Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők igazából nem értik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők igazából nem értik, hogy egy átlagos férfiak mennyire kevés lehetősége van egyáltalán randiig eljutni?

Figyelt kérdés
Itt az oldalon is sokszor írnak ilyen véleményeket, hogy "igazából tök jó szinglinek lenni, szexpartner úgyis mindig akad". Viszont ez a férfiak jelentős részének nem így megy, hogy csak csettintésre ugranak a nők az ágyába, biztos van, akinek igen, de azért a saját barátaim többségén is azt látom, hogy azért kell talpalni, visszautasításokat elviselni akár csak egy randiért is, nemhogy a szexért. Van a közvéleményben egy ilyen, hogy a férfiak csak kihasználják a nőket és váltogatják, de ez csak egy kisebb rész. Szerintem nem is rosszindulatból gondolják azt, hogy a férfiaknak is hasonlóan könnyű az ismerkedés, hanem inkább csak azokat a férfiakat veszik észre, akik ilyenek.

2023. aug. 19. 13:35
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
100%

60.

Amit írtál, elég nagy szegénységi bizonyítvány, arról nemis beszélve, hogy abszolút nem értem, és nem tudom, hogy mire gondolsz, és miről beszélsz.

Azt sem lehet megállapítani, hogy férfiként, vagy nőként írsz.

Egyébként a "rohadj meg" miatt jelentenem kéne téged, de nem teszem, mert nem megyek le a te szintedre.

59#

2023. aug. 20. 17:22
 62/64 anonim ***** válasza:
42%

Ne értsd félre, én nem neked szóltam be. Hanem lényegében ennyiből álltak a hozzászólások.

"Azt sem lehet megállapítani, hogy férfiként, vagy nőként írsz."

Az esetek 80%-ban simán megállapítható.

2023. aug. 20. 17:32
 63/64 anonim ***** válasza:
80%

Ez a "társalgás" már annyira lesüllyedt egy olyan szint alá, hogy inkább leiratkozom a kérdésről.

További "kellemes háborúzást"!

2023. aug. 20. 18:07
 64/64 anonim ***** válasza:
21%
Túl sok empátiát felesleges lenne várni tőlük ebben a dologban.
2023. aug. 24. 11:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!