Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor ha a pasik ilyenek ejtsem az osszeset mindig?

Figyelt kérdés

Elővételben: örúlók ha egyáltalán találok a neten normalis szingli átlag pasikat. A legtöbb undorito igenytelen foglalt vagy szexre megy vagy paraszt

Es az a pár normális meg érdekes:

1. Egyik kicsit öreg de átlagosan igényesen néz ki kb. (173 magas lehet)es próbál mindennel megfogni, ha nem érek rá pl bevisz ő meloba elhoz, segit, biztosítja hogy könnyebb legyen, bárhova visz, srrand balaton is hétvégente ha nekem csak annyi fér bele a hajtásba, nem egy egész nyaralas, főzni se kell mert nem bírja az ilyen "házikosztokat".aztán elválásnál ölelget puszit akar ami nekem sok volt mert jóformán egy idegen pali ölelget..pénzesnek adja elő magát de a cipoje pl tiszta tré, meg a kocsija átlag es azt mondja a bmw t nem használja mindig futkározni(lehet kamuzós is)

De nekem még idő kene ahhoz hogy egyáltalán azt èrezzem hozzá tudnék nyúlni..

2. Srác kicsit magas lovon ül, szerintem jobb pasinak hiszi magát mint ami én vagyok nőben, nem tesz bele sokat a csetekbe, jóformán én viccelodok vele vagy szórakoztatom. Eleinte kezdeményező dumás volt, elhívott találkozni, de az macerás mindketten dolgozunk alig van időnk munka után meg nekem kedvem sincs szinte randizni(a randi az semmi lenne nem hiv sehova, csak "vizit" lesz) igy napolgatjuk hogy egyszer majd összefutok vele végre, és kezd a cset laposodni, nem tudom tegyek e bele energiát mèg.

3. Állandoan az exrol beszél, ami nem zavar mert igy en is tudok az exemrol, jóformán lehet vele együtt "nyavajogni" az exeken, lelkileg ez nekem valahol tetszik is, barátilag indul a dolog, még együtt is ihatnánk meg sírhatnánk:D, de ha belegondolok, nem igy kéne ismerkedni:D nem?

Most ez a 3 van csak. Mivel ittó nehéz normálisakat találni ee azok is ilyenek.

Gondolom a tökéletest meg szélmalomharc keresni ugysincs:(

Valojában soha nem lesz pasim akkor?

#egyiksejósoha
2023. aug. 15. 08:37
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Tudod a megfelelo partner megtalalasa rengeteg energiaba kerul mindket nemnek. Tul sok mindennek kell passzolnia ahhoz, hogy 3 random visszautasitas utan ott legyen a herceg, anlova szinerol nem is beszelve. Melozz meg rajta.
2023. aug. 15. 15:45
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Egyik rosszabb, mint a másik.
2023. aug. 15. 15:50
 13/33 A kérdező kommentje:
Azért sajnálatos hogy nem 100 jóból választ az ember lánya hanem 100 selejt közt kell keresni.
2023. aug. 15. 16:01
 14/33 anonim ***** válasza:
90%
Te sem vagy túl jó nő, mert ezek a férfiak, akiket leírtál top lehetőségeidként szintén nem túl jó pasik. Vagyis a második lehet jó pasi, az látszik abból, hogy ő semmit nem tesz bele, te pedig sokat. Olyannal meg nem is értem mit akarsz, akiről azt írod k*@rvára nem vonzódsz hozzá és "több alkalom kéne, hogy hozzá tudjak nyúlni". Ha most taszít a kinézete, akkor örökre taszítani fog, nem is értelek.
2023. aug. 15. 17:23
 15/33 A kérdező kommentje:

Hát náluk bőven jobb nő vagyok mint ők pasiban.

Aki nem tesz bele semmit az azert mert mèg mindig nem találkoztam vele csak szöveget se tudsz èrtelmezni.

Egyikkel se akarok semmit csak véleményt kèrtem roluk hogy jol gondolom e. De jól.

2023. aug. 15. 17:59
 16/33 A kérdező kommentje:

Mert maceràs vele talalkozni annyira meg nem fogott meg hogy miatta bevállaljam munka utan a "vizitrandit"

Egyszeruen nincs kedvem összefutni vele igy hogy tidom hogy csak az lesz hogy bemutatkozunk lessük egymást és beszelgetunk mint 2 idegen.

Valahogy ez engem nem vonz. Nem vàrom a randit nem izgulok rajta pláne hogy ilyen laposodós a cset. Ninca bennem az a tűz hogy rohannom kéne vele találkozni. Ilyennel?

2023. aug. 15. 18:02
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Azért nincs benned, mert nem vonzódsz hozzájuk sem. Hagyd ezeket.
2023. aug. 15. 18:06
 18/33 A kérdező kommentje:

Ilyenekhez van aki vonzódik?

Akkor ezért szaporodik a selejt. :(

2023. aug. 15. 19:05
 19/33 anonim ***** válasza:
84%
Lathatoan senki sem melto hozzad. Szerinted mennyire latszik az eletunt, lenezo, martirkodo hozzaallasod? Nem tul noies tulajdonsagok ezek, mint a kedves, megerto, figyelmes, turelmes. Habte ilyen vagy noben, akkor nem lehet, hogy ezek is inkabb radfanyalodnak, jobb hijjan? Ha csak ilyenek vannak, akkor ok a te szinted.
2023. aug. 15. 19:07
 20/33 A kérdező kommentje:

Mi van? Itt is az a véleménye mindenkinek hogy ilyenekkel ne álljak le!

Akkor miert engem kell fikázni? Ugorj rájuk akkor te, ha hozzád méltók.

Nem életunt vagyok. Pont, hogy bennem van élet. Bennük meg nincs. Nem látom. Nem látok bennük semmit csak "űrt".

Nem rámfanyalodnak hanem ilyenek vannak.

A normalis réteget lapozom. Leirtam

2023. aug. 15. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!