Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Szigeten megkérdezett nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Szigeten megkérdezett nők szerint az egyik legvisszataszítóbb dolog egy férfiban ha fizikai munkát végez. De miért, amikor sokkal többet keresnek?

Figyelt kérdés

Manapság egy cserépadogató egy építkezésen vagy egy foodpandás ételfutár konkrétan jobban keres mint egy gépészmérnök. Mégis a TOP3 legvisszataszítóbb férfi tulajdonságok között szerepelt a fiatal bulizós csajok szerint, ha egy férfi fizikai munkát végez. Valami olyasmi ami miatt azonnal offolják.

De miért, amikor manapság a fizikai munka annyira jövedelmező, hogy hülye aki továbbtanul. Fizikai munkakörben egy melós már annyit kér el amennyit csak nem szégyell. Diplomásoknál nem ez a helyzet.

2023. aug. 19. 18:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:
12%
20 as en ezzel arra utaltam hogy ne a szigeten levo drogos pias noket kerdezzuk mar arrol hogy mi a visszataszito, amikor bepialva maguk ala fosnak a satorba hajnalba, meg azt se tudjak ki huzta ki beloluk a farkukat egy 3 vegigbulizott nap utan, vagy vegighannyak a satort onkivuleti allapotba. Mer ha a fizikai munka szerintuk visszataszito efy ferfibe akkor ez aztan extrem modon az egy nobe:D
2023. aug. 19. 19:50
 22/78 anonim ***** válasza:
82%

Miért ne kérdeznék őket, ha az ő véleményükre voltak kíváncsiak? Oké, neked visszataszítóak. Millió egy férfiak nem. Számomra a te stílusod visszataszító kissé, de bizonyára megvan a magad célközönsége, és nekik akarsz tetszeni, az ő elismerésükre vágysz stb.

Úgy gondolom, hogy egy konzervatív férfi és egy liberális nő egymásról alkotott véleménye teljesen irreleváns. Engem sosem fog érdekelni, hogy egy konzervatív keresztény vagy egy iszlám fundamentalista mit gondol rólam, hiszen akkor sem jönnék össze velük, ha történetesen megfelelnék nekik, mert ŐK nem felelnek meg NEKEM. Ugyanígy fordítva.

2023. aug. 19. 19:57
 23/78 anonim ***** válasza:
8%
22. En nem talalkoztam meg olyan ferfival akinek ne lenne visszataszito egy maga ala fosott hanyt no onkivuleti allapotba telibeverve se a barati korombol se sehol. De lehet en gondolom rosszul:D
2023. aug. 19. 20:00
 24/78 anonim ***** válasza:
93%

Jaj, azért hagyjuk már, hogy a Szigeten minden nő ebben az állapotban van. xD

Ez pontosan ugyanakkora csúsztatás, mintha a keresztény-konzervatív férfiakat egytől egyig ostoba, nőgyűlölő, szektás f@szjancsiknak akarnám beállítani. Igen, van ilyen, de bőven nem ez a jellemző.

Megnyugtatlak, hogy a Szigeten résztvevő nők sem úsztak mind a fosban. A részegség, bizonyos drogok, a buli, a felszabadult (elszabadult) szórakozás pedig sokaknak nem visszatatszító, ezt fogadd el.

2023. aug. 19. 20:08
 25/78 anonim ***** válasza:
23%

Az en diplomas ismeroseim buta korlatolt emberek majdnem mind. Nem talpraesettek. Persze errol a szulok tehetnek.

Nekem muszaki diplomam van es megis taszit az olyan ferfi,aki nem tud megszerelni mindent otthon vagy gyenge . Eddig sose jartam/eltem egyutt diplomassal. Es nem is fogok.

Van egy diplomas baratom,aki az elonytelen kulseje miatt sose talalt baratnot es lenez masokat . Magat fonyeremenynek tartja 😂😂Rendkivul taszito szamomra ea amas nok szamara is.

Igenis van a fizikai munkasok kozott boven,aki siman el tud beszelgetni es meg tud jelenni egy partin egy diplomas lannyal. (Nincs beszedhiva vagy nincs nyelvtani hiba abeszedjeben es ismeri az illemszabalyokat.)

2023. aug. 19. 20:17
 26/78 anonim ***** válasza:
0%

24 es gyozkodhetjuk itt egymast orakig ugysem fogsz azzal meggyozni hogy a szigeten nem az jellemzo mer de. Nincs ezzel semmi problema enis szeretek bulizni, de en azokat a noket max jol meg...nam egyszer( mar ha olyan allapotban vannak) aztan ugy tovabb is allnek mer pont az o velemenyuk nem nyom semmit a temaba:D

Es meg mindig tartom magam hogy a maga ala hanyas fosas egyik ferfinak sem vonzo ne akard mar bemagyarazni legyszi:D Neha a piar drogot szorakozast en sem itelem el de mikor egy no ilyen allapotba van az gusztustalan. Teszem hozza ferfi is.

2023. aug. 19. 20:18
 27/78 anonim ***** válasza:
84%

Én nem győzködtelek, sőt szerintem tiszteletben tartottam a véleményedet. Pusztán vitattam egy állításodat, ami szerintem nem megalapozott. De ha te úgy gondolod, hogy a Szigeten mindenki hányásban, szarban haldoklik, hát oké... :))

Értelemszerűen nem vonzó ilyenkor egy ember, de élete során szinte mindenki került már ilyen helyzetbe. Annyira hidd el, nem nagy ügy. Az ember megmosakszik, megiszik két liter vizet, alszik egy fél napot, oszt meg van olda. (Más kérdés, amikor valakit minden reggel a sáncból kell összeszedni.)

2023. aug. 19. 20:23
 28/78 anonim ***** válasza:
63%
Kisvárosban élek. Itt már alsó tagozatban úgy gondolkodnak a szülők hogy ha majd a gyerek főiskolára vagy egyetemre megy. Nincs ám játszás suli után csak külön órák. Meg hétvégén is tanulás. A szülők szinte együtt járnak iskolába a gyerekkel, leckét írtunk stb. Iszonyú tragédia ha a gyerek négyest kap nem ötöst. Fizikai munka? Ne vicceljetek már!A leprásokat nem nézték le jobban régen mint ma egy kétkezi munkát végző fiatalt. Ja, hogy állítólag sok az öngyilkos fiatal. No vajon miért?
2023. aug. 19. 20:58
 29/78 anonim ***** válasza:
76%
#26 na te fixen nem voltál sose Szigeten, egyáltalán nem ez a jellemző amit leírsz. Érdekes, hogy hogy nem láttam senkit befosva, leokádva? Biztos volt rá példa, de úgy állítod be, mintha ez lenne a jellemző, pedig közel sem. Lehet ideje lenne kiszakadni a burokból, amiben élsz.
2023. aug. 19. 21:11
 30/78 anonim ***** válasza:
43%
29 es mondod nekem aki az ejszakaba dolgozott tobb mint 5 evet. :D
2023. aug. 19. 21:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!