Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők igazából nem értik, hogy egy átlagos férfiak mennyire kevés lehetősége van egyáltalán randiig eljutni?
#9: A nőkről van szó, de más kategóriában. Te meg egybemosnád a kettőt. Oké, hogy nem akar minden nő szexkapcsolatot, de minden férfi sem. Ettől még könnyebb.
Ha én nem szeretem a focit, attól még többségében férfiak nézik. Légyszi, próbáld már néha megérteni, amit írnak.
"De ne dobálódzon már senki,amikor marhaság, hogy a nőknek könnyű szexre felszedni valakit, mert nyilvánvalóan az átlagos/átlagalatti nőknek nem sikerül még az sem."
De, dobálóznak vele, mert KÖNNYŰ. Honnét a fenéből állapítod te meg, hogy az átlagos/átlag alatti nőknek nem sikerül?
Ne haragudj, de mondjuk egy 110 kilós nő átlagos vagy átlag feletti? Mert 110 kilós nő ismerőseim simán feltudtak szedni szexre férfiakat. Sőt, egy részük komolyra is. Tinderről. És még sorolhatnék extrémebb példákat. Ezek után elég nevetséges, hogy neked épp nem szimpi ez a jelenség, ezért azt mondod, hogy nem így megy.
De, így megy.
8
Pedig ez az igazság. Javaslok egy utcára kimenést.
De neked olyan nő kell,aki bárkivel összefekszik, vagy olyan,akinek az érzelem fontos?🤔
Oké, hogyha mindegy, de még most sem érthető, hogy minek előjönni folyamatosan azzal hogy akad a nőknek mindig, mindenfajta nőknek,amikor ez vicces kategória fajta ellenérv.
Nem akad, főleg ha kövér, vagy ronda. Sőt átlagosnak se, mert szürke kisegér, csak a szexi, csinos nőknek írják, ajánlják, hogy feküdjenek le velük.
A nők pedig olyannal teszik meg,akik pontosan jóképűek, gazdagok, vagy éreznek irántuk valamit.
Ez mindig is így volt és lesz is.
A vonzalom dönt elsősorban és az érzések.
A férfiaknak tetszene, vagy neked, hogy feszt írna, ajánlana szexet olyan nők is, akiktől a hányinger kerülgetne?
Miféle butaság ilyesmire hivatkozni,amikor az égvilágon semmi haszon/plusz nem származik abból hogy a férfiak, mint a hangyák csapatostul csak szexet akarnak?
Tehetnek a nők arról, hogy pár férfi abban gondolkodik, vagy hogy nem az átlagos/átlagalatti pasiknak teszik szét? A férfiak tehetnek róla, hogy minden nő nem az esetük? Nem! Akkor miért a nők a hunyók legvégül?
Nézzetek már magatokra, tisztára gáz effajta gondolkodásmód.🫣
#12: Jajj, én egyszer egy ismerőssel megtettem ezt az utcára kimenést! :D Ő azt hangoztatta, hogy egy csomó alacsony férfit fogunk nővel látni. Ugye, ezt azért könnyebb volt mérni, mint az átlagos kinézetet.
Na, hát alig láttunk 1-2 alacsony férfit nővel. És általában ott sem barátnő volt, hanem pl. az anyjuk.
#14: "Nem akad, főleg ha kövér, vagy ronda. Sőt átlagosnak se, mert szürke kisegér, csak a szexi, csinos nőknek írják, ajánlják, hogy feküdjenek le velük."
Kérlek, ne hazudj. Most írtam le, hogy kövér ismerőseimnél hogy megy. (A ronda relatív, direkt nem arról írtam.)
"Akkor miért a nők a hunyók legvégül?"
Senki sem mondta amúgy, hogy hibásak lennének bármiért a nők.
15
Alacsony alatt 170 körülit értünk vagy törpét?
Nem hazudok, olvass már itt el kérdéseket olyan nőktől, akiknek maguktól kell kezdeményezni és hiába teszik a férfiak esélyt sem adnak nekik, Tinderen pár matchük van, vagy életükben nem voltak randin!
Te lehet, hogy azt tapasztalod, de az nem maga a Szentírás, sem törvényben nincs,amit te látsz.
A rondaság relatív, erre fel azzal takaróznak a férfiak, hogy azért nem kellenek, mert alacsonyak, mert nem jóképűek, vagy kicsi a szerszámuk.😂
Nektek/nekik szabad, de a nők nem lehetnek 30 éves szuzek, láthatatlanok?
Miért nem hihető hogy de némely nőknek sem könnyű még randiig se eljutni?🤨
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!