Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor ha a pasik ilyenek ejtsem az osszeset mindig?

Figyelt kérdés

Elővételben: örúlók ha egyáltalán találok a neten normalis szingli átlag pasikat. A legtöbb undorito igenytelen foglalt vagy szexre megy vagy paraszt

Es az a pár normális meg érdekes:

1. Egyik kicsit öreg de átlagosan igényesen néz ki kb. (173 magas lehet)es próbál mindennel megfogni, ha nem érek rá pl bevisz ő meloba elhoz, segit, biztosítja hogy könnyebb legyen, bárhova visz, srrand balaton is hétvégente ha nekem csak annyi fér bele a hajtásba, nem egy egész nyaralas, főzni se kell mert nem bírja az ilyen "házikosztokat".aztán elválásnál ölelget puszit akar ami nekem sok volt mert jóformán egy idegen pali ölelget..pénzesnek adja elő magát de a cipoje pl tiszta tré, meg a kocsija átlag es azt mondja a bmw t nem használja mindig futkározni(lehet kamuzós is)

De nekem még idő kene ahhoz hogy egyáltalán azt èrezzem hozzá tudnék nyúlni..

2. Srác kicsit magas lovon ül, szerintem jobb pasinak hiszi magát mint ami én vagyok nőben, nem tesz bele sokat a csetekbe, jóformán én viccelodok vele vagy szórakoztatom. Eleinte kezdeményező dumás volt, elhívott találkozni, de az macerás mindketten dolgozunk alig van időnk munka után meg nekem kedvem sincs szinte randizni(a randi az semmi lenne nem hiv sehova, csak "vizit" lesz) igy napolgatjuk hogy egyszer majd összefutok vele végre, és kezd a cset laposodni, nem tudom tegyek e bele energiát mèg.

3. Állandoan az exrol beszél, ami nem zavar mert igy en is tudok az exemrol, jóformán lehet vele együtt "nyavajogni" az exeken, lelkileg ez nekem valahol tetszik is, barátilag indul a dolog, még együtt is ihatnánk meg sírhatnánk:D, de ha belegondolok, nem igy kéne ismerkedni:D nem?

Most ez a 3 van csak. Mivel ittó nehéz normálisakat találni ee azok is ilyenek.

Gondolom a tökéletest meg szélmalomharc keresni ugysincs:(

Valojában soha nem lesz pasim akkor?

#egyiksejósoha
2023. aug. 15. 08:37
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
86%
Én úgy érzem, hogy fejben leragadtál valahol 12 éves szinten.
2023. aug. 15. 08:41
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket kozul egyiket sem tekintenem lehetosegnek. Probalj kozos hobby alapjan ismerkedni, ha a net ennyire rosszul jon ki.
2023. aug. 15. 08:41
 3/33 A kérdező kommentje:

Az életben:

Egyik pl a melohelyi karbantarto: barqtkozom nálam szerel javit kezdeményezne de undirodom tole mint pasitol.

Aztán az infós vele.rengeteget nevetek bandázunk beülök hozzá lábam az asztalom irto laza jófej üdîtő pontja a cégnek!:)de irto kövèr, lába köszvényes, cukorbeteg es stb..

A portás: egyik szeme jobbra néz masik balra.

Szinte szégyellem leírni, hogy miert nincs az eletben.

Aztán a haverokat ismiket az exeim leoltják rólam. Még szakitàs után is "birtokolnak" egyiknek se randizgathatok a haverjával ismerősével.

Bnőim exei nem kellenek de még a bnőimmel se tartom szinte a kapcsolqtot mert nincs kedvem női partykhoz a maréknyi időmet nem ezzel tolteném el.

Hanem pl egy pasival egy pubban jó ill kellemes tarsaságban kemiában.

Hobbikra se erom se idom.

Ja meg igy hétvégente a hétfőt vàrom mert ahetvége takaritas celtalan csavargas egyedul shopping egyedul értelme sincs.ha nem lenne hetvege vagy ki se mozdulnék, tobb penzem is maradna.

2023. aug. 15. 09:10
 4/33 anonim ***** válasza:
83%

Egyiket sem valasztanam.

Pihentesd a tarskeresest es tedd rendbe magad

2023. aug. 15. 09:24
 5/33 A kérdező kommentje:
Evek ota pihentetve van kösz nem szandekozom egyedul megrohadni
2023. aug. 15. 09:35
 6/33 anonim ***** válasza:
55%
Mind a három nárcisztikusnak tűnik. Állítólag a netes tátskeresők dugig vannak velük
2023. aug. 15. 09:39
 7/33 A kérdező kommentje:

Szerintem meg mindhàrom egy pancsernek vagy unalmasnak tűnik akik meg se tudnak mozgazni.

De jövőhèten meg irhatnám a kèrdéseket a 3 új màsikról..

Tenyleg ilyen sorozatkerdeseket is feltehetnék legalabb addig se unatkozom

2023. aug. 15. 10:04
 8/33 Noren1989 ***** válasza:
85%

Mind fura kicsit, de úgy tűnik, h te meg szimplàn kihasznàlod őket.

Bennem egy tartàs nélküli nőszemély làtszatàt kelted az olvasottak alapjàn.

2023. aug. 15. 12:05
 9/33 anonim ***** válasza:
65%

Én vagyok a 'normális szingli pasi', és biztosan nem kellenél nekem.

A hozzáállásod az, ami undorító.

F 30

2023. aug. 15. 12:35
 10/33 A kérdező kommentje:

Tartás nélkuli? 🤣

A normálisakrol írtam. Ez a normális réteg. Majd akkor folyt köv másik hárommal.

Nem használok ki senkit, ismerkedem csak, de hát ők írják le magukat,nem én őket.

Itt is egyöntetűen lapozzak tovább róluk. Ez a vélemény.

Senki nem írta hogy legalább az egyikkel foglalkozzak.

2023. aug. 15. 15:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!