Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Legyünk csak baratok"-ból mi volt az, ami szíven ütött? Amikor azt érezted, hogy egyenesbe vagytok, aztán nem? Mi volt az oka?
32 eves faszi vagyok nekem egyszer 20 eves koromba ajanlott egy no baratsagot miutan 3 randin tulvoltunk. Tapasztalatlan fejjel orultem mint majom a farkanak hogy ezaz ez mar egyenes ut a szexhez majd kialakul tobb. Aztan a lo..t alakul ki tobb. Teljesen bele voltam zugva, aztan ahogy telt az ido ha kedve tartotta visszairt, ha nem nem. En meg szanalmasan vartam ra honapokat. Ott es akkor fogadtam meg hogy soha tobbet nem lesz ilyen. Azota volt mar sok szexkapcsolatom, komolyabbak is, majd kb 4 eve volt a masik szitu szinten 3 randi utan egy gyonyoru lany aki szinten iszonyuan tetszett a Pesti mozi utan elorukkolt egy olyannal hogy talalkozzunk neha mint baratok. Aztan azzal a lendulettel racsaptam a kocsi ajtajat es mondtam neki hogy baratkozz a baratnoiddel ne velem.
Elsonel 20 evesen tudom mar mivolt az oka egesz egyszeruen tapasztalatlan voltam meg nok teren gyerekes es o ezt latta.
A masodiknal fogalmam sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!