Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 vagyok, àtlagos nö.Miért mindig gyerekes férfiak talàlnak be? Bennem van a hiba? Vagy hol ismerkedjek korban hozzàm illö gyermektelen férfiakkal?
Most kielemzem a 26 válaszát, hogy mit ír, és igazából mi van a fejében:
"Nyugtasd magad, ettől még..." verselemzés
ezt írja: "nyugtasd magad" amire igazából gondol: -remélem ideges leszel, mert különben nekem végem, és eszembe jut mekkora világi lúzer vagyok, de itt talán sikerül valakivel kellemetlenkednem
"ettől még" amire igazából gondol: értsd bele azt a sok sötétséget és ostobaságot amit szeretnék átadni neked, mert nem bírom már el a saját szarjaimat és elviselhetetlen személyiségem akivel már mióta élek együtt de minek
"..." amire igazából gondol: Ez azt jelenti, hogy mindent tudok, érted, mindent is, mert én a 26-os válaszoló vagyok, 2 és fél pipával. Itt a pont pont pontnál látható lenne az amire már nem méltatlak titeket hogy leírjam, de felfelé nem kérdezősködünk, tehát legyen elég nektek ennyi
Szóval ez a 26-os válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!