Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerinteket? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinteket? (lent)

Figyelt kérdés
Arròl lenne szò hogy januárban mùlt 1ève hogy beszèlgetek egy sràccal, bìrjuk egymást meg minden. Folyton eltervezzük hogy majd talizunk itt meg itt ès sose jön össze mert vagy neki van valami vagy nekem + mind a kettőnknek utazni kène. Szerintetek ez mennyire gáz hogy nem jön össze egy tali sem?? Èrtelmes vàlaszokat köszi előre is! :)

2014. ápr. 6. 18:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Ti dolgotok, de kicsit gáz szerintem.
2014. ápr. 6. 18:08
 2/3 anonim válasza:
Szerintem nem akarjátok igazán.Jobban esik az ha van egy lehetöséged mert abba benne van az hogy bármi lhet belőle,de néha jobb meghagyni lehetőségnek mert lehet rosszul alakul. Néha bölcsebb az aki halgat.De ha egyszer megunjátok a bujkálást akkor hajra.
2014. ápr. 6. 18:25
 3/3 Weke Daka válasza:
Ez gáz. Valamit lépni kell. Sok sikert!
2014. ápr. 6. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!