Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinteket ezek nagy elvarasok 40+ evesen a ferfiak fele?
Ennyi elvarasom lenne a jovobeli parom fel es nem tudom ez nem tulzo e?
Kerlek a lista alapjan irjatok le h ez mennyire nagy elvaras lenne szamodra mint ferfi.
- tiszta apolt normalis ruhazat
- tiszta apolt test - furdik rendszeresen es fogat is mos
- van stabil munkahelye (vagyis nem valt hetente)
- kepes az elso talin allni egy max 1000.- tetelt (1kv vagy udito)
- rendelkezik hajjal !!!
- udvarias kedves normalis a kiszolgalo szemelyzettel
- szexualisan nyitott gondolkodas jellemzi
- kepes varni amig en is szeretnek lepni szintet
- nem art ha picit magasabb mint en (165cm vagyok)
- atlagos testfelepites
- atlagos arc
- raerosen ismerkedik nem akar azonnal mindent
Ennyi lenne a lista.
"ne legyen full alkoholista, csak max egy kicsit"
Áruld már el nekem légyszíves, hogy mi a fa.szért kellene csak azért összeállni egy piással, mert valaki betöltötte a 40-t?
"-lehet néha egy kicsit ápolatlan, de azért legyen néhány egészséges foga"
Egy 40 feletti igényes, ápolt, rendszeresen fürdő nőnek el kellene viselni egy 3 fogú(az is rohadt) büdös disznót csak a kora miatt? Idióta vagy-e? Egyébként viseld el te, ha ennyire oda vagy érte.
"nem kell jónak lennie az ágyban, de legalább néha felálljon neki és legyen szex"
Tudod nem minden nőnek csökken le a libidója csak azért, mert elhaladta a 40-t.Van, akinek most van a csúcson inkább. Hol élsz te, hogy ennyire korlátolt az észjárásod?
54-🤣🤣🤣
Ez még 50+-osan is szintem alatti lenne.
zomorú az élet.
60 as férfi vagyok
Nem dolgozom
Iszom, dohányzom, kopasz vagyok, 173/85 dgaadék.
Ez a nő nem kellene, akkor sem ha nem csóró.
Nagyon sok nő szintén ugyanígy gondolkodik rólad. A kérdező is valószínűleg. Kutya is különb tőled. Ráadásul ráncos vagy, borvirágos képpel, szottyadt herékkel már. Nagyapa feeling, mint a vénülő,piás pasasok 98%-a.És kb. 75-nek nézel ki 60 helyett. Lehet megsértődni.
Remelem az 56os az ironizalt 😄
Amugy.
Nem gondolnam h 40+ ebesen le kellene irni magam es csak olyannal aljak ossze aki abszolut nem felel meg. Halistennek boven van olyan egyedullo normalis ferfi aki zarsat akat. Es csak azolok h igy ennyi idosen vagyok szexualisan a csucson. Mar nem kell beavatni nem kell szerencsetlenkedni mint egy 20 evessel. Pontosan tudom h izgassak fel egy ferfit es mi kell altalaban nekik. Sot mivel nyitott vagyok igy nem utasitok el elbol semmit sem.
Szoval ez a lista marad akkor is ha egyesek szerint tulzo egy 40+ anyukahoz.
Amugy csak egy kerdes.. honnan veszed h egyaltalan van gyerekem ??? Miert gondolod alapnak h ha lenne is en nevelem? Vagy egyaltalan velem el? Engem nem zavar ha a jovndo paromnak van ... Szoval ismetlen ! Ebben a korban a gyerekar nem kerdes.
Azett sem mert 40 felett mar nem igen akar senki sem babazni. (Ok van kivetel tudom)
Az a vicc, hogy a fèrfiak azt kèpzelik, hogy öregen is jók lesznek egy 10 évvel fiatalabb nőnek, csak azèrt mert 30 èvesen jók voltak egy húszèvesnek.
Amikor mind a kèt fèl fiatal, persze hogy jók, de 40 èvesen már nem fogtok kelleni egy normális 30 èvesnek, max. valami igènytelen, többgyerekes rusnyságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!