Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként miért nem találok magamnak párt?
Leírok magamról néhány dolgot, hogy a kérdés valamilyen szinten bemutasson és érdemben lehessen rá válaszolni:
- 25 éves nő vagyok, a környezetem szerint szép (önbizalmammal vannak gondok), a testem viszont tényleg jó
- tanult vagyok, egyetemet végeztem külföldön, mesterdiplomámat most fogom befejezni remélhetőleg (már csak a diplomamunka vége van)
- Budapesten saját lakásom van, nem vagyok rászorulva senkire anyagi szempontból
- kedves vagyok mindenkivel, amíg rá nem szolgálnak az ellenkezőjére. Bosszúálló akkor sem vagyok, ha kitolnak velem, alapjáraton mindenkinek megadom a tiszteletet
- sokat bulizok, rengeteg barátom/haverom van
Ismerkedés szempontjából ez utóbbi visszás lehet, ugyanis sok fiúhaverom van, ami külső szempontból megvizsgálva lehet annyira nem néz ki jól. Lányokkal ugyanúgy megtalálom a közös hangot, kb 50-50% a fiú-lány barátaim aránya. A bulizáshoz hozzátartozik az alkalmi kábítószer-fogyasztás is, ami kívülállónak megint csak visszás lehet. Bulikban nem krvaskodom, megjelenésem mindig ízléses, nem kavarok soha senkivel (még csak csókolózni sem szoktam), úgyhogy a céda viselkedése nem lehet kifogás, ugyanis sose aljasodom le ennyire. Rég nem voltam férfival, az utolsó igen hosszú kapcsolatomnak én vetettem véget még tavaly nyáron, azóta senki nem volt képben, pedig lett volna rá alkalmam, de valahogy nem éreztem, hogy egy hullámhosszon lennék bárkivel.
Velem van a probléma, vagy csak rossz helyen keresgélek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!