Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a lehető legnagyobb red flag egy nő szemében az elutasítás utáni vergődés?
11 majd rajon hogy 30 felett a kolkeivel max olyan faszinak fog kelleni aki egy palimadar papucs leamortizalodott pocakos 45-os legalabbis komoly kapcsolatra, aztan majd kicsit visszavesz a pofajabol. Szexre lehet fog talalni fiatalabbat jobb kepubbet, de hogy a kolkeit senki nem fogja patyolgatni penzelni abbol a szektorbol abba biztos lehetsz.
Kapcsolati szinten mar nekem sem kellene gyerekes anyuka nezhet ki akarhogy. Egyszeruen nm vagyok hajlando mas gyereket nevelgetni anyagilag tamogatni. Kedvencem mikor odahozza a pujajat elso randin. Vagy meg nem is ismerjuk egymast szinte aztan mar el akarja hozni a kolket ha esetleg mennek vele kettesbe. Koszonom nem kerek ebbol. Soha ...
Igen.
Nekem eleve az egyik legfontosabb tulajdonság egy emberben az az, hogy hogyan viselkedik, ha nemet mondok neki. Bármikor előfordulhat, hogy meg kell húznom a határaimat, vagy elutasítok valakit valami kapcsán, még a legjobb barátommal, szerelmemmel is. Az, hogy erre hogy reagál, mindent elmond az emberről.
Nyilván mindenki szeretne választ kapni a dolgokra, de az élet sajnos nem olyan, hogy mindig választ adjon, és az embernek meg kell barátkoznia azzal, hogy nem mindig kap indoklást egy-egy nem mellé. Ezt nekem is meg kellett tanulnom, belenyugodnom, meg mindenki másnak is, ilyen-olyan aspektusból, legyen az akár párkapcsolat, akár karrier, család, akármi.
Önmagában az, hogy megkérdezed, mi az oka, nem vergődés, még akár a hasznodra is válhat a válasz, de ha még utána is neki állsz magyarázkodni meg lovagolni a témán, az már nagyon gáz, egy felnőtt férfi ne hisztizzen már ilyeneken.
15.
Miért tenné ezt bárki is, amikor elküldték? Ennek mi értelme lenne?
16
Mert hogy kitartó és nem adja fel. Vagy mégsem így megy?
17.
Ha valakit elutasítanak, de tovább nyomul, azt úgy nevezzük, "zaklatás". Esetleg értelmetlen loholás a szekér után, ami úgysem veszi fel. Mennyire kell ehhez hülyének lenni?
B+ mit nem lehet azon érteni, hogy nem kellesz valakinek? Ezt sosem tudtam felfogni.
38/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!