki megjegyzeseket tett az allvanyrol lekiabalva. Azt megertem.

A szigeten bulizos bedrogozott alkohol allapotaba kitartott budos ringyok meg csak ne beszeljenek arrol mi a visszataszito egy ferfiben mert amik ot lemuvelnek epp olyan szinten van mint egy utepitu fizikai munkat vegzo ciganynak:)

2023. aug. 19. 19:28
 19/78 anonim ***** válasza:
89%

"Az a no aki oket lenezi az egy idiota r..banc."

Azért tegyünk különbséget a lenézés és a visszautasítás közt. Lenézni azt sem kell, aki utat épít vagy sittet hord, hiszen VALAKINEK el kell végeznie ezt a munkát. Pusztán a munka jellege miatt hülyeség lenézni ezeket az embereket. (A sajnálatosan jogos egyéb asszociációk persze más tészta...)

No de ott tartunk, hogy nem nézem le az ácsot, becsülöm a munkáját, tisztelem az ambícióját és szorgalmát, no meg az ügyességét. De ettől én még olyan partner szeretnék, aki értelmiségi munkát végez, akár az ács fizetésének töredékéért pl tanár. Itt nincs lenézés, megvetés, gyűlölet, egyszerűen igények vannak. Nem értem, hogy ezzel mi a probléma.

2023. aug. 19. 19:33
 20/78 anonim ***** válasza:
91%

17-es: Mert a jóemberkedést mindig csak felfelé érdemes tolni... A csúnyák sírnak, amiért a szépek nem állnak velük szóba, de a MÉG csúnyábbakkal azért ők sem állnának le. A tanulatlanok fájlalják, hogy a diplomások többségének nem kellenek, de azért nem akarnak egy nyolc osztályos senkit maguk mellé.

Legközelebb én is bedobom, hogy mekkora felszínes gyökér már a rózsdombi ügyvéddinasztia 190 magas, kigyúrt, jóképű csemetéje, amiért nem a lakótelepi könyvelőt nézte ki magának. :D Hát nem felháborító?

2023. aug. 19. 19:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!