Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerinteket ezek nagy elvaraso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinteket ezek nagy elvarasok 40+ evesen a ferfiak fele?

Figyelt kérdés

Ennyi elvarasom lenne a jovobeli parom fel es nem tudom ez nem tulzo e?

Kerlek a lista alapjan irjatok le h ez mennyire nagy elvaras lenne szamodra mint ferfi.

- tiszta apolt normalis ruhazat

- tiszta apolt test - furdik rendszeresen es fogat is mos

- van stabil munkahelye (vagyis nem valt hetente)

- kepes az elso talin allni egy max 1000.- tetelt (1kv vagy udito)

- rendelkezik hajjal !!!

- udvarias kedves normalis a kiszolgalo szemelyzettel

- szexualisan nyitott gondolkodas jellemzi

- kepes varni amig en is szeretnek lepni szintet

- nem art ha picit magasabb mint en (165cm vagyok)

- atlagos testfelepites

- atlagos arc

- raerosen ismerkedik nem akar azonnal mindent

Ennyi lenne a lista.

2023. aug. 17. 13:41
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
75%
Ezek közül csak az "átlagos testfelépítés" nem illik rám, mert izmos vagyok :D Ja, és "csak" 34 éves.
2023. aug. 17. 14:02
 12/65 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt akartam megkérdezni, mint az előttem válaszoló. Egyébként az elvárások nem nagyok.
2023. aug. 17. 14:04
 13/65 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nem túlzóak. Én is 40+ - os nő vagyok, igaz csak 160 cm magas, de ugyanezek az elvárásaim. Bár nekem bejönne a 34 éves izmos testalkatú férfi is, mert az a kollégám, aki tetszik már 1 éve, pont ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik. :-D
2023. aug. 17. 14:11
 14/65 anonim ***** válasza:
100%

Ezek teljesen alapszintű elvárások szerintem.

Annyival egészíteném ki,hogy előny,ha rendben van önmagával az illető.

2023. aug. 17. 14:20
 15/65 anonim ***** válasza:
79%

Férfi vagoyk.

Hát ez amit leírtál eléggé alap.

Oké, a haj az necces, 29 éves létemre én is kopaszodom, szóval.. az élethez szerencse is kell.

De ahogy nézem itt ezeket egyesek nem veszik tök alapnak. és végülis ha belegondolunk, hogy Magyarországon az átlag fogkefe fogyasztás évente 0.7, azaz azzal, hogy én évente 3-5 fogkefét fogyasztok el (ami amúgy kevés..) az azt jelenti, hogy az országban 2-4 ember EGYÁLTALÁN nem használ fogkefét....

Namost ilyen körülmények között az, hogy mosson fogat, úgy tűnik magas elvárásnak számít.

És ez kibszott szomorú.

Rendszeresen elhangzanak azok az állítások, hogy túl magasak a nők elvárásai, de közbn ez meg a higiéniai alap lenne, hogy napi 2x moss fogat egy olyan kefével, ami kevesebb nyarat látott, mint te magad...

2023. aug. 17. 14:36
 16/65 anonim ***** válasza:
100%
Ezek és még számos más (pl. nem bántalmaz, még verbálisan/érzelmileg sem!) igazából eléggé alapok. De a korban hozzád illő ÉS egyedülálló, párkereső férfiak jó eséllyel nem fogják hozni őket sajnos, ez a valóság. A haj hiánya lesz a legkisebb probléma velük... Már a listád első két elemének egyikén elhasalnak. És bár a személyiségbeli elvárásaidat annyira nem részletezted, elhiheted, ott is valami hasonlóan alapvető dolgon már buknak.
2023. aug. 17. 14:43
 17/65 anonim ***** válasza:
100%
17. Nem tudom, hogy valóban ennyire súlyos-e a helyzet, mint amit írsz. Sógorom például megfelel mindezen elvárásoknak, és mégsem talál párt évek óta. Szerintem inkább személyiségbeli problémák a gyakoribbak, nem a kérdező által leírt szempontok.
2023. aug. 17. 14:49
 18/65 anonim ***** válasza:
18%
Ocsmány ártány minden 40 feletti fèrfi, minek foglalkozol velük?
2023. aug. 17. 14:50
 19/65 anonim ***** válasza:
48%

[link]

Ezek szerint tényleg piperkőc vagyok, mert én 2 hetente cserélem a fogkeféket. 50m fogselyem sem mindig tart ki hó végéig. Mondjuk, a munkahelyemen is el kell tűnnöm, hogy fogat tudjak mosni kajálás után, hogy a többiek ne csesztessenek emiatt. Sajnos, bele nevelik a társadalomba az igénytelenséget azzal, hogy nem tolerálják sem iskolában, sem munkahelyen az étkezések utáni fogmosást!

2023. aug. 17. 14:51
 20/65 anonim ***** válasza:
84%
Alapvető elvárások, a hajkérdés pedig személyes preferencia, ezen se kell megsértődni, mindenkinek más tetszik.
2023. aug. 17. 14:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!