Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, férfiak! Nagyon fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Nagyon fontos nektek hogy egy lánynak jó legyen a teste? Vagy csak elég ha az arca szép és vékony?

Figyelt kérdés
Az arcom nagyon szép, sokan is irigykednek rá, de hiába vékony vagyok az alakom nem szép. Keskeny a csípőm és széles a vállam és még a seggem és a mellem is kicsi. Alig van bennem valami nőies. Csak az arcom szépségére vagyok büszke, de az alakom nagyon nem jön be. Seggre lehet edzeni de olvastam hogy a csípőt soha a büdös életbe nem lehet szélesíteni. Mellnövelés meg lehetetlen csak akkor ha hízok, de olyan genetikám van hogy egy kilót sem tudok magamra felszedni. Nem tudok az alakomon változtatni pedig nagyon szeretnék.

#arc #Aránytalan test de vékony
2023. aug. 13. 17:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
66%
A modelleket is csalják nyugi.
2023. aug. 13. 17:56
 2/20 anonim ***** válasza:
10%

Az a lenyeg, hogy lapatallu kigyurt bankar legyen.

Ja nem, mi nem ti vagyunk. A ferfiak izlese nem uniformizalt. A 40kg-s anorexias csontvaztol a 200kg-s viziloig mindenre van kereslet.

39F incel

2023. aug. 13. 17:57
 3/20 anonim ***** válasza:
85%

Meséld már el utolsó miért érez valaki késztetést arra hogy kb azzal irja alá a mondandóját hogy 39/f nőgyűlölő szűz vagyok

Miért kell minden bemutatkozashoz hozzátenni hogy neked nem jut punci?

2023. aug. 13. 18:12
 4/20 anonim ***** válasza:
76%
3-as, ráadásul kiírhatná a nevét, és akkor nem kéne mindig szignózni, de hát hozzá jár a logika meghalni.
2023. aug. 13. 18:40
 5/20 anonim ***** válasza:
35%
a fenéken tudsz dolgozni nekem pl az a legfontosabb majd nem annyira mint az arc.
2023. aug. 13. 19:08
 6/20 anonim ***** válasza:
77%

Tegyél fel egy képet (arc nèlkülit), aztán megmondjuk, hogy mennyire gáz/nem gáz a helyzet. Vagy esetleg egy színésznőről, aki hasonló alkatú.

Amúgy a világ tele van szép emberekkel. Ez teljesen normális, de ha valaki ezt saját magáról mondja, szerintem nagyon ellenszenves. Az nekem olyan, mintha másokat kevesebbre tartanál.

2023. aug. 13. 19:08
 7/20 anonim ***** válasza:
0%
Aszerint, amit írsz, nincs rossz alakod, csak kislányos. Húszévesen én is ilyen voltam. Tényleg vannak, akiknek a fejőstehenek tetszenek, de a férjem például soha nem járt volna egy jó alakú, de ronda fejű nővel.
2023. aug. 13. 20:16
 8/20 anonim ***** válasza:
0%

Ja és az alakunk idővel változik, én a hamincas éveimben lettem nőies.

#7 voltam

2023. aug. 13. 20:19
 9/20 anonim ***** válasza:
0%
Ami nekem fontos, az a lábfej szépsége. Az arc-szem is fontos mellé és a személyisége is a nőnek.
2023. aug. 13. 20:30
 10/20 anonim ***** válasza:
22%

A leírtjaid alapján szerintem eltúlzod. És valójában szerintem semmi gond nincs veled.

Valószínűleg semmivel nem vagy igazából elégedett.

Mindig találsz majd magadon hibát mint mindenki, most kicsi a seggem, most lapos, most nagy, most széles a csípőm, most keskeny, most túl kicsi , most jó most túl nagy a mellem....

2023. aug. 13. 20:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!