Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen esetben tartozhat magyarázattal egy elutasítás során az elutasító fél?

Figyelt kérdés
2023. aug. 9. 22:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

9 es. 31 vagyok mar sokkal tapasztaltabb sok szexkapcsolatom volt komoly is volt 2vagy 3 kb.

De igen, ettol fuggetlen ez egy kozismert formaja a nok koreben ez a fajta kikosarazas hogy azt gondolnad minden szep es jo, raadasul meg csok es tobb is van, aztan hirtelen jon a hidegzuhany. Azt gondoltam, hogy csak velem fordul elo, aztan sok korombeli ferfi is panaszkodik ezekrol a problemakrol.

10. Anno haromszor talalkoztunk volt tobb csok kis elojatek, aztan 3 randi utan visszautasitott. Anno tapasztalatlan voltam nok teren es kicsit gyerekes. Szerintem ez volt a gond nem hinnem hogy kinezet vagy kemia.

2023. aug. 10. 17:36
 12/12 anonim ***** válasza:

11

Mit nem lehet ezen érteni? Ismerkedtek. Ennek folyamán derül ki, hogy összeilletek-e vagy sem. Egy-két randi után még nem tudni. Akkor sem, ha jól indul. Aztán ahogy ismerkedtek, rájön, hogy mégsem te vagy az, akire gondolt.

Vagy mit gondolsz? Ha volt egy csók, akkor utána már kötelező neki összekötni veled az életét?

2023. aug. 10. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!