Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Transzneműként Mennyire lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Transzneműként Mennyire lehet így esélyem?

Figyelt kérdés
21 éves férfi vagyok. Transznemű. Még semmilyen nemi átalakíttatást nem csináltam magamon. de a nőkhöz vonzódok ugyan úgy. Mennyi esélyem lehet olyas valakit találni aki el fogad amilyen vagyok?

2021. jan. 1. 22:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
56%

Nem igazán értem a helyzetedet.

Szóval te nőnek születettél, és pasinak érzed magad?

2021. jan. 1. 22:42
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem, férfinak születtem. És nőnek érzem magam
2021. jan. 1. 22:58
 3/14 anonim ***** válasza:
31%
Hozzád hasonlókkal van esélyed vagy melegekkel...
2021. jan. 1. 23:01
 4/14 anonim ***** válasza:
31%

Nem trollkodom!

Mi az, hogy férfi és transznemű???

2021. jan. 1. 23:33
 5/14 anonim ***** válasza:
38%
Férfinak születtél és a nőkhöz vonzódsz...Akkor Te most egy férfi testbe született leszboszi vagy?
2021. jan. 2. 01:38
 6/14 anonim ***** válasza:
78%

Soha ne kezdd azzal, hogy férfi vagy, ha nőnek érzed magad. Tanuld meg a terminológiát. Transznemű nő vagy, aki meleg, mert a saját neméhez vonzódik.

Az általad leírtak alapján van esélyed normális kapcsolatokra. Ne stresszeld magad miatta.

2021. jan. 2. 01:50
 7/14 anonim ***** válasza:
42%

6.-nak.

Na most vesztettem el a fonalat.

2021. jan. 2. 02:44
 8/14 anonim ***** válasza:
9%

#7: Mi olyan meglepő abban, hogy a mai világban valaki nő akar lenni a két hátránya (menstruáció, gyerekszülés) nélkül?

Inkább az a fura, hogy valaki, aki nem ilyen Pumped Gabo/Berki Krisztián testben született az miért akar férfi maradni? Undorító, ocsmány, szőrös lény, akinek az egyetlen biológiai előnye, hogy távolra tud pisilni (ez ma már nőknél is megoldható), cserébe egy utolsó féreg pondró, aki legjobb esetben is csak egy megtűrt valaki lehet.

Manapság férfinak rosszabb lenni, mint a polgárháború előtt az USA-ban négernek. Vagy zsidónak Hitler idején. Épp csak nem hurcolnak el gázkamrába, mert vannak humánusabb módszerek is, de mindenhol azt érzed, hogy egy alacsonyabb rendű lény vagy.

2021. jan. 2. 05:53
 9/14 anonim ***** válasza:
81%

#6: Mi a baj azzal, ha valaki úgy definiálja magát, hogy "férfi, de nő akar lenni"? Én sokáig azért éreztem azt, hogy nem is vagyok "igazi transz", mert szinte csak olyan transznemű emberekkel találkoztam, akik azt mondták magukról, hogy ők mindig is olyan neműnek érezték magukat és elutasították az "X vagyok, de Y akarok lenni" kifejezést. Számomra felszabadító volt, amikor rájöttem, hogy saját magamat úgy definiálom, ahogy akarom.

Kérdező: simán lehet, sok leszbikus és biszex nő van, aki elfogadja a transzokat, ezenkívül vannak pánszexuális emberek, akiknek tökmindegy, milyen nemű vagy.

2021. jan. 2. 07:51
 10/14 anonim ***** válasza:
55%

#07:51:

Egyetértünk. A kérdező #2-es hozzászólása miatt fogalmaztam így, segítő szándékból.

2021. jan. 2. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!