Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinteket cink? 15 éves vagyok és összejöttem egy pasival 2 hete járunk és szeretne megcsokolni viszont én még nem csokoloztam. Mi van ha nem smárolok vele és ott hagy?
én is 15 éves vagyok és engem is megakart csókolni többször és mindig elfordultam de ez volt 1 hétig utána már amikor közeledett elfordultam és már nevettünk h mien béna wok h elfordulok és nem zavarta mert azt mondta h ezt is egy kihívásnak veszi.. persze mi nem jártunk =)
ha szeret nem hagy el ezért
19 éves koromig nem csókolóztam senkivel sem, mert mindig is visszahúzódó csaj voltam, meg nem is a legszebb, meg a vallás, stb. Aztán 4 hónappal ezelőtt megtörtént az első csók Vele. Nem volt gond :) Előtte én sem csókoltam meg heteken keresztül, bárhogy próbálkozott, sőt, nálam is aludt másfél hétig, minden éjszaka próbálkozott, de nem sértődött be hogy nem akartam. Aztán hirtelen én csókoltam meg, és nagyon jó volt :) Azóta is együtt vagyunk :)
Nem neked való pasi, ha ennyitől lelépne, hogy -nem smárolod le-... érti? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!