Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők igazából nem értik, hogy egy átlagos férfiak mennyire kevés lehetősége van egyáltalán randiig eljutni?
#19: De, hazudsz. Most írtam le, hogy a környezetemben nincs az, amit próbálsz előadni. Persze, ha valaki természete kiállhatatlan vagy full igénytelen, akkor valóban nem igazán fog kelleni senkinek.
"Nem hazudok, olvass már itt el kérdéseket olyan nőktől, akiknek maguktól kell kezdeményezni és hiába teszik a férfiak esélyt sem adnak nekik, Tinderen pár matchük van, vagy életükben nem voltak randin!"
Oké, akkor nézd már meg, hogy ezek az illetők miket és hogy írnak. Általában árad belőlük a frusztráció, sokszor pár hozzászóláson belül belekeverednek a saját szövegeikben. Többen közülük férfigyűlölők. Ne keverjük már azt, hogy valakinek NEM MEGY valami vagy valaki NEM AKAR valamit. Mert náluk erről van szó.
Tegyünk hozzá 2 dolgot:
- Ugorj át a szex kategóriába. Pár napja is volt egy kérdés, hogy létezik e olyan nő, aki ne kéne senkinek. Nők is írták, hogy ilyen nem igazán van. (Páran írtak olyat is, hogy persze, hogy létezik.)
- Ha ilyenkor tényként kezelhetjük az itteni nők válaszát... Akkor mostantól az incelek tapasztalatait is? :D Legyünk őszinték, itt inkább jellemzően a frusztráltabb emberek rinyálnak egész nap. Ez látszik a hozzászólások minőségén is.
"Te lehet, hogy azt tapasztalod, de az nem maga a Szentírás, sem törvényben nincs,amit te látsz."
Nem is mondtam. De, ha én tapasztalom, egy csomóan tapasztalják, te meg nem... Akkor, ahogy fentebb másnál említettem, valószínűleg mi nagyobb halmazt nézünk.
"A rondaság relatív, erre fel azzal takaróznak a férfiak, hogy azért nem kellenek, mert alacsonyak, mert nem jóképűek, vagy kicsi a szerszámuk.😂"
A rondaság nem 1 dologból áll és általában leginkább arcra értik. Helyesség, ha más szóval akarod hallani.
Egyébként, igen, jogosan takaróznak ezzel. Vagy, most akkor megint önellentmondásba keveredve azt állítod, hogy a ronda nők takarózhatnak a dolgokkal, a férfiak meg nem? Utoljára kérem, legközelebb egyszerűen ignorálom a válaszod: Próbálj már kicsit összeszedett lenni. Tiszteld meg a másikat ennyivel.
"Nektek/nekik szabad, de a nők nem lehetnek 30 éves szuzek, láthatatlanok?"
Lehetnek, csak más, hogy ez ÖNKÉNTES DÖNTÉS kérdése vagy AKARATA ELLENÉRE történik valakivel.
"Miért nem hihető hogy de némely nőknek sem könnyű még randiig se eljutni?🤨"
Leírtam: Mert ezt pár önsorsrontó, nyafogó nőn kívül senki sem állítja és tapasztalja.
De, nyugodtan csinálj egy bűn ronda tinder profilt. Pár nap alatt is lesz match.
#20: "Én értem, de azt is, hogy ez a férfiak hibája. Amikor itt is leírják a haverjaid, hogy csak 30 alatti nőként várhatom el, hogy a férfi fogat mosson és ne legyen alkesz, akkor pontosan nem fog érdekelni, hogy ki nem szexel."
Ne állítsunk már be pár incelt a 30 éves haverjaimnak meg az átlag férfi véleménynek.
És érdemes lenne talán azon is elgondolkozni, hogy miért menekültek el a kategóriából az értelmes férfiak. (És hozzáteszem: Nők is.)
15.
Erre bemondja, hogy az nem ér, mert a haverja a Jenci is 88 centi magas és mégis a környék királya meg ilyesmik. Nevetséges.
"Amikor itt is leírják a haverjaid, hogy csak 30 alatti nőként várhatom el, hogy a férfi fogat mosson és ne legyen alkesz, akkor pontosan nem fog érdekelni, hogy ki nem szexel."
Ez hülyeség, ez messze nem átlagost jelent. Mindenki elsősorban saját magáért kell igényes legyen, nem csak azért, hogy másoknak tetszen. Akik ilyent írnak, azok merő frusztrációjukból teszik.
