Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tketlen pasi nem meri megmonda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tketlen pasi nem meri megmondani egyenesbe, hogy bejössz neki, mit teszel?

Figyelt kérdés
Egyértelmű viselkedésből, beszédből, hogy bejössz neki, de nyíltan nem hív randizni, mert amúgy is egy helyen dolgoztok és úgy van vele, hogy várja az alakulást. Csakhogy ez nagyon unalmas így, de én el nem hívom randizni.
2021. szept. 18. 09:19
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Az a fajta, aki nagyon szégyelli, nehogy befürödjön. (Máskor is tapasztaltam már ezt esetében.)
2021. szept. 18. 09:20
 2/13 anonim ***** válasza:
77%
Sajnos, akkor ebből nem lesz semmi. Egyébként, ha nekem tetszik valaki, akkor sose egyértelmű a viselkedéséből. Azt hiszem, csak azt látom, amit látni akarok.(A töketlenek általában nem is egyértelműek mondjuk.)
2021. szept. 18. 09:25
 3/13 A kérdező kommentje:

Nem értelek igazán.

?

2021. szept. 18. 09:29
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha elhív mit fogsz mondani neki?
2021. szept. 18. 09:31
 5/13 anonim ***** válasza:
3%
Mit tennek a helyedben? Keresnek magasabb es jokepubb sracot
2021. szept. 18. 09:31
 6/13 A kérdező kommentje:
4: Természetesen azt, hogy megyek.
2021. szept. 18. 09:33
 7/13 anonim ***** válasza:
80%

Akkor megpróbálom még egyszer. Van egy töketlen pasi, aki tetszik nekem. Lehet, hogy ő azt hiszi, tök egyértelmű, hogy én (is) tetszem neki, de nekem nem egyértelmű. Miért lenne az? Ha nem hív el randira, azt gondolom, hogy nem tetszem neki. A viselkedését én értem félre,mert a saját érzéseim vetítem bele.

Ha írsz példát, hogy mit teszel, amiből gondolhatja, tetszel neki, le tudom írni, hogy miért nem gondolnám.

2021. szept. 18. 09:37
 8/13 anonim ***** válasza:
48%
Akk adjál neki visszaigazolást h mozdulhat rád
2021. szept. 18. 09:37
 9/13 anonim ***** válasza:
36%

Ja, bocs. Azt hittem, te vagy a töketlen pasi.

2021. szept. 18. 09:38
 10/13 anonim ***** válasza:
59%
Az, hogy valaki külsőre tetszik, nem jelenti, hogy randizni is akarok vele. Ez nem töketlenség. Kicsit többet látsz bele.
2021. szept. 18. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!