Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjem felé ?

Figyelt kérdés

Egy nagyon rendes és segítőkész pasiról van szó, aki introvertált, ezért néha komoly fejtörést okoz nekem.

Nem tudom, hogy miért nem keres engem, mindig én írok neki. De viszont a lótúloldalára sem szeretnék átesni, hogy zavarom vagy idegesítem a sok írásommal.

Igazából majdnem minden nap írok neki, ami lehet sok. Eddig még nem szólt miatta.

Egy szó mint száz segítséget szeretnék kérni.

Ja és ő szerintem kevésnek érzi magát hozzám, mert azt mondta: Nem biztos, hogy elég amit ő adni tud.

Hogyan bíztassam? Vagy mit írjak neki ?

2023. aug. 11. 11:31
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Hívd el valahova!
2023. aug. 11. 11:34
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Honnan ismered? Mennyi idősek vagytok?
2023. aug. 11. 11:35
 3/10 anonim ***** válasza:
72%

Biztos hogy egy ilyen anyámasszony katonája kell neked?

"Nem biztos, hogy elég amit ő adni tud." - Ez inkább csak egy jó kibúvó a részéről, s talán az sem véletlen, hogy nem ír sosem magától.

2023. aug. 11. 11:37
 4/10 anonim válasza:
71%
Egyáltalán biztos, hogy a lányokat szereti?
2023. aug. 11. 12:13
 5/10 anonim ***** válasza:
81%

Az egy dolog, hogy introvertrált, az a baj, hogy komplexusos. Ebből annyi lesz ha mégiscsak ad eselyt, hogy:

-a te önbizalmad is lenyomja.

-melletted kivirul, önbizalomra tesz szert és szépen kirak, mert másoknál fog próbálkozni.

Ráadásul az akinek kisebbségi érzete van és intro még nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem érdeklődik felőled, mert írásban ezerszer jobban megy neki az ismerkedés, jobban el tudja magát engedni. Lehetséges, hogy csak egy ürügy, kifogás, hogy nem illik hozzád, mint írták előttem, olyan módon koptat le csak te nem veszed észre magad...

2023. aug. 11. 12:39
 6/10 A kérdező kommentje:

Valaki esetleg tudna a kérdésre is válaszolni?

És aki pozitív véleményt is képes írni ?

2023. aug. 11. 14:14
 7/10 anonim ***** válasza:
70%

Konkrétan azt várod, hogy azt írjuk, hogy amúgy totál beléd van zúgva, vagy mi???

Basszus, magától nem keres, ennek ellenére nyomulsz. Hidd el, ha annyira odalenne érted, összeszedné a tökeit, es randira hívna.

Mégis mire gondoltál, hogyan közelednél még?

2023. aug. 11. 14:48
 8/10 anonim ***** válasza:
87%

Pozitív élmény akad, de több a negatív, az a baj az egészben, hogy te sokkal többet gürizzel mint ő és ebből nem lesz jó eredmény. Vagy az lesz, hogy ad esélyt, de nem fog bele tenni semmit hiszen "te jóval több vagy mint ő" szerinte, vagy az, hogy lefekszik veled aztán eldob, mert kapcsolatba nem akar veled lenni/nem mer veled kapcsolatba kezdeni.

Az olyan nagyon kevés, amikor ember a talpán, túllép önmagán. Aki még írásban (is) méltatlannak talál a posztra az a valós életben is annak fog sajnos. De nyugodtan próbálkozz, hátha kivételes eset lesz a tiétek.

Beszélgetni kellene vele sokat, lehet először barátilag közelíteni hozzá, hogy jobban megismerjen, megbizzon benned, jobban felengedjen, viszont ha ő nem vevő rá, akkor fölösleges köröket futsz.

2023. aug. 11. 14:51
 9/10 anonim ***** válasza:
50%
" Nem biztos, hogy elég amit ő adni tud." = Szex, nem párkapcsolat és mivel észleli, hogy pióca vagy lehet inkább el se intéz. XD
2023. aug. 11. 15:02
 10/10 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem: írd meg neki, hogy te hogyan látod őt, több legyen benne a pozitívum. Tehát adj neki önbizalmat. Majd kérdezd meeg tőle, hogy hogyan látja/érzi ő a ti kapcsolatotokat? Milyennek szeretné látni pl.: 1 év múlva? Majd te is írd meg neki a te verziódat.

Az is jó ötlet, amit az 1# írt.

Biztosan van olyan tevékenység, amit szeret végezni, ért hozzá. Tevékenykeedjetek ilyet együtt, és ő legyen az irányító benne. Tehát érezhesse, hogy megbízhat benned, támasz tudsz neki, lenni, ugyanakkor te is jól érzed magad mellette.

2023. aug. 11. 15:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!