Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Falusi,kisvárosi emberek ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Falusi,kisvárosi emberek ti is feladtatok már a tarskeresest?

Figyelt kérdés
2023. aug. 8. 06:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Annyiból lehet, ha egészséges vagy."

Ezt mire érted?

2023. aug. 8. 09:11
 12/13 anonim ***** válasza:

30 ezres városban élek, de igazából mindegy is, mert amikor Bp-en jártam egyetemre sem tudtam ismerkedni. Alapból nem érdeklem a nőket, most már ráadásul szarul is nézek ki. De amíg mondhatni átlagos vagy inkább kissé átlag feletti külsőm volt sem érdekeltem senkit.

Az egyik fő probléma tényleg az ,hogy egyszerűen nincs kivel ismerkedni.

Alapvetően 3 típusú ember él itt:

1. nyugdíjasok, öregek. Nyilván ők ki vannak zárva, 29 évesen nem 60 éves nagyikkal akarok randizgatni.

2. Családos, középkorú emberek. Ők általában azok akik itt még viszonylag normális áron tudnak ingatlanhoz jutni, ráadásul minden szolgáltatás elérhető, akár egy nagy városban: bolcsőde, óvoda, iskola, kórház stb.

Nyilván ők is ki vannak zárva, gyerekes, családos nőkkel azért nem szívesen ismerkedik az ember, főleg nem akar másnak belerondítani az életébe.

3. Az előző pontban felsorolt emberek gyerekei, egészen 18-19 éves korig.

Ők is kiesnek a körből, mivel túl fiatalok, még nem akarnak megállapodni, ráadásul én már azért nem az ő korosztályuk vagyok.

Aki az én korosztályomba tartozik vagy most házasodik, vagy már komoly, évek óta tartó kapcsolata van, ráadsául 99%-uk nem itt él, hanem nagyobb városban és max. akkor költözik vissza ha már 35-40 éves és a 2. pontban felsoroltak igazak lesznek rá.

2023. aug. 8. 09:39
 13/13 VincentLaw ***** válasza:
95%
Én Pesten élek, de szerintem itt sem valami fényes a helyzet, hiába nagy a választék, ha rád sem bagóznak. Én már fogalmam nincs, hogy mit keresnek a nő, és én is egyre inkább gondolom úgy, hogy hagyni kéne a francba az egészet.
2023. aug. 8. 10:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!