Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy skizofrénia embernek lehet párkapcsolata?

Figyelt kérdés
Ha utólag mondom meg az gond vagy előre 30F.
2021. aug. 29. 11:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Előre! Ne rabold más idejét
2021. aug. 29. 11:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Ez igaz.
2021. aug. 29. 11:08
 3/11 anonim ***** válasza:
83%

Én 28f skizofrén vagyok eddig nem volt nőm még csók se, hát nem tudom.

Pont ezen gondolkoztam az előbb amúgy.

Nem tudom miért van ez hogy ennyire értéktelennek gondolja a tarsadalom a mentális betegeket , de lehet csak én vagyok hülye.

2021. aug. 29. 11:25
 4/11 anonim ***** válasza:
45%
3: Inkább félnek. Senki nem akar átvágott torokkal ébredni, mert épp "olyanja van" a párjának.
2021. aug. 29. 11:27
 5/11 anonim ***** válasza:
69%

Hát olvastam én is ilyet sajnos.

De azt is , hogy a skizofrének sokkal nagyobb esélyel ölik meg magukat mint másokat de nem vagyok orvos úgyhogy csak találgatni tudok. Amúgy még azt is olvastam, hogy nem minden épp elméjű barátságos/jó indulatú ahogy nem is minden skizo rossz szándékú/gonosz.

De megértem amit írsz.

Én is félnék olyantól amit bizonytalannak gondolok.

Valójában nekem szociális fóbiám is van talán ez vezetett oda, hogy nem merek nagyon kapcsolatot fenntartani.

De felteszek egy kérdést ami érdekelne mert szeretnék kapcsolatot mi lenne a biztosíték arra , hogy megbízz egy skizofrénben?

2021. aug. 29. 11:40
 6/11 anonim ***** válasza:
53%

Ismerek egy nőt, aki skizofrén. Épp csak teljesen tönkretette a volt férje életét, és most egyedül neveli a fiát, akinél már 8 évesen látszik, hogy gondok vannak. De nem látja be anyuka, orvoshoz, pszichológushoz nem viszi, így nincs diagnózis.

A nő nyugtatón és tablettás boron él évek óta, miközben egyre lejjebb csúszik. Pedig tehetséges művész (lehetne).

2021. aug. 29. 11:53
 7/11 A kérdező kommentje:

Hát csak néha keményen fáj a magány:(

Látom a környezetem szemében hogy nem vagyok a társadalom része.

2021. aug. 29. 12:54
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

7

Ahogy már irták masok is. En sem szeretnék arra ebredni, hogy elvágják a torkom, mert a paromnak olyanja volt. Aztán! Gyereket is szeretnék, namármost, ő, jobb esetben, nem fog felkelni a gyereksírasra, rosszabb esetben, idegesiteni fogja, és esetlsg őt is bantaj! En ebből nem kérek

2021. aug. 29. 14:15
 9/11 A kérdező kommentje:

Szia 8-as

Ezért senki nem vet meg.

Nézd az normális ha egészséges ember úgy bánik a másikkal ahogyan jól esik neki.

És hozzá teszik akkor hogy normális viselkedés?

2021. aug. 29. 17:01
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

9

Tévedés! Velem csak ugy bannak, ahigy hagyom! Ha valaki nem felel meg az igenyeimnek, kuka. Egyedul is eltartom magam tokeletesen.

2021. aug. 29. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!