Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki lehet égni a társkeresésben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lehet égni a társkeresésben?

Figyelt kérdés

32 éves férfi vagyok, bár a korom sokat nem számít, mert jóval fiatalabbnak tűnök külsőre.

Elég kommunikatív vagyok, ami szerintem ilyen velem született képesség, meg munkámból adódóan is sokat fejlődtem benne.

Elég sok randim volt a tinderen keresztül, ami szerintem nem annak köszönhető, hogy én annyira magas szintet képviselnék, hanem annyira alacsony szintet képvisel az átlag, hogy már a nők azt is értékelik, hogy tudom vezetni a beszélgetést, vagy nincs 5 perc után néma csend.

Viszont nagyon nehezen nyer meg bárki is és koromnál fogva már az ilyen felszínes, rövid távú kapcsolatokba (kalandokba se) bele se fogok, mert nem tölt fel.

Most elég intenzív volt az elmúlt háromnegyed-fél évem ismerkedés terén, és azt vettem észre magamon, hogy totál kiégtem az internetes ismerkedésben.

Nem szeretem már lefutni a fölösleges köröket, a másikat megismerni úgy, hogy nagy a valószínűség mögötte, hogy nem lesz belőle semmi. Most eljutottam arra a pontra, hogy nem is nyitok emberek felé, hanem majd a sors hozza amikor hozza. De volt már korábban ilyen attitűdöm és volt, hogy 1 évig párkapcsolatom se volt, mert nem nagyon sodorta a sors elém.

Ki lehet égni az internetes ismerkedésben? Női ismerőseim számoltak be erről korábban és mindig kacagtam, mert nem értettem, hogy ilyen létezhet, de úgy néz ki engem is utolér.

Vagytok így vele? Aki beleesett ebbe a gödörbe az inkább elkezdett nyitni élőben emberek felé? Sajnos a környezetemben senki sincs jelenleg aki felkeltené az érdeklődésem, így maximum a random belebotlok story működhetne, de annak kicsi a valószínűsége.

2023. aug. 5. 15:15
1 2
 1/12 Noren1989 ***** válasza:
62%

Inkàbb csömörnek mondanàm, de igen, megesik az ilyen.

Javaslom, tarts egy kis szünetet, foglalkozz magaddal, céljaiddal.

2023. aug. 5. 15:19
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Hogyne lehetne. Én is benne vagyok, unom az egészet, most szarok is bele. Remélem egyszer átfordul a dolog
2023. aug. 5. 15:24
 3/12 anonim ***** válasza:
47%

Igen. 8 éve hagytam abba. Azóta sincs hozzá kedvem.

N

2023. aug. 5. 15:26
 4/12 anonim ***** válasza:
90%

En 31 vagyok szinten faszi, ajanlom hogy hanyagold ezt a netes tarskeresest.

Legyel tinderen mint sokadik C opcio, de ne a netes tarskeresokre alapozz.

20 evesen kezdtem a csajozast, voltak komolyabb kapcsolataim is, kb 95-5% az arany a szemelyes ismerkedes javara. 5% ban sikerult ugy valakivel esetleg szex, vagy kis kapcsolat szeruseg hogy sosem lattuk egymast elotte hanem neten ismerkedtunk meg.

Tele van kamu profilokkal, a nok legnagyobb resze szorakozasbol hasznalja, vagy beszel melletted 30 faszival. Szemelyes veletlenszeru talalkozasok sulnek el mindig a legjobban.

2023. aug. 5. 15:27
 5/12 anonim ***** válasza:
28%
Én is befejeztem nektek, úgyis picsa maca kell. Átlagos nők elbújhatnak
2023. aug. 5. 15:31
 6/12 Noren1989 ***** válasza:
0%
#5, szóval marad Marcsi, meg az önszeretet, mi? 😅
2023. aug. 5. 15:32
 7/12 anonim ***** válasza:
6 úgyhogy neked is
2023. aug. 5. 15:38
 8/12 anonim ***** válasza:
35%
Hol ismerkedsz ?
2023. aug. 5. 15:47
 9/12 Lazy Lover ***** válasza:
0%
Igen ki én is ilyen vagyok már
2023. aug. 5. 16:07
 10/12 anonim ***** válasza:
71%

Ki lehet égni, igen, és főleg a görcsösség ami megöli és pontosan taszitja azt amit el szeretnél érni.

Ha van egy listád, hogy milyen az akit elképzeltél, ird le pontról pontra, hogy milyennek képzeled el vele, mire vágysz, hogy képzeled el, milyen külső belső tulajdonságai legyenek stb..

meg fogja hozni a sors, észrevétlenül is..megfog jelenni az életedben.. el sem tudsz mellette menni.

Minél jobban akarod annál messzebb lesz tőled a vágyott nő…

Jól döntöttél, hogy nem kergeted, de legyél nyitott, és figyelj mindig a belső hangokra. …az elején már tudjuk, hogy ő lesz az egy belső hang fogja mondani, és tudni fogod, megfogod érezni, ha elég nyitott szivű és intuitiv vagy, megfogod érezni, ki az akit küldenek neked..

Azt mondják, hogy a hasonló a hasonlót vonzza, pontosan azokat az embereket fogod kapni akire éppen a fejlődésed abban az időszakában szükséged van, még ha nem is olyan lesz a vége ahogyan tervezték, a rossz is hatalmas változásokat hozhat a fejlődésben…Nem mindenkinek adatik meg a könnyű és egyenes út valakinek girbe gurba mire rátalál arra akivel együtt tápláló kapcsolatban lehetnek, ehhez szükség van a saját belső munkára is, hogy ismerd önmagad, és a hiányosságokat ami belőled hiányzik ne a másikban keresd…ne a másiktól várd, hogy szeretve érezd magad, hogy csak akkor lehetek boldog, ha a másik szeret..

Milyen kapcsolatot hoznál létre ha nem megmentésből indítanád hanem a lehetőségek aktualizálásával?

Mennyire tudod a másikat elfogadni, úgy ahogyan van, önmagáért? Mennyire tudod önmagadat elfogadni, és szeretni?

2023. aug. 5. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!