Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor ha a pasik ilyenek ejtsem az osszeset mindig?

Figyelt kérdés

Elővételben: örúlók ha egyáltalán találok a neten normalis szingli átlag pasikat. A legtöbb undorito igenytelen foglalt vagy szexre megy vagy paraszt

Es az a pár normális meg érdekes:

1. Egyik kicsit öreg de átlagosan igényesen néz ki kb. (173 magas lehet)es próbál mindennel megfogni, ha nem érek rá pl bevisz ő meloba elhoz, segit, biztosítja hogy könnyebb legyen, bárhova visz, srrand balaton is hétvégente ha nekem csak annyi fér bele a hajtásba, nem egy egész nyaralas, főzni se kell mert nem bírja az ilyen "házikosztokat".aztán elválásnál ölelget puszit akar ami nekem sok volt mert jóformán egy idegen pali ölelget..pénzesnek adja elő magát de a cipoje pl tiszta tré, meg a kocsija átlag es azt mondja a bmw t nem használja mindig futkározni(lehet kamuzós is)

De nekem még idő kene ahhoz hogy egyáltalán azt èrezzem hozzá tudnék nyúlni..

2. Srác kicsit magas lovon ül, szerintem jobb pasinak hiszi magát mint ami én vagyok nőben, nem tesz bele sokat a csetekbe, jóformán én viccelodok vele vagy szórakoztatom. Eleinte kezdeményező dumás volt, elhívott találkozni, de az macerás mindketten dolgozunk alig van időnk munka után meg nekem kedvem sincs szinte randizni(a randi az semmi lenne nem hiv sehova, csak "vizit" lesz) igy napolgatjuk hogy egyszer majd összefutok vele végre, és kezd a cset laposodni, nem tudom tegyek e bele energiát mèg.

3. Állandoan az exrol beszél, ami nem zavar mert igy en is tudok az exemrol, jóformán lehet vele együtt "nyavajogni" az exeken, lelkileg ez nekem valahol tetszik is, barátilag indul a dolog, még együtt is ihatnánk meg sírhatnánk:D, de ha belegondolok, nem igy kéne ismerkedni:D nem?

Most ez a 3 van csak. Mivel ittó nehéz normálisakat találni ee azok is ilyenek.

Gondolom a tökéletest meg szélmalomharc keresni ugysincs:(

Valojában soha nem lesz pasim akkor?

#egyiksejósoha
2023. aug. 15. 08:37
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon-nagyon régen voltam társkeresőn utoljára, de az ilyeneket öt perc beszélgetés után ki lehet szórni. Randira csak azzal mentem, akivel beszélgetés közben megvolt az összhang. Ennek ellenére tízből csak egy esetben lett második randi.

Az online társkeresés olyan, mint pöcegödörben keresni az aranyhalat. A 99%, aki rádír, egyszerűen nem illik hozzád. Mondjuk én ettől még nem selejtezem le őket kapásból.

A maradék 1%, akivel tudsz beszélgetni, és közülük lesz valami 0,00x, %, akivel lesz kapcsolat egyáltalán. Aztán az még mindig kétesélyes, hogy milyen minőségű a kapcsolat...

Ha te nem tudsz vagy nem akarsz erre ennyi időt és energiát szánni, vagy nem tudod feldolgozni akudarcokat, amik közben érnek, akkor hagyd az egészet. Ismerkedj élőben!

De amíg ennyire elkeseredett vagy, hogy a lepukkant portással is flörtbe kezdesz, addig élőben se fog menni.

2023. aug. 15. 19:15
 22/33 A kérdező kommentje:

Nem vagyok elkeseredett inkabb a kínálaton vagyok csak az.

Most unalmamban olyannal csetelek aki a változatosság kedvéèrt foglalt de legalább jo messze van igy tisztáztam is az elején hogy nekem tavkapcs se kell, de azért mégiscsak írkál:D

De jókat dumálunk de természetesen ő se kéne de legalább megoszthatom egy férfival az "élményeimet":D

Legutobb vmit nem èrtett de nekem már az töeólve van igy nem tudom mire gondol de irtam neki hogy nekem nem ugrik be mirol csevegtunk de ha nem érti nem baj úgyis csak ugy írkálok(céltalan.mivel.mi célom lehetne?)

Erre kiakadt hogy én csak úgy írkálok neki?csak úúgy??

Most visszaírtam hogy na ezt meg én nem értem mégis mi másèrt??

(Minek irkálnék én egy foglalt messze levő pasival? Csak értelmetlenül lehet. Értelem nélkúl)

Irtam is neki hogy na ezt a kèrdést meg én nem értem. Mégis mit hisz azert irok mert akarnék tole vmit?? Hülye ez?

2023. aug. 15. 19:24
 23/33 anonim ***** válasza:
89%
Azt nem értem, hogy az első pontban írt pasival is minek találkozgatsz, ha nem is akarsz vele semmit? Olyan, mintha mindenáron kellene valaki, de azonnal.
2023. aug. 15. 19:27
 24/33 A kérdező kommentje:

Nem találkozgatok vele.

Hanem ő viszont azzal tűnik ki hogy tesz.

Azaz nem csupán caetelget fel akar hívni élőszóban beszélni.

