Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Dolgozó embernek hogy van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dolgozó embernek hogy van ideje párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
El nem tudom képzelni, nekem pl. a múlt héten annyi időm nem volt, hogy fürödjek egy jót, így arra is csak ma volt időm. Aludni egész héten 4, max. 5 órát tudtam. Ha lenne néhány szabad órám, akkor az meg énidőre menne el vagy alvásra.
2023. máj. 20. 22:08
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
72%
Persze! Reméltem, hogy megkérdezed!!!
2023. máj. 20. 23:59
 22/31 A kérdező kommentje:
Zuhanyozni talán lesz időnk, de nem garantáljuk hogy arra is, hogy lemossuk a tusfürdőt-sampont.
2023. máj. 21. 00:43
 23/31 anonim ***** válasza:
78%

Nekünk naponta 5+ óránk van egymásra. Mármint hétköznap. Pedig eltérő a munkarendünk, én 7-re megyek, ő 5-kor indul haza. 17:20-tól alvásig bármilyen közös programot tervezhetünk. Pl bevásárlást is.lehet csinálni együtt. Mi heti 2x megyünk.

Hátköznapra ritkán van nagyobb programunk egy közös fipmezésnél. Nem is kell... sőt, ezek az idők általábban mindkettőnknek fontosabb énidőre. Edzés, tanulás, vagy csak időpazarlés tiktok/yt-n. Hétvégén jobb közös programokat csinálni, mint pl nagyobb túra, koncert, utazás, stb.

2023. máj. 21. 01:12
 24/31 anonim ***** válasza:
Nem vállalnék 4 órás utazással járó állást,még akkor sem ha eszembe se jutna a párkapcsolat. Van családom,otthonom,barátaim,mindenre kell időt szánni. Ez a 2-2 órás út -gondolom így van- nem opció. Vigyázz mert szaladnak az évek és így totál egyedülmaradsz...
2023. máj. 21. 10:28
 25/31 anonim ***** válasza:
Ez a 4 óra rengeteg. Sopron mellett lakok. Azok nem utaznak ennyit akik ingáznak kifele de akár Bécsig is.
2023. máj. 21. 10:34
 26/31 anonim ***** válasza:

Interneten tudsz ismerkedni.

És olyan társat kell keresni aki szintén dolgozik és vannak barátai stb. Tehát neki nem azt jelenti hogy párkapcsolatban van, hogy sülve főve együtt vagytok, hanem mondjuk hétköznap beszélgettek esténként, a hétvégén meg együtt vagytok.

2023. máj. 21. 14:43
 27/31 A kérdező kommentje:
Szerintem nem sok 2x2 óra. Lakhelytől fél óra állomásra érés, 1 óra beutazás, majd a célállomástól fél óra bejutás. x2.
2023. máj. 21. 20:16
 28/31 anonim ***** válasza:
Fizetésem duplajaert sem ingaznek ennyit. 30-40 perc nekem a max
2023. máj. 21. 22:48
 29/31 A kérdező kommentje:
Gondolom akkor pesti vagy. Szerinted a vidékiek hogy csinálják, amikor reggel tömve vannak a vonatok és az autópálya Pest felé, 50-70 km-es távból. Az mindegyik ingázik napi 3-4 órát.
2023. máj. 22. 01:25
 30/31 anonim ***** válasza:
Csak a hülyék ingáznak ennyit.
2023. máj. 23. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!