Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Akik nem egyenesben szakítanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik nem egyenesben szakítanak hanem kiprovokálják azt hogy a másik szakítson, azok mitől félnek hogy nem képesek egyenesen megmondani?

Figyelt kérdés

2023. jan. 31. 23:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy nagyon aljas dolog. Szerintem egyszerűen gyerekes, éretlen emberre vall, aki nem akar felelősséget vállalni.
2023. jan. 31. 23:32
 2/6 A kérdező kommentje:
De akkor az exével miért ment neki?
2023. jan. 31. 23:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Mert hasznot akar belőle húzni.
2023. febr. 1. 02:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem így fogalmaznék az én esetemben, hogy kiprovokáltam, de hasonló volt már. Szakítottam vele, hónapokig húztam, mire végre erőt vettem magamon. Nem mertem szakítani, mert attól féltem, hogy örökre egyedül maradok. Na amikor megléptem végre akkor mindent megígért, hogy megváltozik, visszakönyörögte magát én meg olyan gyenge voltam, hogy visszafogadtam. Na hát amúgy meg is bántam, már vagy fél éve kellett volna szakítanom, erre én még újabb esélyt adok... Természetesen én már elengedtem a dolgot és nem értékeltem az igyekezetét és mivel nem változott egyből mindenben b.asztattam is vele. 3 nappal később ő szakított velem. Ez sokkal jobb volt így, mert az egyedülléttől való félelem miatt plusz a megszokás miatt még kétszer bepróbálkoztam, hogy jöjjünk össze újra, de ő erősebb volt és nemet mondott. Nem tudtam volna vele én szakítani aztán ehhez tartani is magam, úgyhogy jó, hogy végül ő dobott ki.
2023. febr. 1. 07:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Félnek, hogy egyedül maradnak, kapcsolatfüggők.
2023. febr. 1. 08:05
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Mert gyökerek.

Ennél már csak az jobb, mikor valaki se szó se beszéd eltűnik. Szánalmas, de ilyen emberekért nem is kár.

2023. febr. 1. 08:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!