Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinteket ezek nagy elvarasok 40+ evesen a ferfiak fele?
Ennyi elvarasom lenne a jovobeli parom fel es nem tudom ez nem tulzo e?
Kerlek a lista alapjan irjatok le h ez mennyire nagy elvaras lenne szamodra mint ferfi.
- tiszta apolt normalis ruhazat
- tiszta apolt test - furdik rendszeresen es fogat is mos
- van stabil munkahelye (vagyis nem valt hetente)
- kepes az elso talin allni egy max 1000.- tetelt (1kv vagy udito)
- rendelkezik hajjal !!!
- udvarias kedves normalis a kiszolgalo szemelyzettel
- szexualisan nyitott gondolkodas jellemzi
- kepes varni amig en is szeretnek lepni szintet
- nem art ha picit magasabb mint en (165cm vagyok)
- atlagos testfelepites
- atlagos arc
- raerosen ismerkedik nem akar azonnal mindent
Ennyi lenne a lista.
Egyáltalán nem nagy elvárás. Én is ilyen vagyok. Ráadásul dús hajam van, nem kopaszodom.🙂
A "ráérősen ismerkedik, nem akar azonnal mindent"
meg még kimondottan szimpatikus is.
8as
Ruhazat - amit leirtam nem erdekel h markas e vagy sem. Az erdekel h ne egy szakadt (kiveve ha direkt) melos cuccba jojjon es jarjon. Legyen annyi benne h ha komuves is akkor lefurdik es felvesz egy tiszta polot farmert. De ha akar tolem johet oltonybe is ha neki az a atilusa. Nem igazan azt nezem. Ez amolyan alap igennyesseg. Ahogy en sem huzok fel piszkos szakadt stb. ruhat talakozaara vagy hasonlora.
Nem zavar ha kopaszodik. Az zavar ha amugy lenne haja de tarra nyirja. Mondhatnam h fetis de nem az. Ez vonz. Ahogy egy pasinak akinel a nagy mell a conzo es azt keresi a kis mellel nem lesz annyira elegedett. Oke lehet nem jo pelda de na.
Szexualitas - soha ne mondjon nemet semmire elso hallasra. Tapasztalja meg probalja ki. Vagy probalja megprobalni. Gondolkodjon rajta beszelgessunk. Legyen kivancsi h mit tudna kihozni plusz a szexbol.
Varas - nem nem akarok fel evig varni. De kizart h nekem a pasi megmondja h elobb dugas es ha jol leszek lehet kapcsolat is. Vagy 3ik talin kotelezo a dugas... Ne akarja mar mindenaron plana ne ilyen kommunikacioval. Brrr... Meglesz a helye es ideje ne siessen nem akarja most azonnal hagyjon engem is elni varni vagyni.
Atlagos arc - hat igazabol ez azt jelenti amit. Ne legyen extrem, de nem zavar 1-2 pc vagy pici tetko a fejen. Nem vagyok vilagszep pasira.
Okeoke
Nem irtam a szemelyisegrol. Ahogy a kulsorol sem igazan
Eddig nem volt ket egyforma ferfim. 😄 Se belsore se kulsore.
De igen alap h normalis nem akar leuralni, elismeri ha valami pasis dologban jo vagyok. Ha tanacsolok valamit meghallgat nem eljhajt. 5 ev utan is tud majd udvarolni nekem. Vagyis kepes tenni a kapcsolatert. Na es hasonlok. Evek soran alakult ki a mai listam.
Es igen eleg gaz h a korombeli pasiknak ezek nem alapok. Es szegyen h ezt igy ki kell mondanom vagy leirnom.
Am nem zavar a 34 eves legalabis amig hasonlo ertekrend megvan. DE 34 evesen lehet akar majd sajat gyereket amit en mar nem fogok tudni megadni. 34 evesen siman lelephet egy 30as csajjal. Es nem feltetlen akar majd 50 evesen egy 60+ not maga melle. Szoval a 34 evesnek aikkal tobbet kell letennie h egy 40+ no tenyleg elhigyje h ot akarja. Volt nalam 10+ evvel fiatalabb parom hasonlo gondok voltak. Ezek miatt is mentunk szet.
Szoval vannak fentartasaim a joval fiatalabb ferfiakkal azemben... Bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!