Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most tényleg én nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg én nem vagyok elég megértő?

Figyelt kérdés
Szerdán bevitte a mentő a testvéremet kórházba, kiderül, hogy skizofréniában szenved. Szombaton megütötte anyát is és engem is, ezért tudtuk elvitetni. Azóta folyamatosan bejártunk hozzá amikor csak tudtunk. Én vigasztalom anyát mert az elmúlt néhány napban folyamatosan rátört a sírás. Egyszer éjszaka én is elsírtam magam. Minden nap felhívtam barátnőmet és elmeséltem mi a helyzet, hogy testvérem megütötte anyát és engem, kénytelen voltam lefújni paprika spray-vel és most a kórházban kezelik szerda óta a zárt osztályon. Én barátnőmtől támogatást vártam és igaz hogy megnyugtatott, hogy testvéremnek ettől csak jobb lesz mert lesz esélye a gyógyulásra, de viszont folyamatosan már csütörtök óta az a legnagyobb gondja barátnőmnek így is, hogy azóta nem találkoztunk. Mikor felhívom, tök közönyös velem és nem tud semmit mondani. Csak egy szavas válaszokat ad, meg amolyan érzelem menteset, mintha durcáskodna, hogy 7 napja nem látott meg mondta ma is, hogy ma unatkozott mert hogy a barátnői nem értek rá egész végig ma sem, meg eddig sem, mert hogy mindegyik a pasijával volt... Szerintetek ez normális dolog, hogy engem ekkora trauma ért és neki ez a legnagyobb baja, hogy nem találkoztunk ezen a héten? Folyton azt mondogatja, hogy "én megértem ami veled van de te is megérthetnél engem!" Aztán mikor felhoztam neki hogy mikor ő elment nyaralni egy hétre és én nem panaszkodtam, ő azzal jött, hogy az nyaralás volt és hogy ő külföldön volt én meg itt vagyok 20 kilométerre és nem is találkoztunk őszi szünet alatt. 18/F 18/L

2014. okt. 30. 21:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Őszintén bevallom, hogy nem tudom, elhiggyem-e a sztorit. Elég fantáziadús, az egyszer biztos. Ha valóban igaz, akkor tényleg megérthetne a barátnőd...
2014. okt. 30. 21:54
 2/15 anonim ***** válasza:
A barátnődnél nem okés valami.
 3/15 A kérdező kommentje:
1. A sztori teljes mértékben igaz.
 4/15 anonim ***** válasza:
A barátnőd nem tudja merre van előre. Lehetne megértőbb. SOKKAL MEGÉRTŐBB.
2014. okt. 30. 21:59
 5/15 anonim ***** válasza:

ezzel a csajjal sem erdemes hosszu tavon tervezni

szerintem kezdj el keresni egy rendes lanyt, addig meg az osszes beteg perverziodat eld ki vele:)

2014. okt. 30. 22:03
 6/15 A kérdező kommentje:
Nem tervezek egy ideje hosszú távra, mióta tudom hogy messze fog menni egyetemre és azt várja, hogy vele megyek, holott nem akarom itt hagyni ahol élek, főleg most hogy ez történt tesómmal. Ugyanis az elkövetkezendő pár hónapban számítanak rám itthon.
2014. okt. 30. 22:07
 7/15 anonim ***** válasza:

Egy hét ilyen körülmények között oké.

Nagyon hiányzol neki. Gondolom most nem vágysz nagyon társaságra, de egy órát találkozzatok nálatok vagy a ti városotokban.

2014. okt. 30. 22:08
 8/15 anonim ***** válasza:

Értem. Hát akkor tényleg gondok vannak a barátnőd empátiás készségeivel. Én egy ilyen helyzetben ott támogatnám a barátom, ahol és ahogy csak tudnám, nem ám, hogy még "hisztizzek" is neki ilyen piti dolgokon!

#1 voltam

2014. okt. 30. 22:09
 9/15 A kérdező kommentje:
Én minden egyes nap bocsánatot kértem tőle hogy most így vagyunk, hogy nem találkozunk és elmondtam neki hogy én sem így terveztem. Most jelenleg úgy van hogy holnap találkozunk.
2014. okt. 30. 22:10
 10/15 A kérdező kommentje:
Ja egyébként a bocsánatkérések ellenére is folytatta a "hisztit".
2014. okt. 30. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!