Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg a lehető legnagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg a lehető legnagyobb red flag egy nő szemében az elutasítás utáni vergődés?

Figyelt kérdés
Azaz amikor egy szimpla "nem"-et követően az adott illető már szinte könyörögve próbálja megtudni, hogy igazából mi volt vele a gond.
2023. aug. 9. 22:24
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
33 szavazat
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
94%
Nem. Az elutasítás előtti vergődés a red flag, az utána jövő vergődés az már csak egyértelmű visszaigazolás.
2023. aug. 9. 22:36
 2/23 A kérdező kommentje:
Az elutasítás számomra derült égből villámcsapás-szerűen érkezett. A kérdés lényege, hogy rossz ember vagyok-e attól, mert szeretném megtudni a miértjét?
2023. aug. 9. 22:40
 3/23 anonim ***** válasza:
94%

Nem tartozik neked magyarázattal. Megkérdezheted, de ha nem válaszol, akkor után ane zaklasd.

EGyébként a legtöbbször nincs semmi általános ok, egyszerűen csak nem érzi, hogy te lennél az igazi.

2023. aug. 9. 22:49
 4/23 anonim ***** válasza:
82%
Az elutasítás utáni vergődés nem red flag, hanem bizonyosság, hogy milyen jól tette, hogy elutasított.
2023. aug. 9. 22:50
 5/23 anonim ***** válasza:
56%
Attól függ milyen nőnél, én pl mindig szerettem a kíváncsi nyitott embereket akiket tényleg érdekelnek az összefüggések. De van akinek szimpla játszma, és akkor úgysem fog magyarázattal szolgálni, arra hajt hogy minél jobban lealázzon. Vagy pedig ha komolyan megijeszted akkor nyilván nem is tud mit mondani inkább arra gondol hogyan tud ebből szabadulni.
2023. aug. 9. 23:25
 6/23 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy fogalmam sincs, mivel ijeszthettem meg, mit csináltam rosszul, vagy úgy egyáltalán mi történt, ami miatt így alakult. És igen, meglehetősen kíváncsi természetű vagyok, így nagyon nehéz abba belenyugodnom, hogy ezekre a kérdésekre már sohasem fogok választ kapni.
2023. aug. 9. 23:28
 7/23 anonim ***** válasza:
87%

A vergődés mindenképp. Illetve mint írták, inkább visszaigazolás.

Deeee az okra rá lehet kérdezni vergődés és könyörgés nélkül is.. Általában az emberek azért titkolják a valós indokot, mert nem bíznak abban, hogy a másik elfogadná, hanem magyarázkodásba vagy kötözködésbe kezdene.

Alakítsd ki azt a képet, hogy te elfogadod a döntését, tiszteletben tartod és tartani fogod magad hozzá, ugyanakkor a saját épülésed érdekében érdekelne az ok. De fontos, hogy tudja, hogy nem fogsz vitatkozni vele vagy kötözködni. Persze az a csapda, hogy a leginkább azok szoktak végül kötözködni akik előtte esküdöznek, hogy nem fognak:D szóval az "előre megígérem, hogy nem fogok vitatkozni vele" ígéret pont nem bizalomkeltő:D Ez kissé 22-es csapdája, de biztos meg lehet oldani.

2023. aug. 9. 23:56
 8/23 anonim ***** válasza:
83%

Ha alaposan, részletesen belegondolsz, végigpörgeted a rövidke kapcsolatodat, gondolatban, minden bizonnyal magad is megtalálod a választ.

Te beleélted magad valamibe, nem láttál a szemedtől, hogy a másiknál ez nem érvényes.

Amikor szembesített, hogy ez nála nem működik, nem érzi ugyanazt, mint te, tőle vársz, sőt követelsz magyarázatot.

Erre nincs magyarázat.

Nem illetek össze.

Ez megmagyarázhatatlan apróságokból állhat össze.

Voltam én is így. Több randevú, ígéretesnek tűnt. És akkor egy napon ültünk egy cukrászdában, kávéztunk, és belobbant: tulajdonképpen nem érzek kötődést, tartalmat, mit keresek én itt ezzel a sráccal.

Hurtelen úgy éreztem, hogy ha még egy órát vele kell lennem, megfulladok.

Rövid úton búcsúztam, aztán napokkal később levélben összefoglaltam, hogy sajnálom, ez nem az én világom. Sok szerencsét, boldogságot az életben.

2023. aug. 10. 00:54
 9/23 anonim ***** válasza:
75%

Igy van elottem irtak jo dolgokat. Engem is sokan utasitottak vissza es persze sokkal osszejott ha nem is kapcsolat de szex igen, de volt tartos is igaz az kevesebb.

Igazabol szoktak a nok azzal jonni hogy nincs idejuk egy kapcsolatra, jaj most lesz a vizsgam nem fer bele egy kapcsolat, zsufolt az eletem, stb stb. De a nok 99% a nem fogja oszinten leirni mi volt veled a baj mert lehet szegyenlene a pofajat ha pl megmondana a szemedbe hogy "hat az igazsag az hogy en nem albiba kepzelem el veled a jovom hanem olyan pasit akarok akinek van egy ket szintes sajat haza" vagy

2023. aug. 10. 01:34
 10/23 anonim ***** válasza:
75%

igazabol meg erzek az exem irant, vagy nem vagy olyan anyagi helyzetbe mint akit keresek vagy egesz egyszeruen nem jossz be.

Helyette olyan kifogasokat keresnek amiket egy tapasztaltabb ember mar siman eszrevesz.

Ilyenkor tovabb kell lepni, szerintem az ember becsulete tobbet er.

2023. aug. 10. 01:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!