Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen esetben tartozhat magyarázattal egy elutasítás során az elutasító fél?

Figyelt kérdés
2023. aug. 9. 22:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem soha nem kötelező. Szóval a tartozik erős kifejezés. Akkor "tartozik" ha korábbról már barátok voltak, mert akkor azért nem a semmire indult a dolog. De, egy idegennek szerintem bőven elég a nem. Egy 2-3 hónapos ismerkedés pedig még az idegen kategória.
2023. aug. 9. 22:59
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ha elhangzottak olyan ígéretek vagy jövőbeli tervek, illetve személyiségjegyek, amik egyoldalúan megváltoztak az előzetes megbeszélésnek ellentmondva, ilyenkor illik valami magyarázattal szolgálnia a megállapodást sztornózó félnek, ha korrekt emberekről van szó, főleg ha a másik embernek ebből komoly hátránya származott.
2023. aug. 9. 23:14
 3/12 anonim ***** válasza:
47%

Semmilyen esetben. Miért kéne neki bármilyen magyarázatot adni arra, hogy miért nem akar veled lenni?

Na ezért ghostingolunk inkább, mert nem elég a nem, hanem utána jön a zaklatás, hogy de miért nem.

2023. aug. 9. 23:32
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Elsőre nem várható el. Egyszerűen csak: nem.

De ha már elindult valami, már benne vagytok, eljártok ide-oda, stb., akkor tisztességből illik megindokolni, hogy hirtelen mi az oka, hogy mégsem.

Az elutasított félt okkal izgatja, okulásul is, hogy hibázott-e, és ha igen, akkor miben. Ha nem, akkor is az olyan válasz, mint:

-nem érzek olyan vonzódást, amire ezt a kapcsolatot alapozni lehetne

- tévedtem, úgy érzem, nem illünk össze, mások az életről az elképzeléseim.

Ez illik, emberségből, de nem kötelező.

2023. aug. 9. 23:48
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

4

Nyilván azért utasítja vissza, mert nem érzi a vonzódást és nem illenek össze.

2023. aug. 10. 00:36
 6/12 anonim ***** válasza:
39%

Felesleges magyarazatot varni mert az emberek 99,9 % a ugysem mond igazat.

A nok jonnek a " fu most nincs idom egy kapcsolatra mert tul elfoglalt az eletem" dumaval, meg a " sok a munka, rohangalok ide oda, osszevesztem apuekkal, hat most nem lennek jo tarsasag" hulyeseggel. Kedvencem mikor elorukkolnak valami csaladon beluli hatalmas megoldhatatlan problemaval ami miatt rad nem tud koncentralni. Meg bla bla bla.

Ezen dolgok mogott meg az van hogy szimplan csak nem jossz be neki csak nem akar megserteni, osszekurt az exevel mer meg szereti, szar anyagi helyzetbe vagy lehet sajat hazzal rendelkezo faszi kell neki, vagy menet kozben talalt egy jobb partit teged meg lekoptat.

2023. aug. 10. 01:59
 7/12 anonim ***** válasza:

A nem és nem között is van különbség.

Azt hiszem magyarázatot nem kell adni, talán tényleg csak akkor ha már régebb óta tart az ismerkedés, randiztatok, találkozgattatok többször is akár.

Viszont a legtöbbször a "nem" elég megalázó: "a fúúúúj dehogy", "mit akar ez már", "na ne viccelj", "kopj le" stb. inkább a gyakori.

A "bocsi, nem jössz be" vagy "nem vagy az esetem" még talán egyel jobb kategória, de ezeket is lehet úgy mondani, olyan hangsúllyal, hogy baromi megalázó tud lenni az egész.

Az indoklást egyébként én nem is tartom szükségesnek, elvégre legtöbbször csak hazugság, kamu az egész.

Ismerkedtem egy csajjal (ő kezdeményezett nálam), találkoztunk többször is, majd én rákérdeztem, hogy akkor lehet-e a dologból valami, randizhatunk-e stb.

A válasz az volt, hogy nem, mert még nem heverte ki teljesen az exét, még nem akar új kapcsolatot. Mondom oké, tiszta sor, korrekt válasz, akkor ez ennyi volt lépek tovább.

Erre elkezdett írogatni face-n, folyamatosan, én meg nem értettem a dolgot. Megkérdeztem egyértelműen, megkaptam a nemleges választ, akkor miért nem hagy békén? Utána sajnos még találkoztunk, randiztunk, de akárhányszor felhoztam a témát mindig ez volt a válasz. Akárhányszor hívtam valahova mindig nemet mondott, majd szinte még aznap ő hívott valahova.

Aztán egyszer elhívtam hogy tartson velünk, egyik haverom bulijába, persze nemet mondott. Aztán az este folyamán mégis megjelent és kijelentette, hogy amúgy "nem vagyok az esete", meg "soha nem jönne össze velem". De így fennhangon, hogy lehetőleg mindenki hallja.

Nem igazán értettem a dologot és eléggé berágtam rá, aztán persze kiderült, hogy összejött egy másik palival közben és így akart engem lerázni...

Ez azért vicces, mert mint írtam ő volt alapból a kezdeményező fél és ha alapból nem jöttem be neki akkor mit akart egyáltalán? Ráadásul ő mondta azt is, hogy még az előző kapcsolatán sincs túl, erre két hét után már új faszija volt.

Ezért fölösleges bármit is megindokolni, 99%-ban hazugság, kamu az egész.

2023. aug. 10. 06:12
 8/12 anonim ***** válasza:

7 es gondolom azer probalkozott nalad mer kellett kis egotuning neki. Szoktak ezt csinalni elhuzzak a mezes madzagot kelleti magat ugyis hogy nm igazan jossz be neki. Aztan a ferfi mikor veszi a jelet es lep, meg lekoptatja. Budos szakadek onbizalomhianyos lotyok csinaljak ezt. Normalis no nem, mar ha van olyan sajnos manapsag.

Ismeros a szitu nalam 20 evesen volt ilyen. Randizgattam a csajszival, csokhegyek, petting, epp hogy csak szex nem volt. Aztan 3 randi utan benyogi hogy neki igazabol nem fer bele most egy kapcsolat az eletebe. Erre fogja, es latom masnap le vagyok tiltva. Azert neztem mer elozo nap meg pusziszkodas igy jo faszi vagyok meg ugy. Aztan a semmibol hirtelen lelep. Ra 2 het elteltevel haverom facebookjabol nezem hogy massal van kapcsolati statuszba. Legszivesebben megirtam volna neki hogy tenyleg nincs idod kapcsolatra te gerinctelen k..va.

Amugy nem tudom en mar nagyon sokszor estem pofara ugy hogy minden szep es jo csokhegyek de szeretek veled lenni dolgok utan hirtelen felszivodas vagy atmennek ilyen undorito lekezelo stilusba. Azota en mar ovatos vagyok es mindenre szamitani kell foleg az elejen ...

2023. aug. 10. 08:36
 9/12 anonim ***** válasza:
8 Te most hány éves vagy, azóta is ez megy vagy ezzel jobb lett hogy már számítasz az ilyenekre?
2023. aug. 10. 14:01
 10/12 anonim ***** válasza:
8-as de ez az épphogycsak szex nem volt ez többször is volt, vagy csak 1-szer? Mert lehet petting közbe vett észre valamit ami nem jó neki, pl valami a testeden, vagy kémia mégsem úgy volt.
2023. aug. 10. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!