Szerinteket szép a fenékig érő haj?
Figyelt kérdés
2014. márc. 17. 18:32
2/10 A kérdező kommentje:
:) Nagyon sokan irigylik a hajamat csak az a baj hogy nem tudom begöndöríteni mert nagyon hamar kimegy belőle a hullám, az én hajam meg sík egyenes így nem is vasalom
2014. márc. 17. 18:34
3/10 anonim válasza:
Szép, de csak akkor, ha sűrű és nem törik.
És ha nem teljesen egyenesre van levágva, hanem azért van valami formája. Egyébként olyan mintha egy lepel lenne valaki hátára terítve.
4/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Az már túl hosszú, formátlan.
5/10 anonim válasza:
Első vagyok, nekem hátközép alá érő, hullámos. Már nagyon várom, hogy meglegyen az áhított hosszúság, hálistennek az utóbbi időben elég gyorsan is nő. 2 kezem összetenném fenékig érő, egyenes hajért :)
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
ha nem törik, és ápolod, akkor nagyon:)
8/10 anonim válasza:
Ez abszolút ízlés kérdése. Nekem pl nem tetszik, max az a hossz, ami hátközép alattig ér 10-20 cm-vel. Ennél hosszabb már olyan formátlan, csak úgy lóg, szerintem nagyon ritka, hogy valakinek jól álljon.
9/10 anonim válasza:
Ha elég magas vagy hozzá akkor szép. Kis lányokat nagyon összenyomja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!