Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most komolyan, miért kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan, miért kell mindig ezt csinálni?

Figyelt kérdés

Ismerkedek valakivel, látszólag minden a legjobban alakul, már a megbeszélt találkozó előtt vagyunk egy nappal, aztán ghostingol, szó nélkül eltűnik. Annyit sem mond, hogy "bocsi, de nekem ez nem megy". Csak várok és várok rá. Aggódom, hogy vajon történt-e vele valami. Egészen addig, míg újra nem látom a társkeresőn, vagy az adatlapján, hogy valakivel összejött.

A kérdés nyilván költői: miért kell az ismerkedések során megspórolni ezt a kulturális minimumot? Miért nem lehet megtisztelni, emberszámba venni a másikat? Miért lett akkora divat ez a tiszteletlenség és aljasság? ...

2023. aug. 9. 21:52
 1/10 anonim ***** válasza:
48%
Mert a neten ismerkedsz?
2023. aug. 9. 21:53
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem tudok rá válaszolni, de az biztos hogy egy ritka gusztustalan dolog.

Te vagy a csaj vagy a pasi most?

2023. aug. 9. 21:58
 3/10 anonim ***** válasza:
36%
Véleményem szerint azt ghostingolják aki nincs kellő képpen átszellemülve.
2023. aug. 9. 22:04
 4/10 A kérdező kommentje:
Nincs kellőképpen átszellemülve? Ezt hogy érted?
2023. aug. 9. 22:15
 5/10 anonim ***** válasza:
35%

Még nem is találkoztatok. Nem tartozik neked semmivel. Lehet rosszul fogadták korábban az elutasításait. Hidd el, nagyon durva tud az lenni.

Ismerkedj élőben.

(Sosem ghostoltam senkit, de értem, ha valaki igen)

2023. aug. 9. 22:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez igen gyakori az internetes ismerkedés során. Melyik oldalt képviseled?
2023. aug. 9. 22:31
 7/10 A kérdező kommentje:
Szerintem a kérdés/probléma szempontjából teljesen indifferens a nemem.
2023. aug. 9. 22:36
 8/10 anonim ***** válasza:

Mégis milyen választ vársz a kérdésedre? Minden ember más és más, férfiak és nők egyaránt megcsinálják. Miért tűnik el egy ember?Miért nem keres? Miért nem válaszol esetleg?

Másoknak válaszol és nem neked.

2023. aug. 9. 22:43
 9/10 A kérdező kommentje:
Igazából nem várok semmilyen választ, hiszen erre egy költői kérdésre nem is lehet értelmes választ adni. Azaz ez inkább csak amolyan ventillálás a részemről...
2023. aug. 9. 22:45
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo en 32 eves pasi leszek. Az emberek azer csinaljak ezt mert gerinctelenek. Anno 20 evesen ( szuz voltam meg) beleszerettem elso latasra egy szlovak csajba. Talalkozgattunk, csokok tomkellege petting, egyedul szex nem volt. Elhitette velem hogy o neki en vagyok a ferfi idealja. Mar akkor edzettem, magas vagyok es fenyezett hogy mennyire bejon neki az izmos magas ferfi.

Erre egyik pillanatbol a masikra a semmibol egyszercsak irt egy ilyet: " ne haragudj de nincs idom most egy kapcsolatra" es letiltott. Ra 2 het mulva egyik jo baratom facebookjabol rakerestem es lattam az adatlapjan hogy kapcsolati statuszba van massal.

Azota persze mar sok szexen, csajon tulvagyok szazszor nagyobb tapasztalattal.

Ezeket probald elengedni. Ezeknek a dolgoknak a miertjet sosem tudjuk meg. Koncentralj olyanra aki hozzad illik.

2023. aug. 10. 02:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!