Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dolgozó embernek hogy van ideje párkapcsolatra?
Figyelt kérdés
El nem tudom képzelni, nekem pl. a múlt héten annyi időm nem volt, hogy fürödjek egy jót, így arra is csak ma volt időm. Aludni egész héten 4, max. 5 órát tudtam. Ha lenne néhány szabad órám, akkor az meg énidőre menne el vagy alvásra.2023. máj. 20. 22:08
2/31 anonim válasza:
Ha hetente csak egyszer fürdesz, akkor gondolom nem az a legnagyobb akadálya a párkapcsolatnak, hogy kevés az időd. Bocs, ez nagyon magas labda volt!
Te hány órában dolgozol? Mert nekem a 8-10 óra mellett van időm fürdeni, főzni, takarítani, kutyát sétáltatni, barátnőzni, sőt randizni is.
3/31 anonim válasza:
Meg kellene vizsgálnod, hogy mire megy el az egész napod. Valamit rosszul csinálsz, az biztos.
4/31 A kérdező kommentje:
Én is annyit + 4 óra utazás + 1 óra készülés, 1 óra bevásárlás, kajálás.
2023. máj. 20. 22:15
5/31 A kérdező kommentje:
Marad 2 óra, ami email meg lazulás meg némi énidő. Aztán egy pár óra csak forgolódás alvás előtt.
2023. máj. 20. 22:18
6/31 anonim válasza:
A férjem amikor ismerkedtünk minden nap szinte 16 órát dolgozott a hét minden napján. Mellette aktívan edzeni is járt. Mégis a férjem lett valahogy. Arra van időd amire szeretnéd, hogy időd legyen. A többi csak kifogás.
7/31 A kérdező kommentje:
Mire álomba szenderülök beletelik 2-3 órába.
2023. máj. 20. 22:19
8/31 A kérdező kommentje:
Hát nőre szerintem a következő 1-2 évben nem lesz időm. De még nagyon magamra se.
2023. máj. 20. 22:21
9/31 anonim válasza:
A 4 óra utazással máris kezdened kéne valamit. Mondjuk munkahely váltás. Napi 1 óra bevásárlás? Egyesével veszed a krumplit? Mi szombaton csinálunk egy nagybevásárlást, aztán annyi. Ha hétközben mégis kell valami, akkor 10 percre beszaladok érte a boltba.
Ha nem tudsz elaludni, annak is ki kellene deríteni az okát.
10/31 anonim válasza:
Napi 1 óra bevásárlás? Mit vásárolt naponta 1 óra hosszáig? Én hetente egyszer megyek boltba. Utálom, úgyhogy körbeszaladok és fél óra múlva kint vagyok két szatyorral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!