Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők igazából nem értik, hogy egy átlagos férfiak mennyire kevés lehetősége van egyáltalán randiig eljutni?
40.
1.Mármint szerinted, egy ismeretlen troll szerint
2.Csak ezért mondod, mert nem értek egyet a dogmatikus gondolkodásoddal? Érdekes pszichológiai kórkép lehet emögött is.
42: Tegyük hozzá, hogy szó szerint olyat írtál le újra, amit már más leírt és érkezett rá logikus válasz.
Továbbá, azt sem mondta senki, hogyha nem látjuk az alacsony ember mellett a társát, akkor biztos nincs.
Ennek tekintetében kérd számon más logikáját. Tényleg dogmatikusan toljátok a dolgot.
Ez így fair szerintem.
A pasiknak többségének eleve minden 2. nő bejön, vagy legalábbis le tud vele feküdni. Na nekünk nőknél ezt már eleve nehéz kiváltani, hogy én például el tudjam valakivel képzelni a szexet. (Nőként ehhez picit több kell, mint hogy "hmm, végülis nagyjából férfinek néz ki, és valószínűleg farka van").
Tehát egy pasas ha már 2 csajjal eljut egy randira, akkor nagy valószínűséggel közülük az egyik jó lesz neki. Ha nem lenne jó, fel sem állna rá, hiszen nekem is csontszárazság van egy olyan pasassal, akit nem kívánok.
Nekünk meg hiába lenne száz udvarló, ha abból csak 1-2 fickó az, akit el tudnánk képzelni.
"Tehát egy pasas ha már 2 csajjal eljut egy randira, akkor nagy valószínűséggel közülük az egyik jó lesz neki. Ha nem lenne jó, fel sem állna rá, hiszen nekem is csontszárazság van egy olyan pasassal, akit nem kívánok."
Ilyen, amikor a gyk-n tudja meg az ember, hogy nem férfi...
Egyik nem sem különb a másiknál.
Mindkét nem csalja a másikat, és a legtöbb házasságban, élettársi kapcsolatban, vagy másmilyen módon elköteleződve.
Aki szingli az (még) válogathat, de a szépség is mulandó, és egyszer mindenki megöregszik, ha nem hal meg idejekorán.
Én még csak 27 vagyok és konvencionális ezen a téren.
Nem hiszek a netes társkeresésben, nagyon sok barátom és ismerősöm bukott bele hosszabb rövidebb idő után, vagy akár azonnal.
Azokban a nőkben sem bízom, akik flörtölnek szabadidejükben, miközben milliónyi társkereső oldalon kínálgatják magukat mint a hentes a fél disznót.
Tudomásul kell venni, hogy a társas kapcsolatok éppen ezért rosszak és kevésbé tartósak mint régen, mert kevés energiát fektetnek bele az emberek a valódi társkeresésbe (vagy egyáltalán semmit sem).
A nők nagyrésze várja a herceget fehér lovon, a férfiak többsége pedig az üvegcipellőt akarja felpróbáltatni minden nővel.
Hát így nem is nehéz, sokkal inkább reménytelen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!