Paranoid skizofrénnel párkapcsolat? Vannak akik ilyenben élnek esetleg?
Megismertem egy 24 éves férfit, akit ezzel diagnosztizáltak állítása szerint.
Utána olvastam a betegségnek, és láttam, hogy elég változó tüneteket produkál, illetve gyógyszeres kezelés mellett viszonylag normális életet tudnak élni, akik együttműködnek.
A srác egyébként teljesen normálisnak tűnik, személyesen egyszer találkoztunk, párszor a szerintem 'normálisnál' lassabban reagált egy-egy kérdésre, de én ezenkívül semmi furcsaságot nem vettem észre rajta, ez pedig nem vészes, gondolom a gyógyszerek miatt.
Jól öltözött volt egyébként, igényes, és jól el tudtunk beszélgetni.
Aki ilyen kapcsolatban él, vagy esetleg szintén ezzel diagnosztizálták, szerintetek később előjöhetnek komolyabb problémák? Igazából nagyon megkedveltem, és úgy érzem érdemel egy esélyt, de nem igazán tudom mire számíthatok.
Szed gyógyszert, és pszichiáterhez is szokott járni.
De tényleg meglepően kellemes csalódás volt, ahhoz képest amiket olvastam erről a betegségről. Lehet, hogy ez csak egy jobb időszak neki, de máskor nem tud ilyen kiegyensúlyozott lenni?
Adj neki eselyt mindenkepp. En egyebkent 7 eve szivok ugyanezzel de mas szamara nem para a dolog nekem szar csak hogy hallucinalok meg ilyesmi de az is csak munkahelyen jellemzo szal erted... paranoid resz mar ki is huzhato nalam ha azt vesszuk... azert irom csak ezeket hogy ertsd nem olyan para ez mind kolokvialisan vett marhasagok. De nyilvan sok dologtol fugg de egy jo inttelligenciaju ember siman felulkerekedik ezen a hulyesegen.
Ami erdekesebb a hosszutav amit kerdeztel... velemenyem szerint ez is osszetett de a legfobb dolog sztem az mennyivel hal meg korabban mint kene nem mas "felelmetes" dolgok hisz nem egy barlangbol jott emberrol van szo.
A lenyeg hogy ismerd meg probald meg aztan kiderul mi lesz meg enni nem fog :)
Felejtsd el!
Majd aggoshatsz, felhetsz , keresheted, agyalhatsz , keress egeszyeges pasit. Ennek akarsz szulni? Genetiakai hulladek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!