Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerű melós lecsapdoshat egy soron dolgozó lányt egy anyagilag dúsabb mérnök pasi kezéről?
20
"Gusztustalanok a nok"
- Miért? Te mennyivel vagy jobb? Nekem nem vonzó, egy semmit el nem ert pasi, sokkal jobban "nedvesedek" egy sikeres pasira! Te miert nem allsz le ronda nővel? A 80kg os, dohánybolti elado Marinak, biztos jo lennél! De neked az nem.jó! Akkor mit sírsz? Kereslet kínálat! Szabad akarat van!
21. Azert vagytok gusztustalanok mert inkabb valasztjatok a ronda kistoku gyari felsovezetot csak azer hogy helyezkedni birjatok. Hagyjuk mar a vonzalmat itt nem vonzalomrol van szo hanem erdekrol:D. Holott ugyanugy akar egy soron dolgozo ferfi aki alberletbe lakik de tisztesseges jo ember azt meg lenezitek de meg ugyis hogy ti sem ertetek el tobbet. Itt a valasz.
Ui: felreertesek elkerulese erdekeben en nem albiban lakom, epitkezek es vannak komoly eletceljaim amiket meg is fogok valositani. De engem egy no se ez miatt szeressen.
Ja értem, tehát azért gusztustalan mind a 4 milliárd nő, mert nem a hozzád hasonló nőgyűlölő fröcsögővel jönnek össze, tiszta sor. 🤦🏻♀️
Amúgy honnan a francból szeded, hogy inkább választjuk a ronda, kistökű (az a másik hogy honnan tudod a farok méretét...:D) gyárvezetőt?! Mert én aztán biztos nem, ahogy az a több millió másik nő sem, akik totál átlagos kinézetű, munkájú és keresetű férfiakkal vannak együtt. Az aranyásóknak lehet a pénz meg a státusz számít csak, de ők még mindig a többség.
Az meg tipikus, hogy megint megy a végletekben gondolkodás: vagy ronda pénzes pasi vagy egyszerű melós, aki természetesen csakis tisztességes jó ember lehet. Baromi unalmas már ez a szánalmas általánosítás meg fröcsögés, amit napi szinten itt nyomtok.
Ja, csak végig "a nőkről" beszélsz, a nők gusztustalanok, a nők inkább ezt választják, a nők inkább azt választják.... Akkor miért nem az írod, hogy a nők egy bizonyos rétege, miért veszel egy kalap alá mindenkit??
Nekem is van bőven tapasztalatom a férfiak oldaláról (nem pozitív), mégsem állok neki "a férfiak"-ról beszélni, mert tudom h nem mindegyik ilyen!
"irodista nők"
Ezt a kifejezést kivétel nélkül azok a tanulatlan lúzetek használják, akik a favágásnál és betonozásnál bonyolultabb munkákat már képtelenek lekövetni a három agysejtjükkel.
Komolyan ugy birom mikor egymast veditek. Nektek ez valami szuletett kepesseg? Ugy csinaltok mintha titeket nem lehetne kritizalni meg ti lennetek a valakik. :D 27 es szoval akkor aki fat fag vagy betonozik az mar mind hulye agyatlan alacsony kepessegu.
Mikor a nokrol megy a kritika minden no kivetel nelkul felhaborodik vajon miert?:D Enis sokaktol hallom hogy undoritoak a ferfiak es tusko az osszes max egyik fulemen be masikon ki. De ti kivetel nelkul felhaborodtok ilyenkor. Tudni kene a kritikakat kezelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!