Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Nagyon fontos nektek hogy egy lánynak jó legyen a teste? Vagy csak elég ha az arca szép és vékony?
Az a lenyeg, hogy lapatallu kigyurt bankar legyen.
Ja nem, mi nem ti vagyunk. A ferfiak izlese nem uniformizalt. A 40kg-s anorexias csontvaztol a 200kg-s viziloig mindenre van kereslet.
39F incel
Meséld már el utolsó miért érez valaki késztetést arra hogy kb azzal irja alá a mondandóját hogy 39/f nőgyűlölő szűz vagyok
Miért kell minden bemutatkozashoz hozzátenni hogy neked nem jut punci?
Tegyél fel egy képet (arc nèlkülit), aztán megmondjuk, hogy mennyire gáz/nem gáz a helyzet. Vagy esetleg egy színésznőről, aki hasonló alkatú.
Amúgy a világ tele van szép emberekkel. Ez teljesen normális, de ha valaki ezt saját magáról mondja, szerintem nagyon ellenszenves. Az nekem olyan, mintha másokat kevesebbre tartanál.
Ja és az alakunk idővel változik, én a hamincas éveimben lettem nőies.
#7 voltam
A leírtjaid alapján szerintem eltúlzod. És valójában szerintem semmi gond nincs veled.
Valószínűleg semmivel nem vagy igazából elégedett.
Mindig találsz majd magadon hibát mint mindenki, most kicsi a seggem, most lapos, most nagy, most széles a csípőm, most keskeny, most túl kicsi , most jó most túl nagy a mellem....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!