Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinteket ezek nagy elvarasok 40+ evesen a ferfiak fele?
Ennyi elvarasom lenne a jovobeli parom fel es nem tudom ez nem tulzo e?
Kerlek a lista alapjan irjatok le h ez mennyire nagy elvaras lenne szamodra mint ferfi.
- tiszta apolt normalis ruhazat
- tiszta apolt test - furdik rendszeresen es fogat is mos
- van stabil munkahelye (vagyis nem valt hetente)
- kepes az elso talin allni egy max 1000.- tetelt (1kv vagy udito)
- rendelkezik hajjal !!!
- udvarias kedves normalis a kiszolgalo szemelyzettel
- szexualisan nyitott gondolkodas jellemzi
- kepes varni amig en is szeretnek lepni szintet
- nem art ha picit magasabb mint en (165cm vagyok)
- atlagos testfelepites
- atlagos arc
- raerosen ismerkedik nem akar azonnal mindent
Ennyi lenne a lista.
Szerintem a hajas rész olyan kérdés, amiben ugye kinek mit osztott az élet. Van aki már húszas éveiben kopaszodni kezd.
A többi teljesen reális.
Szerintem egyáltalán nem túlzó, bár én nőként válaszolok.
Az itteni incelek úgyis belekötnek majd 😂
A haj dolog nem alap. A többi igen.
Ettől függetlenül lehet ilyen elvárásod, csak ahhoz neked is olyan nőnek kell lenned, nem egy akármilyennek. És remélem ugye nincs gyereked, mert akkor már nem reális ez az elvárás.
Ez csak azoknál tűnik túlzottnak, akik még az alapokat sem hozzák.
Nekem pl. a fogaknál az is fontos, hogy ne rohadjon ki a szájukból. És ne legyen 3 méterre is érződő következményes szag. Itt a fogmosás sem javít semmit. 2 perc és az alap helyzet áll fenn. De olyan sok nagyapámra hajazó ember van ebben a korosztályban, hogy szinte lehetetlen ilyet találni. Löttyedtek, büdösek, kövérek inkább, mint nem. Lehet megsértődni, de sokkal több ilyet látok, mint az ellenkezőjét.
A hajjal mi a baj??? Ez baromság igy. Genetika.
33 N
Bocsi sajnos a haj dolgon nem tudok atlepni. Reztenetesen borzaszt a kopasz fej sokkal inkabb elviselem ha kopaszodik de ne nyirja le tarra. Nekem az nem vonzo ha csillog a feje.
Sorry 😔
Szerintem ezek nem extra dolgok, viszont lássuk be, hogy tényleg sok férfi és nő nem hozza ezeket. 30 vagyok és nálam mind adott. Valószínűleg 10 év múlva is adott lesz.
Amiket kicsit kiszednék:
- "tiszta apolt normalis ruhazat" Kérdés, hogy ez mit takar. Van olyan ismerősöm, aki szerint mindenhova elegáns ruhában kell mennie egy férfinak, más szerint tök oké egy melegítőnadrág.
- "rendelkezik hajjal !!!" Ez viszont annyira sokaknál nem alap. Ha megnézem a korosztályom, azért már itt 30 környékén is a férfiak legalább negyedénél már megindult a kopaszodás. Örülök, hogy én még kimaradtam, de simán lehet, hogy 10 év múlva beüt. Erről nem tehet senki. Ez kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy egy 40 éves nőnek ne lógjon a melle vagy ne legyen narancsbőre. Nem alap, ez egy plusz. Ha ez bármit befolyásol, már régen rossz.
- "szexualisan nyitott gondolkodas jellemzi" Ez meg teljesen egyénfüggő. Valakinél az orál már a nyitottság, valakinél a többes.
- "kepes varni amig en is szeretnek lepni szintet" Aham. Na, itt mondjuk kérdés, hogy ez mit jelent... Olyat könnyű találni, aki nem visz fel az első pár randin, de ha te fél évig váratsz valakit, ne lepődj meg, ha mást keres.
- "atlagos arc" Általában aki azt mondja, hogy átlagosat akar, akár arc terén is és nem talál, az tuti, hogy feljebb rakta az átlagosnál a lécet. Ezzel sincs gond, csak akkor ne mondjunk mást.
"- szexualisan nyitott gondolkodas jellemzi"
Ez mit jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!