Hataroottan akar találkozni elhív valahova tesz bele ennyit, mivel ez nekem igy sok volt(mivel azt se tudom ki), megbeszéltuk hogy öszefutunk, es teljesen érződik rajta az akarom az hogy megmozdul igenis hív jön es benne an az is valahol hogy "ő erőszakolta ki" szinte hogy talalkozzunk mert azt is mondta alkalmazkodik ha csak 5 percre akkor benne van abban is. Igy ez nekem praktikusnak tűnt hogy ahol éppen vagyok es amikor nekem jo ö oda tud jönni.

Gondoltam a netes kép ugy sem mond nekem sokat (kèrdőjelek voltak csak bennem nem éppen az hogy el lennék ájulva)legalább élőben akkor tudom milyen.

Igy talqlkoztunk kedves rendes meg amiket leírtam. Korrektnek is mondhatnám. Egyenesnek is abban hogy elmondta egyedul van jól él nem szexhajhász megvan mindene anyagilag stabil(itt jött aztán vetítés mindenröl százmillás ház bmx vagy bmw x?vagy vmi x vagy lux vagy mit magyarázott a kocsirol nem is értettem)de leszogezteegyedul mégsem olyan szeretne egy társat. De ne úgy képzeljem el aki majd rá főz es azert(igy mondta is hogy az neki be se jön)

Aztán az ölelgetés (szoros) és puszi nekem durva volt.

De ő még randi után is ír hív(ez is ritka), és hiv a balcsira hétvégère vagy ahogy nekem jó szeptemberben vagy éttermeket is tud, rengeteg az ötlete.

De én meg belassítottam hogy sok a melo hajtás nem tudom mi hogy lesz.

(Azért amit írtam nekem idő kéne még olyan idegennek érzem hogy nagyon. Egy idegen öregeskediő pasasnak. És lehet paraszt is. Lehet ő az a tipus akinek ha nemet mondanék elkezd azidni..nekem sanszos hogy ő ez az alpári tipus, csak még nem mutatja ki)

2023. aug. 15. 19:41
 25/33 A kérdező kommentje:
Jav:lehet elutasitasra elkezd szidni. Akkor mutatkozik meg amugy valojában minden pasi..
2023. aug. 15. 19:42
 26/33 anonim ***** válasza:
88%

Szörnyen rossz az írásképed tele helyesírási hibákkal.

Gondolom élőben sem fogalmazol túl összeszedetten.

Jól írták az előző válaszolók, ők a te szinted.

A másik hogy ha te ettől az "öregedő" "pasitól" semmit sem akarsz, akkor miért hülyíted? Miért találkozol vele? Illetve miért nem mondod meg neki hogy max barátság lehet? Abban reménykedsz hogy a sok teperése után majd megkívánod, megszereted, úgy hogy közben teljesen mást gondolsz magadban? Szerinted neki mi a célja veled kapcsolatban?

Ne haragudj de szánalmas vagy te is illetve az "öregedő" fószer is aki csapja neked a szelet. Illetve a munkádon kívül, ami nem tudom mi nincs életed. Kinek kellene egy hobbik és értelmes szabadidős tevékenységek nélüli nő? Hát sajnos a sok idiótának, akiknek szintén semmi élete :D

Találkoztam már hozzád hasonló nőkkel, akik azt hitték a nulla életükkel és személyiségükkel már elég ha kinéznek valahogy, hát nálam ez édeskevés.

Örülj szerintem hogy van aki kíváncsi rád és szállj le a magas lóról.

2023. aug. 15. 21:39
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem értek amit a kérdező ír. Miféle enchanted table nyelvet használsz te?
2023. aug. 15. 22:11
 28/33 A kérdező kommentje:

Es se értek semmit amit irtok.

Megint a nő a sz.r a rossz a gonosz a hülye meg az ostoba meg a buta meg a r.banc ha elutasit vkit. Ha jol látom🤣

2023. aug. 16. 03:55
 29/33 anonim ***** válasza:
94%

Szövegértési gondjaid is vannak.

Most őszintén milyen válasz vársz? Leírtuk, hogy ha még csak nem is szimpatikus, akkor hagyd a francba. Ez a válasz nem tetszik, mert akkor egyedül maradsz, azt meg nem tudod elviselni. Mondjuk amilyen a személyiséged, nem is csoda, ha nem szeretsz egyedül lenni...

Leírják, hogy ez a te szinted, gyere össze az egyikkel. Erre az se tetszik.

Milyen megoldást szeretnél? Egy varázsital receptet, ami a vénülő gavallérból fiatal latin szeretőt varázsol? Tippeket, hogy lehet felszedni alfákat?

Az ismerkedés még mindig úgy működik, hogy feltérképezed, hogy kinek jössz be, és kiválasztod a legjobbat, vagy maradsz egyedül, ha az se tetszik. Egyszerűen NINCS harmadik lehetőség.

2023. aug. 16. 05:48
 30/33 A kérdező kommentje:

Ki irt olyat hogy ne tetszene ez a válasz?

Írtam hogy csak megerősítés kellett jol gondolom e!

Es akkor nekem vannak szövegértelmezési problémáim?

Meg pont nem ez a szintem te nagyon hülye.

2023. aug. 16. 08:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!