Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők igazából nem értik, hogy egy átlagos férfiak mennyire kevés lehetősége van egyáltalán randiig eljutni?
Hol mondtam ellent?
Mint a két oldalról, nemtől függetlenül írtam. Te meg azzal
nyugtatgatod magadat,mint a többi szerencsétlen férfi, hogy nőként sokkal könnyebb, mert bűnronda nőként is írnak a férfiak, mert a szépség relatív.
Miközben ez nem az összes létező nőre vonatkozik a világon, de még hogyha igaz is lenne tegyük fel, akkor az azt jelenti, hogy a férfiak olyan kétségbeesettek, olyan szexhiányuk van, hogy bárkit megfektetnének.
Úgyhogy nem tudom komolyan, hogy mire kötsz bele az emberekbe egyáltalán.
Mindenegyes kifogásnak nincsen értelme sem női sem férfi oldalról.
Egyszerűen ha átlagos vagy és melleje más hiányosság társul, már nincsen bőven esélyed,maximum olyanoknal akik olyanok mint te vagy.Zsak a foltjat.
Köszi szépen, hogy bemutattad mekkora hímsoviniszta vagy te a többi férfitársaddal együtt, akik mindig a nőket hibáztatják és irigykednek arra a förtelmes opcióra, hogy mást nem látnak bennük mint uritesre szolgáló tartályt. Ez aztán baromira nagy dicsőség.🫤
33
Akkor lépjél már, ne csak mondjad. :D
15-ös: Jaj, és hogyha egy random alacsony pasit nem látsz az utcán nővel, akkor tuti, hogy nincs is barátnője, meg sosem volt kapcsolata, sőt, szűz még? Ne röhögtess már:-D
Kérdező, nemigen szoktam tapasztalni az ismeretségi körömben, hogy átlagos férfiaknak gondjuk lenne az ismerkedéssel, amennyiben átlagos nőknél kezdeményeznek. Kudarcai mindenkinek vannak, tehát én most arra gondolok, amikor vki egész életében/hosszú ideig sikertelen, pedig próbálkozik. Be kéne már fejezni a túlzásokat, hogy kb. minden nőnél hegyekben állnak az udvarlók, a férfiaknak meg max. csak akkor jön össze vmi, ha jóképű és gazdag és izmos és magas.
34.
Jajj, trollocska, ez a trükk sosem jön be :)
37.
Naná, ilyen elven a börtönben ülők is valójában minden kedvesek és ártatlanok, hiszen... "Öööö... lehet! Ki mondja, hogy nem?!" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!