Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerinteket ezek nagy elvaraso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinteket ezek nagy elvarasok 40+ evesen a ferfiak fele?

Figyelt kérdés

Ennyi elvarasom lenne a jovobeli parom fel es nem tudom ez nem tulzo e?

Kerlek a lista alapjan irjatok le h ez mennyire nagy elvaras lenne szamodra mint ferfi.

- tiszta apolt normalis ruhazat

- tiszta apolt test - furdik rendszeresen es fogat is mos

- van stabil munkahelye (vagyis nem valt hetente)

- kepes az elso talin allni egy max 1000.- tetelt (1kv vagy udito)

- rendelkezik hajjal !!!

- udvarias kedves normalis a kiszolgalo szemelyzettel

- szexualisan nyitott gondolkodas jellemzi

- kepes varni amig en is szeretnek lepni szintet

- nem art ha picit magasabb mint en (165cm vagyok)

- atlagos testfelepites

- atlagos arc

- raerosen ismerkedik nem akar azonnal mindent

Ennyi lenne a lista.

2023. aug. 17. 13:41
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
86%
50-es, te tévedsz. Több 40+-os hölgy ismerősöm is talált magának párt teljesen jó külsejű férfivel. Hiába akarod lerombolni a nők önbizalmat, ezek bizony alap kritériumok.
2023. aug. 19. 09:24
 52/65 anonim ***** válasza:
100%

"ne legyen full alkoholista, csak max egy kicsit"

Áruld már el nekem légyszíves, hogy mi a fa.szért kellene csak azért összeállni egy piással, mert valaki betöltötte a 40-t?

"-lehet néha egy kicsit ápolatlan, de azért legyen néhány egészséges foga"

Egy 40 feletti igényes, ápolt, rendszeresen fürdő nőnek el kellene viselni egy 3 fogú(az is rohadt) büdös disznót csak a kora miatt? Idióta vagy-e? Egyébként viseld el te, ha ennyire oda vagy érte.

"nem kell jónak lennie az ágyban, de legalább néha felálljon neki és legyen szex"

Tudod nem minden nőnek csökken le a libidója csak azért, mert elhaladta a 40-t.Van, akinek most van a csúcson inkább. Hol élsz te, hogy ennyire korlátolt az észjárásod?

2023. aug. 19. 09:29
 53/65 anonim ***** válasza:
58%
Remélem 50-es,hogy 50 évesen összehoz a sors egy büdös, igénytelen, rohadt, bűzös fogsorú,"kicsit" alkoholista nőneművel. És őt mindenképpen el kell viselned majd, csak azért, mert már 50 vagy. Sok sikert hozzá. Puszillak. 😘
2023. aug. 19. 09:36
 54/65 anonim ***** válasza:
18%
Már elég tanácsot adtunk neki. A kérdező majd szépen eldönti mit akar. Valóban társat szeretne találni, vagy álmodozik tovább. Álmodozni is lehet, az is egy opció, nincs azzal baj. De ha a realitás és a saját értékének talaján marad, akkor majd átírhatja ezeket az elvárásokat ennek megfelelően, pl. az "átlagos testfelépítés" elvárását átírhatja ilyenre: nem baj ha túlsúlyos és pocakja van, de ne legyen annyira elhízott hogy mozgáskorlátozott legyen, így pl. el lehessen vele menni programokra ahol egy kicsit sétálni kell.
2023. aug. 19. 09:54
 55/65 anonim ***** válasza:
100%

54-🤣🤣🤣

Ez még 50+-osan is szintem alatti lenne.

2023. aug. 19. 09:56
 56/65 anonim ***** válasza:
13%

zomorú az élet.

60 as férfi vagyok

Nem dolgozom

Iszom, dohányzom, kopasz vagyok, 173/85 dgaadék.

Ez a nő nem kellene, akkor sem ha nem csóró.

2023. aug. 19. 13:56
 57/65 anonim ***** válasza:
68%

Nagyon sok nő szintén ugyanígy gondolkodik rólad. A kérdező is valószínűleg. Kutya is különb tőled. Ráadásul ráncos vagy, borvirágos képpel, szottyadt herékkel már. Nagyapa feeling, mint a vénülő,piás pasasok 98%-a.És kb. 75-nek nézel ki 60 helyett. Lehet megsértődni.

2023. aug. 19. 14:05
 58/65 A kérdező kommentje:

Remelem az 56os az ironizalt 😄

Amugy.

Nem gondolnam h 40+ ebesen le kellene irni magam es csak olyannal aljak ossze aki abszolut nem felel meg. Halistennek boven van olyan egyedullo normalis ferfi aki zarsat akat. Es csak azolok h igy ennyi idosen vagyok szexualisan a csucson. Mar nem kell beavatni nem kell szerencsetlenkedni mint egy 20 evessel. Pontosan tudom h izgassak fel egy ferfit es mi kell altalaban nekik. Sot mivel nyitott vagyok igy nem utasitok el elbol semmit sem.

Szoval ez a lista marad akkor is ha egyesek szerint tulzo egy 40+ anyukahoz.

Amugy csak egy kerdes.. honnan veszed h egyaltalan van gyerekem ??? Miert gondolod alapnak h ha lenne is en nevelem? Vagy egyaltalan velem el? Engem nem zavar ha a jovndo paromnak van ... Szoval ismetlen ! Ebben a korban a gyerekar nem kerdes.

Azett sem mert 40 felett mar nem igen akar senki sem babazni. (Ok van kivetel tudom)

2023. aug. 19. 14:26
 59/65 anonim ***** válasza:
76%

Az a vicc, hogy a fèrfiak azt kèpzelik, hogy öregen is jók lesznek egy 10 évvel fiatalabb nőnek, csak azèrt mert 30 èvesen jók voltak egy húszèvesnek.

Amikor mind a kèt fèl fiatal, persze hogy jók, de 40 èvesen már nem fogtok kelleni egy normális 30 èvesnek, max. valami igènytelen, többgyerekes rusnyságnak.

2023. aug. 19. 16:33
 60/65 anonim ***** válasza:
51%
*rusnyaságnak
2023. aug. 19. 16:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!