"Pár napja is volt egy kérdés, hogy létezik e olyan nő, aki ne kéne senkinek. Nők is írták, hogy ilyen nem igazán van. (Páran írtak olyat is, hogy persze, hogy létezik.)"
Nem nekem válaszoltál, de ha ezt úgy értjük, hogy abszolúte senki, a fogatlan csöves sem az aluljáróban, akkor szerintem nem létezik. De ha így értjük, akkor férfiaknál sincsenek incelek.
#22: Hú... Ne haragudj, de fáj az ostobaságod.
"És akkor a nők a hibásak...🤡"
Aham. Olvasd már vissza a 16-os hozzászólást: "Senki sem mondta amúgy, hogy hibásak lennének bármiért a nők."
Te egyáltalán elolvasod vagy felfogod, amire írsz? Ne haragudj, de meg sem nyitom a belinkelt dolgaid. Ha téged ennyire nem érdekel, amire reagálsz, akkor ez kölcsönös lesz.
#23: Igen, ott is hasonlóan ment a maszatolás... :D Hogy biztos rosszkor néztük meg ilyenek. Egyszerűen elég sok ember elméje addig ér, hogy amit ő előre kitalál, az létezik.
#25: "Nem nekem válaszoltál, de ha ezt úgy értjük, hogy abszolúte senki, a fogatlan csöves sem az aluljáróban, akkor szerintem nem létezik. De ha így értjük, akkor férfiaknál sincsenek incelek."
Így van. De, ilyenkor jön az, hogy okééé, húzzuk a szöveget a fogatlan csövesek felé.
Az a helyzet, hogy volt egy folyton panaszkodó nő ismerősöm, aki rendszeresen előadta, hogy nem kell senkinek. Konkrétan volt, hogy egy társaságban voltunk, amikor leszólították. Tök jól szituált srácok. Sőt, 2 közös ismerős is próbálkozott nála. Ez még egyetemen volt, szóval ők sem a csöves kategória voltak.
Na, ő is előszeretettel nyomta be, hogy jaaa, csak a csöves kategória próbálkozik náluk. Egyszer érdemes lenne definiálni, hogy egyes nőknél a csöves kategória miért a minimum átlagos magasságú, magára adó, átlagos kinézetű, értelmesen beszélő fiatal férfiakat jelenti.
Na, de amúgy én léptem a témából. Megint tök felesleges volt belemenni. Megjöttek a lepontozó férfigyűlölők. Szóval, csak a szokásos történt...
Mindenkinek szép napot és pacsi az oldalon lévő 1-2 értelmes nőnek! Kitartást.
A többieknek meg jó pontozgatást, amikor azt is felpontozzák, ha valaki pár mondatán belül magának mond ellent, de nő, ezért imádják.
De ez normális dolog. Az, hogy "nem kellek senkinek", az általában azt jelenti, hogy a szintemen nincs senki, akinek kellenék, és aki kellene nekem.
(Ha benézek a teli hűtőbe, hogy nincs mit enni, az azt jelenti, nincs olyan ami kész, vagy olyan, amit kívánok.)
A szinteket nem 1-10 értem, hanem józan paraszti ész szinten. Hogy tegyük fel, született és nevelt pestiként, lakásban, irodai munkával, mit kezdenék egy foghíjas borsodi emberrel, aki hetente egyszer fürdik le, és mikor a híradóban beszél, minden 3-4. szavát értem csak? Ugyanígy én is kilógnék egy NER lovaggal, mert fogalmam sincs, mit csinálnak a kőgazdagok.
Tehát amikor azt mondom, nem kellek senkinek, az nálam, és szerintem elég sok embernél azt jelenti, hogy olyan embert tartok párkapcsolati szempontból valakinek, akivel egyezik nagyjából a hátterünk, az anyagi helyzetünk, a világ, amiben élünk, és igen, tetsszünk egymásnak.
"De ez normális dolog. Az, hogy "nem kellek senkinek", az általában azt jelenti, hogy a szintemen nincs senki, akinek kellenék, és aki kellene nekem."
Ja. Csak amikor valaki a szintjét pár mérfölddel maga fölé rakja, akkor ne vegyük már komolyan. Mint amikor a legbutább operátor hisztizik, hogy ő nem kap annyit, mint egy mérnök.
"Tehát amikor azt mondom, nem kellek senkinek, az nálam, és szerintem elég sok embernél azt jelenti, hogy olyan embert tartok párkapcsolati szempontból valakinek, akivel egyezik nagyjából a hátterünk, az anyagi helyzetünk, a világ, amiben élünk, és igen, tetsszünk egymásnak."
Rengeteg embernél nem ezt jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!