Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érhető hogy ezért csalódtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érhető hogy ezért csalódtam abban a nőben akivel alakul valami és már nem akarok tőle többet?

Figyelt kérdés
Kiderült hogy van neki egy pajtija akivel időnként pár órára összejár aztán szex és viszlát...komolyan mint egy kur##
2023. aug. 15. 09:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%

Nem egészen. Ő csak szórakozik, nem keres vele pénzt.

Ha Neked ez nem tetszik, érthető.

2023. aug. 15. 09:13
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
Mert egy nő már nem is szexelhet ha akar, csak kapcsolatban vagy házasságban. 😅
2023. aug. 15. 09:16
 3/11 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem tökre érthető, hogy vannak vágyai, igényei, amiket szeretne kielégíteni. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem érzelmes.

De ha neked ez így nem, akkor nem. Kár erőltetni.

2023. aug. 15. 09:30
 4/11 anonim ***** válasza:
54%
Hülyeség amit írsz. Az érzelmes nőnek is vannak szükségletei. De inkább ne kezdj velr, mert már mostnem fogadod el őt.
2023. aug. 15. 09:32
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem egyik felet sem kell elítélni! Csak annyi történt, hogy nem passzol a személyiségük. A csaj olyan amilyen, ami nem jön be a pasinak. Nah, bumm! És akkor mi van? Egyik megy jobbra a másik meg balra. Ennyi.
2023. aug. 15. 09:34
 6/11 anonim ***** válasza:
90%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

Érdekes itt a férfi el van hordva még nárcisztikusnak is azért mert másokkal is ismerkedik, de a kérdező nem írta, hogy egyáltalán kapcsolatban voltak-e, csak hogy ismerkedtek.

De itt a kérdező van beállítva rossznak, hogy nem kell neki olyan nő, aki mással is szexel.

Tudom nem ugyanazok a személyek írnak minden kérdés alá, de miért hímsoviniszta a kérdező, hogy ha neki nem tetszik az az életforma, amiben a nő van?

Érthető kérdező teljes mértékben, felejtsd el és ismerkedj olyan nőkkel, nővel akik nem szexelnek ismerkedés alatt senkivel csak veled (fognak).

2023. aug. 15. 09:53
 7/11 anonim ***** válasza:
59%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Ez a kérdező is te vagy? Kaptál jó pár választ, ha igen, nyugodtan offold a lányt, ne itt kérdezgess, ugy5 tégy, ahogy érzed, ahogy neked jó.

2023. aug. 15. 10:07
 8/11 anonim ***** válasza:
82%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Aki szerint normális e kérdés alatt az le van pontozva, itt meg fel van, mert férfi kérdezte és nem nő. XD

2023. aug. 15. 10:13
 9/11 anonim ***** válasza:
45%
3-ra igazad van kérdező, pontosan ebből lehet ezt tudni. Érzelmes nő nem csinál ilyet, nem tudja így, nem képes rá.
2023. aug. 15. 13:25
 10/11 anonim ***** válasza:
11%
Hülye egy felfogásod van, de egyszerű akkor hagyd békén ha téged ez ennyire zavar. De amúgy ha megismersz egy nőt nem biztos hogy el fogja mondani hogy volt szexkapcsolata, egy éjszakása, barátság extrája és hasonlók. De gondolom ha nem tudsz róla, akkor nem is lesz probléma ez a jövőben. :D
2023. aug. 15. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!